Stylistka Tygodnia #95

iloncia
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Re: Stylistka tygodnia #95

Post autor: iloncia » 24 sie 2016, o 19:03

Jak dla mnie założenie gotowego dołu, miśka zasłaniającego pół postaci oraz niedopasowanej czapki do fryzury nie zasługuje na miano stylistki tygodnia :)
Dlatego swój głos oddaje na Panią nr 10! Pani bardzo kreatywna, wszystko fajnie dopasowane, całość prezentuje się świetnie :) I smok za plecami, bomba!

Awatar użytkownika
Zahara
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Zahara » 24 sie 2016, o 21:03

Mój głos zdobywa praca nr 10. Pani nie tylko zakupiła elementy tradycyjnego krakowskiego stroju, ale także zabrała ze sobą samego smoka wawelskiego. Ta praca doskonale odzwierciedla miejsce jakie odwiedziła Pani. Ponadto strój ludowy idealnie połączono z modną kurtką i torbą.

ana505
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: ana505 » 24 sie 2016, o 23:28

Głosuję na stylizację nr 5. - Powrót z Muzeum Star Wars w Witaszycach.
Stylizacja ta wzbudza bardzo dużo pozytywnych emocji. Przedstawiona pani jest pełna energii i radości. Od razu kojarzy się z udanym wypadem. W dodatku stylizacja jest bardzo estetyczna, nie przesadzona, wszystkie elementy doskonale do siebie pasują. Dobrze dobrane zostały dodatki, które podkreślają dziewczęcość i wpasowują się w miejsce, które wybrała autorka pracy.

Awatar użytkownika
Lady_Blair
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Lady_Blair » 25 sie 2016, o 00:07

Zdecydowanie praca nr 10
Niebanalny pomysł i ładne wykonanie stylizacji. Podoba mi się przedstawienie ludowego stroju w nowoczesnym wydaniu, a smok stanowi tu genialny dodatek, uzupełniający całość.

Awatar użytkownika
Gracjanna
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Gracjanna » 25 sie 2016, o 00:42

Swój głos oddaję na Panią z nr 10 "Powrót z Krakowa". Świetny pomysł połączenia mody współczesnej z elementami folkloru i oplecione legendą. Stylizacja piękna w swej prostocie. Brawo :thumbup:
Pozdrawiam cielutko
Monolla :)

Virvin
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Virvin » 25 sie 2016, o 12:45

Ja swój głos oddaję na powrót z Wielkiej Brytanii.
Przede wszystkim stylizacja przyciąga wzrok, a kolory od razu przywodzą na myśl Wielką Brytanię. Korona jest ogromnym plusem dla pracy - skojarzenie z królową Elżbietą /jak wyżej/. I została zachowana przede wszystkim jasna karnacja - z Wielkiej Brytanii na pewno nie wrócimy tak bardzo opaleni, jak na przykład z Egiptu. :)
,,Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"~ Albert Einstein
Wzdychał ksiądz na parafii:
O, moja wiaro biedna!
Jeśli piorun nie trzaśnie,
Nikt się nie przeżegna
~ks.Jan Twardowski

Awatar użytkownika
merinaolea
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: merinaolea » 25 sie 2016, o 12:55

Mi najbardziej się podoba Pani nr1

Ten głos nie będzie zaliczony, ponieważ nie spełnia minimum wymagań. Możesz zagłosować jeszcze raz jeżeli zapoznasz się z zasadami głosowania. /monix23

Awatar użytkownika
valorie
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: valorie » 25 sie 2016, o 20:33

Głosuję na panią nr.10 idealnie odzwierciedla polskie korzenie no i ten smok po prostu wpasował się perfekcyjnie jako smok wawelski ;)

Ten głos nie będzie liczony, ponieważ nie ma dwóch wymaganych zdań. Możesz zapoznać się z regulaminem i oddać poprawny głos. /monix23
Obrazek

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 27 sie 2016, o 22:07

Bliska mojemu sercu jest stylizacja nr 5. Widzę, że lala wróciła ze wspaniałą pamiątka i pewnie jeszcze paroma w plecaku :D
Wygodne ubranie na pewno nie przeszkadzało w zwiedzaniu, tudzież zwiewaniu przed szturmowcami imperium :D

Nina88
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Nina88 » 27 sie 2016, o 22:20

Witam :) Mój głosik oddaje na prace z nr.5 :D Piękne wykonana stylizacja, zazdroszczę pamiątki, którą pani ze sobą przywiozła. Praca wyróżniająca się na tle innych. Nawet zmieściła się do walizeczki.:P

Awatar użytkownika
Flavia
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Flavia » 27 sie 2016, o 22:30

Zdecydowanie muszę zagłosować na stylizację numer 5. Urzekł mnie ten promienny uśmiech który wręcz krzyczy 'wracam z najlepszych wakacji na świecie!' a ten wielki bagaż tylko podtwierdza że pani z pewnością nakupowała mase pamiątek dla znajomych/rodziny :D Białe trampki są świetne żeby podróżować, nie dość, że wygodne i komfotowe, to komplementują się świetnie z czymkolwiek! Bluza związana na pasie, i jedziemy! :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
monix23
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: monix23 » 28 sie 2016, o 14:55

95. edycję Stylistki Tygodnia wygrywa
Bezgraniczny
praca nr 5

Obrazek