autor: Bella Isaura » 19 sie 2016, o 10:20
ja postanowiłam spróbować każdego z 3 prezentów, zaczęłam od małego w którym nie było żadnych ubrań ani dodatków do wyglądu Panny,czyli małe nic, w średnim dopiero mi się trafiło coś i w dużym też, ale nie było szału bo mało tego bylo i jedyne co mi przypadło do gustu z wylosowanych to ta suknia z piórami i jedne buty a reszta to były ulepszenia i szmaragdy itp. także szału nie ma i głowy nie urywa z nadmiaru prezentów. Myślałam że im większy prezent tym większa szansa na zdobycie w nim lepszych dodatków, fryzur itp. ale widzę że nie ma na to zasady, ot zwykły łut szczęścia, fart co się trafi. Chciałabym wylosować wiolonczelę i jakaś fryzurkę, ale w tego typu wydarzeniach nie mam szczęscia do wylosowania tego co akurat chcę, zatem muszę zadowolić się tym co się trafiło. Teraz zbieram jeszcze nutki na średni prezent, może zdążę i może w nim coś sensownego,oczekiwanego trafi mi się.
" Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi".
/Stefan Wyszyński/
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/