OTO PANIE BIORĄCE UDZIAŁ W KONKURSIE

1. SUNSHINE18X

2. MARRISA-Blada cera , rude włosy , zielone oczy, kilka piegów i ciemne kolory , to cała ja
Wygląda został zatwierdzony nawet przez mojego chłopaka , więc wszytko się zgadza
Na co dzień , jak już wspomniałam , wolę czarne lub szare odcienie , z dodatkiem miętowego ( jak pokazuje stylizacja ) , bordowego lub granatowego , to są moje kolory. Nie jestem fanką walki o przetrwanie w szpilach , ale koturny to co innego

3. MARY KATE- Oto ja w stylizacji codziennej. Cenię sobie wygodę ponieważ zawsze chcę szybko i sprawnie pozałatwiać wszystkie sprawy. Preferuję styl sportowy, mniej więcej taki jak na dołączonym obrazku. Niestety kolor kurteczki i butów się nie zgadza, moje są niebieskie. Mam długie powyginane (tak tak, falami tego nazwać nie można) włosy dlatego codzienne je prostuje. Mój makijaż ogranicza się do nałożenia podkładu i wytuszowania rzęs.
Uwielbiam malować paznokcie (mam pokaźną kolekcję lakierów). Nie noszę obcasów ze względu na mój wzrost i jak już wspomniałam wcześniej cenię sobie wygodę a szpilki mi się z tym nie kojarzą. A tak naprawdę to nie potrafię w nich chodzić.

4. SHEILAQ

5. ELOIZA- Na co dzień noszę najczęściej dżinsy do tego zawsze jakiś sweterek lub marynarka. Bluzki i sweterki najczęściej są w ciemnych kolorach. Noszę okulary prawie takie same jak w mojej stylizacji Mam brązowe włosy zaczesane w koczek. Uwielbiam buty na koturnach i wyższym obcasie chociaż ostatnio nie za bardzo mogę w takich chodzić oraz wszelkiego rodzaju torebki i bransoletki mam ich sporą kolekcję

6. 548MAŁGOSIA

7. TOSIA18K

8. FALOMI

9. ANDZIA9994

10. ROSACANINA

11. KAYLEE- Mój styl: raczej na luzie, płaskie wygodne buty, czasem sportowo, czasem mniej, elegancko tylko na specjalne okazje. Bardzo często noszę spodnie i koszulki, no i okulary

12. MISTIQUE- Moja Pani ubrana jest dokładnie tak jak ja na codzień - bez obcasów, bez biżuterii, prosto i wygodnie

13. NEREDA

14. M0NIKA

15. LIQUERE- Bardzo lubię nosić przyduże koszulki i t-shirty, najlepiej w kolorze szarym lub białym a do tego obcisłe rurki bądź legginsy, najbardziej lubię te skórzane. Nie potrafię chodzić na obcasie, dlatego zawsze wybieram baleriny bądź trampki. Moje torebki są zawsze czarne, bo pasują do wszystkiego

16. CARLITA

17. AANTONIA- Ogólnie to nie mam z precyzowanego stylu, ubieram się w to co mi wygodnie, lubię ubrania oryginalne, nie sieciówki, czasami coś sobie uszyję

18. IWCIA102- Noszę proste i stonowane kolory (szary, czerń, biały, kremy, beże), proste fasony (jeansy, bokserki, thirty i kurtki ramoneski lub tak jak ta wojskowa) Często noszę też albo wełniany komin albo lekki szal w panterkę

GŁOSUJEMY DO NIEDZIELI DO GODZINY 11