Stylistka Tygodnia #95

Awatar użytkownika
monix23
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Stylistka Tygodnia #95

Post autor: monix23 » 17 sie 2016, o 15:05

Stylistka Tygodnia #95

Motyw: Powrót z wakacji
Inne informacje: Wakacje to dla większości czas wyjazdów w różne rejony kraju i świata. Przebierz swoją panią za podróżniczkę, która właśnie wraca do domu. Nie zapomnij o bagażu i pamiątkach. Do pracy należy dołączyć informację jakie miejsce pani właśnie odwiedziła.
Głosowanie trwa do 27.08.2016r.
Głosując podaj numer pracy, która Ci się podoba i uzasadnij swój wybór.
*Zgodnie z Regulaminem Stylistki Tygodnia ważne są tylko uzasadnione głosy. Jako uzasadnienie rozumiemy wypowiedź złożoną z dwóch zdań, wskazującą minimum jedną cechę stylizacji, która przypadła do gustu głosującemu. Przy czym cecha to nie ubranie ani epitet (np. śliczna bluzeczka, świetne spodnie, wspaniały smok, piękna pani).

Prace można powiększyć, klikając na nie.

Pani nr 1. - Powrót z Wenecji
Obrazek

Pani nr 2. - Powrót z Grecji
Obrazek

Pani nr 3. - Powrót z Japonii
Obrazek

Pani nr 4. - Powrót z Meksyku
Obrazek

Pani nr 5. - Powrót z Muzeum Star Wars w Witaszycach
Obrazek

Pani nr 6. - Powrót z Wielkiej Brytanii
Obrazek

Pani nr 7. - Powrót z Disneylandu w Paryżu
Obrazek

Pani nr 8. - Powrót z Las Vegas
Obrazek

Pani nr 9. - Powrót z Egiptu
Obrazek

Pani nr 10. - Powrót z Krakowa
Obrazek

Pani nr 11. - Powrót z Japonii
Obrazek

Pani nr 12. - Powrót z Filipin
Obrazek

Zapraszam do głosowania!

A jednocześnie przypominam, że każda forma spamu, proszenie lub nakłanianie do głosowania jest zabronione! Chodzi zarówno o wiadomości prywatne w grze i na forum, komentarze w profilach, jak również wiadomości na innych stronach www (np. facebook).
Każda Pani rozsyłająca tego typu wiadomości zostanie zdyskwalifikowana.
Proszę zgłaszać takie przypadki do moderatora prowadzącego konkurs zawsze dołączając screen PW/komentarza. Wyłącznie uzasadnione przypadki będą usuwane z konkursu. Tylko moderator wie, kto zgłasza takie sytuacje. Uczestniczki konkursu nie otrzymują informacji na temat osoby zgłaszającej.

AaNaA
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Re: Stylistka tygodnia #95

Post autor: AaNaA » 20 sie 2016, o 14:01

Bardzo fajne prace! Jest sporo takich,ktore ciesza moje oczy ale najbardziej zachwycila mnie praca nr 10-powrot z Krakowa :love: :love: :love:
Absolutnie cudna! Wizytowka Krakowa :-)
Stroj pieknie odzwierciedla klimat Krakowa ,smok-strzal w dziesiatke .Kazdy element idealnie dobrany.

Awatar użytkownika
karismaK1982
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: karismaK1982 » 20 sie 2016, o 19:25

Ja głosuję na pracę nr 5,pomysł na podróż do muzeum Star Wars świetny. Fantastyczna fryzura Pani bardzo przypomina trzymana maskotkę. Cudowna twarz i widać,że ta wycieczka sprawiła jej ogromną przyjemność :)

Awatar użytkownika
Elsewhere
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Elsewhere » 21 sie 2016, o 06:59

Głosuję na pracę nr 12 - Powrót z Filipin. Po pierwsze pomysł sam w sobie jest bardzo oryginalny, przez co ciekawy. Po drugie, zastosowana torebka najbardziej przypomina mi walizkę czy też bagaż podręczny. A po trzecie, świetnie wykorzystane dodatki, które fantastycznie podkreślają całość pracy :).
Give me coffee to change the things that I can change,
and wine to accept the things that I can't...

Awatar użytkownika
co.ma
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: co.ma » 21 sie 2016, o 10:53

Głosuję na nr 10. Strój idealnie pasuje do Krakowa, są ludowe wzory, ale z drugiej strony jest też modna kurtka, którą często można zauważyć na ulicach miast. Jest smok, symbol Krakowa, no i jest aparat. Podoba mi się ta stylizacja, bo oprócz tego, że pasuje do tematu i jest zrobiona skrupulatnie, to jeszcze ma w sobie dowcip i fantazję.

Awatar użytkownika
Bezgraniczny
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum
Kontakt:

Post autor: Bezgraniczny » 21 sie 2016, o 12:36

Głosuje na panią z Nr.6 :) Urzekły mnie kolory stylizacji, które przypominają mi barwy flagi WB. Makijaż dobrany perfekcyjnie do całości. Pyłek nadaje niesamowitego blasku. Ciekawe co przywozła z podróży? :D

Awatar użytkownika
Carooo
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Carooo » 21 sie 2016, o 18:51

Stylizacja nr 5 :love:
Pomysł i wykonanie na medal! Jako fanka nr 1 Star Wars, od razu zwróciłam na nią uwagę :P
Pluszowy Chewbacca jest idealną pamiątką z takiej wycieczki, można też miło z nim zasypiać :D
Fryzura lali tak bardzo pasuje do tego włochatego przedstawiciela rasy Wookieech w wersji dla fanów i najmłodszych.
Podejrzewam, że w słodkiej- kociakowej walizeczce również zapakowane zostały inne świetne pamiątki z tej wycieczki!
Czapeczka z daszkiem jest takim ogólnym znakiem wycieczkowym.
Do tego wyluzowana poza i zadowolona buźka - widać gołym okiem, że wycieczka była świetna i pełna wrażeń!

Awatar użytkownika
Aithne
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Aithne » 21 sie 2016, o 18:57

Wybieram pracę nr 5 - bardzo pomysłowa stylizacja, wyróżniająca się spośród reszty przedstawionych w tym konkursie. Bardzo podoba mi się dobór ciuszków, dodatków, wszystko fajnie się ze sobą komponuje, maskotka Chewbacca jest idealną pamiątką z takiego miejsca :D .
Dodatkowo bardzo podoba mi się twarz lali i dobór fryzury - fajnie komponuje się z maskotką :P . Usmiech lali ewidentnie wskazuje na to, że pobyt w Muzeum Star Wars musiał być jak najbardziej udany :D

Awatar użytkownika
sage
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: sage » 21 sie 2016, o 20:44

Głosuję na nr 10 :love: Śliczne motywy z kwiatami, korale, ładna kolorystyka, wszystko takie tradycyjnie krakowskie. Smok oczywiście dopełnia tę już idealną stylizację :) Świetny pomysł, żeby wybrać polskie miasto i bardzo ładne, dopracowane wykonanie :)
Obrazek“I shouldn’t have to change who I am to count as a human.”Obrazek

Awatar użytkownika
Eladria
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: Eladria » 22 sie 2016, o 14:46

a ja oddaję głos na lalę nr 5 - praca inna niż wszystkie... bez elementów fantasy, nie przesadzaona, całkiem na luzie, maskotka jest wręcz extra :D pamiątka z miejsca musi być :) fryzurka dopasowana do misia... lala zadowolona - więc wycieczka musiała być udana :D
Obrazek
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
kruella
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: kruella » 22 sie 2016, o 17:58

Oddaję głos na pracę nr 10.
Stylizacja jest świetna, doskonale oddaje klimat, zarówno wakacji, jak i samego miasta. Smok wspaniale się tutaj sprawdził, od razu przywodzi na myśl Kraków. Dodatkowo praca jest nieprzesadzona, ale posiada wszystko, co wczasowiczka posiadać powinna, czyli aparat, plecaczek, torebkę oraz odpowiednie uczesanie i wygodne, stylowe ciuszki. :thumbup:
...

Awatar użytkownika
Angielskaróża
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Angielskaróża » 23 sie 2016, o 19:55

Głosuję na nr 10. :)
Jest to tak śliczna i prze cudowna praca. :) Strój nawiązuje do Krakowa, ta spódnica, te buty i w ogóle cała całość. :) A ten smok oczywiście na podstawie legendy o smoku wawelskim. Wszystko pasuje i wszystko dobrane. :)
Pozdrawiam. ♥
KAŻDY NIECH BĘDZIE SOBĄ!
Mój profil na AM- Angielskaróża

Marza
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Marza » 24 sie 2016, o 18:10

pani nr 5 z powodu...zadowolenia na twarzyczce...czyli wycieczka udana...misiek w rączkach czyli pamiątka...a jakże koniecznośc z wycieczki :D
Stylizacja czyli kreacja odpowiednia na wycieczkę...luz plecaczek i uśmiech...dla mnie w tej stylizacji-kreacji jest wszystko co potrzebne...och i ach...:D

Awatar użytkownika
Nebelung
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Nebelung » 24 sie 2016, o 18:16

Ja głosuję na pracę nr 6, powrót z Wielkiej Brytanii.
Podoba mi się połączenie koloru czerwonego i niebieskiego symbolizujące flagę. Korona skojarzyła mi się z królową Elżbietą II. Stylizacja super :thumbsup:

krella
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: krella » 24 sie 2016, o 18:45

Witam :)
Ja swój głosik bardzo chętnie oddam na stylizację nr. 5
Świetnie wykonana praca ,przypomina mi z wyglądu maskotkę ,którą zapewne kupiła z muzeum jakie odwiedziła .Po uśmiechu widać ,że wakacje były udane ,nawet długie oczekiwanie na przystanku na autobus nie przeszkadza tej pani ,ponieważ może w tym czasie tulić do siebie pluszaka . :)
Sama chętnie wybrałabym się w to miejsce .

Zablokowany