Plusy - nowe zadania, niektóre mogą być ciekawe

Niektóre będą totalnie nieprzydatne, ale np jak ktoś i tak klika salon czy głosy by podnieść staty, to zawsze coś dodatkowego wpadnie
Nie wiem jak samouczek wygląda, ale przyda się, skoro wiele pań nie wie co do sprzęt do sesji zdjęciowych itd
Z zadaniami dla narzeczonego mocno nie fair. Wiem, że i tak nie mamy co liczyć na zwroty kosztów odblokowywania opcji, bo przecież fryzurka została, broda nam została itd, ale to baardzo nie fajne. Bardzo. Bardzo.
Bardzo nie fajne jest też usunięcie opcji szukania szmaragdów bez odebrania wcześniejszej próby. Jak się klikało weź udział, to nastepnym razem była wieksza szansa znalezienia, można było te procenty kumulować. Teraz czy masz 5%, czy 50, czy 100, tak samo musisz spróbować i nie ma bata
Nie wiem po kiego grzyba usuneliście logi z pojedynków. Przeszkadzały komuś? Przecież są istotne, w zbieraniu doświadczenia czy $, jak teraz poziomy podnosić czy statystyki? Bez kartki i długopisu ani rusz? Naprawdę uważacie to za ULEPSZENIE?
1 szm za poziom był śmieszny, ale moim zdaniem lepiej by było nie odbierać całkowicie nagrody, tylko ją zwiększyć, np by co poziom dostawać tyle szm jak wysoki jest nowy poziom. To by miało sens. A tak to odrobinę radości nam odebraliście
Reszta zmian całkiem ok, nie wszystkie konieczne, niektóre totalnie zbędne, ale da się przyzwyczaić.
Widzę, że w wyszukiwaniu pań do wyzwań usunięto też opcję wyszukiwania od poziomu. Dlaczego o tym nie wspomnialiście?