Jakąś konkretną masz na myśli? Pamiętaj o tym, żeby była ona w AM w jak największej części, a najlepiej w całości.arianka5 pisze:A powtórka jakichś starych kolekcji limitowanych?
"Transfer konta" z IS do AM - miejsce na pytania!
Re: "Transfer konta" z IS do AM - miejsce na pytania!
Przejrzałam to co pojawiło się zarówno na AM i IS i jest kilka
Kolekcja zimowe inspiracje z 2012
Jesienne piękno 2013
Kolekcja Dzień Kobiet 2013
Mogły by też pojawić się ciuszki które zostały usunięta z IS a są dostępne na AM
lub kolekcja karnawałowa gdzie była ta sukienka

Jesienne piękno 2013
Mogły by też pojawić się ciuszki które zostały usunięta z IS a są dostępne na AM

lub kolekcja karnawałowa gdzie była ta sukienka

A te kolory na AM miałaś w ogóle wcześniej? Możliwe, że w AM kolory są inne lub inne były "numery" i dlatego przeniesiono je tak.[/quote]magnoliaa pisze:http://static.xs-software.com/ladypopul ... hat-39.png na Is miałam jeszcze fioletowy kapelusz - na am mam tylko czarny i brązowy
http://static.xs-software.com/ladypopul ... ies-52.png na is miałam jeszcze szaro-czarny - na am tylko mam czerwono-czarny
itd
http://static.xs-software.com/ladypopul ... ies-50.png na is miałam jeszcze kremowe skrzydła, które również się nie przeniosły
paweł litości..... brakuje mi tego i już - transfer tych ubrań nie przeniósł..... To była pierwsza kolekcja na AM (na AM gram też od początku) kupiłam sobie trochę ubrań i je mam od początku w garderobie AM , natomiast na IS też mam takie ubrania - tylko więcej - więcej kolorów - i nie przeniosło na AM tych kolorów jakich nie posiadam na AM a posiadam na IS. Nie zależy mi aż tak bardzo na tych ubraniach bo kolekcja pewnie się jeszcze powtórzy ale zgłaszam, że transfer nie objął właśnie tej pierwszej halloweenowej kolekcji! A ponoć miało się przenieść wszystko co było już na AM....
Jeśli moje konto na IS jest jeszcze do wglądu to proszę wejdź sobie i sprawdź - choćby ten jeden kapelusz

Zapytam, choć niczego nie obiecujearianka5 pisze:Przejrzałam to co pojawiło się zarówno na AM i IS i jest kilka
Jesienne piękno 2013

Nie litości, tylko pisz konkretnie następnym razem. Z twojej wcześniejszej wypowiedzi nie wynika, że nie przeniosło - mogło też przenieść, ale kolory były złe. Inna sprawa, że tych rzeczy nie ma na liście "do przeniesienia".magnoliaa pisze:paweł litości..... brakuje mi tego i już - transfer tych ubrań nie przeniósł.....
to trzeba było tak mi napisać bo w pierwszym poście dokładnie Ci wytłumaczyłam o co mi chodzi i że mi nie przeniosło tych właśnie ubrań
skoro tych ubrań transfer nie przenosi to zamykam sprawę
nie musisz pytać te wszystkie ubrania, o które arianka pyta mi przeniosło
Posty sklejone. Proszę nie pisać posta pod postem. Używaj opcji "edytuj". // daguś007

skoro tych ubrań transfer nie przenosi to zamykam sprawę

nie musisz pytać te wszystkie ubrania, o które arianka pyta mi przeniosło
Posty sklejone. Proszę nie pisać posta pod postem. Używaj opcji "edytuj". // daguś007
Czy jeżeli lala wystartuje teraz na IS na podium FTV, dostanie nagrodę już 27 listopada ?
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Nie, bo i czemu. Gra będzie działać normalnie po 27 listopada, więc wyniki FTV będą w normalnym terminie.karima3 pisze:Czy jeżeli lala wystartuje teraz na IS na podium FTV, dostanie nagrodę już 27 listopada ?
Jeśli dobrze to robie to...
Jak to nie będzie podusi

Jak to nie będzie podusi

Moj tansfer trwa, moge jakos zobaczyc co ja mam w garderobie? Tyle ubran nie idzie spamietac 
Czy dowiem sie dopiero po?

Czy dowiem sie dopiero po?
Jest możliwość pozbycia się komunikatu o transferze na IS? To wkurza.... 

@ Minniee123 dowiesz sie dopiero po dokonanym transferze. Pamietaj, ze jak juz sie skonczy to musisz czekac do pelnej godziny. Co godzine jest wlaczany mechanizm przenoszenia kont. Wtedy sprawdz szafe 

Dobrze by było przed transferem zrobić screeny swojej garderoby na IS
Czy usta które mam teraz na lali
zostaną przeniesione ?

Czy usta które mam teraz na lali

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
NIe. Tylko usta eventowe zostana przeniesione.
- alexandraa
- Miss Kołyski
- Kontakt:
Dlaczego po przeniesieniu usunęli mi konto na IS ?
Bo taki jest warunek przeniesienia konta z IS na AM. Było to wyraźnie napisane.