UNDERGROUND
Re: UNDERGROUND
1, 3, 5
Po raz kolejny konkurs modnisi wygrywają dwie panie! I miejsce zajmują: Marrisa (zdj. nr 1) i liquere (zdj. nr 5) (po 6 głosów - P.S. dziękuję bardzo
). II miejsce również wspólnie zajmują: Mystique (zdj. n 2) i Wadera (zdj.nr
(po 5 głosów) i III Miejsce zajmuje Tosia18k (zdj. nr 9) (4 głosy).
Gratuluję moje piękne, baardzo dziękuję za udział w konkursie i głosowaniu!
Konkurs na nowy tydzień: Niedługo zbliża się DZIEŃ CHŁOPAKA. Chociaż raz w roku zabierzmy naszego Darmozjada na kolację do restauracji. Wystylizujcie panie na randkę w drogiej restauracji WRAZ ZE SWOIM PARTNEREM. Niech wyglądają jak milion dolarów! Zróbcie im wspólną fotkę, którą zgłaszacie do mnie do czwartku, do godziny 20. Podpiszcie DZIEŃ CHŁOPAKA. Zachęcam do udziału, pochwalcie się swoimi facetami
liquere

Gratuluję moje piękne, baardzo dziękuję za udział w konkursie i głosowaniu!
Konkurs na nowy tydzień: Niedługo zbliża się DZIEŃ CHŁOPAKA. Chociaż raz w roku zabierzmy naszego Darmozjada na kolację do restauracji. Wystylizujcie panie na randkę w drogiej restauracji WRAZ ZE SWOIM PARTNEREM. Niech wyglądają jak milion dolarów! Zróbcie im wspólną fotkę, którą zgłaszacie do mnie do czwartku, do godziny 20. Podpiszcie DZIEŃ CHŁOPAKA. Zachęcam do udziału, pochwalcie się swoimi facetami

Dziewiątka wspaniałych pań ze swoimi mężczyznami 
1. Eloiza

2. andzia9994

3. Iwcia102

4. Tosia18k

5. Falomi

6. m0nika

7. liquere

8. Mystique

9. Wadera bez faceta, bo (cytuję): "Lecz bez chłopaka - nie mogłam go przebrać, więc nie chciałam wydawać szmaragdów na zrobienie sobie zdjęcia z dziadem, który wstyd mi przynosi
"

Głosujemy na 3 zdjęcia do niedzieli, do godziny 20! Zapraszam do głosowania Kochane! liquere

1. Eloiza

2. andzia9994

3. Iwcia102

4. Tosia18k

5. Falomi

6. m0nika

7. liquere

8. Mystique

9. Wadera bez faceta, bo (cytuję): "Lecz bez chłopaka - nie mogłam go przebrać, więc nie chciałam wydawać szmaragdów na zrobienie sobie zdjęcia z dziadem, który wstyd mi przynosi

Głosujemy na 3 zdjęcia do niedzieli, do godziny 20! Zapraszam do głosowania Kochane! liquere
1,4 i 8 

Chyba pierwszy raz mam problem z wyborem najlepszych, bo wszystkie są cudne
3,4,8
Pozdrawiam

3,4,8

Pozdrawiam

4 5 i 7 

-
- Miss Kołyski