"Transfer konta" z IS do AM - miejsce na pytania!

AaNaA
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Re: "Transfer konta" z IS do AM - miejsce na pytania!

Post autor: AaNaA » 27 paź 2014, o 14:40

Rozumiem.
Mam wiec takie pytanie jeśli nie przeniesiona zostanie galeria czy może zostać nam dodana ilość klatek na zdjęcia w am proporcjonalna do ilości jaką miałyśmy na is?chodzi mi o puste klatki na fotki.Gdybym teraz miała wyłożyć kasę na 600 klatek trochę by to wyniosło.. :S ?(

Oraz zwierzęta nie będą przeniesione a co z tymi które były do zdobycia na am w eventach a są takie same jak na is?czy jeśli coś jest takie same na is co na am to jest szansa ze jednak zostanie przeniesiona?

"Wiedziałem, że nie będzie łatwo :S :P " :D >:D :evil:

Awatar użytkownika
Kate
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Kate » 27 paź 2014, o 16:25

Wszystko trafiło do kosza szkoda mi IS ;( Czy ja dobrze rozumiem, że jak się przeniosę na AM to już nie będę mogła grać na AM. Co z moim kontem na IS po 27.11, kiedy nie przejdę na AM? Jak teraz wykupię rzeczy, które są na AM na IS też przejdą razem tak?
Tak szczerze jestem skołowana :|
My lady:
Kaja

„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

Obrazek
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.

-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.

Awatar użytkownika
TalkativeGirl
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: TalkativeGirl » 27 paź 2014, o 17:20

a co z normalnymi zwierzakami kupionymi na IS? Zostanie on przeniesiony?
'...aby moje dobre myśli dotarły do ciebie wszędzie tam, gdzie jesteś, niezależnie od tego, co akurat robisz'

http://g.arenamody.pl/profile.php?id=28269

Awatar użytkownika
MisAdmin
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: MisAdmin » 27 paź 2014, o 17:23

Aneczek84 pisze:Mam wiec takie pytanie jeśli nie przeniesiona zostanie galeria czy może zostać nam dodana ilość klatek na zdjęcia w am proporcjonalna do ilości jaką miałyśmy na is?chodzi mi o puste klatki na fotki.Gdybym teraz miała wyłożyć kasę na 600 klatek trochę by to wyniosło.. :S ?(
Nie przenoszone są takie rzeczy, więc zmienić tego nie mogę.
Aneczek84 pisze:Oraz zwierzęta nie będą przeniesione a co z tymi które były do zdobycia na am w eventach a są takie same jak na is?czy jeśli coś jest takie same na is co na am to jest szansa ze jednak zostanie przeniesiona?
Zwierzaki, rzeczy zwierzaków też nie są przenoszone. Nie zostanie to już zmienione :S
Karina(Kaśka) pisze:Czy ja dobrze rozumiem, że jak się przeniosę na AM to już nie będę mogła grać na AM.
Skąd takie głupoty wytrzasnęłaś? Przeczytaj komunikat dokładnie.
Karina(Kaśka) pisze:Co z moim kontem na IS po 27.11, kiedy nie przejdę na AM?
Póki co nie ma żadnej oficjalnej informacji, więc obecnie mogę napisać "nic". Będzie i tyle.
Karina(Kaśka) pisze:Jak teraz wykupię rzeczy, które są na AM na IS też przejdą razem tak?
Tak. To co masz w dniu transferu na koncie w IS może zostać przeniesione na AM (warunku i wyjątki są w komunikacie).
TalkativeGirl pisze:a co z normalnymi zwierzakami kupionymi na IS? Zostanie on przeniesiony?
Odpowiedź wyżej dla Aneczek84 - nie są przenoszone.

ABC3003
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: ABC3003 » 27 paź 2014, o 17:35

Co z rzeczami ze sklepu "Czerwony Dywan"? Zostaną one przeniesione czy nie? Niektóre elementy są do wygrania w Szczęśliwych Kartach.

Awatar użytkownika
Lolinnda
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Lolinnda » 27 paź 2014, o 17:49

czy jesli w trakcie transferu na IS coś dokupie czy to tez zostanie przeniosione na AM i co jesli to będzie rzecz za diamenty, które na AM tez sie przenoszą

Awatar użytkownika
Ashlyn
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Ashlyn » 27 paź 2014, o 17:57

To nie fair, że nie przejdą mi zwierzaki z eventów, wydałam na IS sporo diamentów, żeby je zdobyć, a teraz mi przepadną. Zróbcie coś z tym, aby jednak zaliczyło nam te zwierzaki z eventów i doliczyło lojalność. Poświęciłam grze na IS sporo czasu oraz realnej kasy, to przecież można nam to wynagrodzić chociaż w ten sposób. Dla chcącego nie ma nic trudnego.

Awatar użytkownika
Deborath_A_A
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Deborath_A_A » 27 paź 2014, o 18:05

Odkąd mam AM mało czasu spędzam na IS ale nie jestem w stanie teraz skontrolować co mam na IS, zeby wiedzieć ze na pewno będę miec to na AM. Tak jak napisała Pani wyżej - też poświeciłam sporo czasu i realnej kasy na IS lipa troche z tym no ale ... Z jednej strony fajnie bo i tak na IS nic sie nie działo kazdy na AM siedział, gra bez sensu:) cieszy mnie to ze bedą fryzurki te z IS :D no i ubrania :D
~Deb:*

Dissia
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Dissia » 27 paź 2014, o 18:07

Barbiulek Mis nie może nic w tej sprawie on dostał to i ma przekazać dziewczynom, nie w jego mocy decydowac co bedzie przeniesione a co nie ;)

paola160
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: paola160 » 27 paź 2014, o 18:38

Czy dobrze zrozumiałam, że jeśli zrobię transfer na AM to moje konto na IS przestanie istnieć?
I czy jeżeli na IS niektóre fryzury są od początku a na AM są do wykupienia to je też dostanę czy nie?
Ostatnio zmieniony 27 paź 2014, o 18:42 przez paola160, łącznie zmieniany 1 raz.
http://g.arenamody.pl/profile.php?id=145336
"I'm scared to get close and I hate being alone.
I long for that feeling to not feel at all.
The higher I get, the lower I'll sink.
I can't drown my demons, they know how to swim."

Awatar użytkownika
leiilla
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: leiilla » 27 paź 2014, o 18:41

Tak, dobrze zrozumialas. Bo 'transfer' to nic innego jak przeniesienie. Czyli jak np bierzesz owoc i przenosisz go z lodowki to szafki to juz go nie ma w szafce :D Tak samo ejst z kontem, przenosisz na am i jest tylko na am :P

Awatar użytkownika
selenii
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: selenii » 27 paź 2014, o 18:46

barbiulek pisze:To nie fair, że nie przejdą mi zwierzaki z eventów, wydałam na IS sporo diamentów, żeby je zdobyć, a teraz mi przepadną. Zróbcie coś z tym, aby jednak zaliczyło nam te zwierzaki z eventów i doliczyło lojalność. Poświęciłam grze na IS sporo czasu oraz realnej kasy, to przecież można nam to wynagrodzić chociaż w ten sposób. Dla chcącego nie ma nic trudnego.
Szczerze to popieram, bo stracić tyle przenosząc się :thumbdown:
Chociaż to, co było we wspólnych eventach, bo i w jednej i drugiej grze to było do zdobycia więc się powtarza...
...And even if I'm all wrong for the guy, I'm good for a laugh...
"Funny Girl"

Awatar użytkownika
Femka
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Femka » 27 paź 2014, o 19:32

A przypomniało mi się jak w zamierzchłych czasach na dyskusji o is rzuciłam pomysł transferu kont :) Jestem lepsza niż ten "wróż" z TV :D Pomysł dobry, ja osobiście jestem zadowolona z takiego obrotu sprawy. Bo nie oszukujmy się, już tak często nie odwiedzam is, a ciągnięcie dwóch kont na raz jest w zasadzie niemożliwe/zabiera za dużo czasu etc. i chcąc nie chcąc IS traktuje po macoszemu. Cóż łezka w oku mi się zakręci, ale fakt że nie wychodzę z IS jako przysłowiowy goło-upiec mnie cieszy ;) W szczególe i w ogóle fryzy, których nie zdobyłam na Am, bo akurat mnie tam wtedy nie było... ubrania, pazurki i inne dodatki :) Mebli szkoda, teł (dopełniacz w liczbie mnogiej brzmi dziwnie - wiem) szkoda i zwierzaków szkoda tym bardziej, że eventowe sierściuchy były fajne, ale przeżyję. Za to szczęśliwe posiadaczki na IS aut mogą być w 7 niebie :) MIŚ :D ? Miś mogą? bo choć ja nie posiadam na is "auta" to zapytam za kogoś, czy po transferze będą one mieć te same boskie moce co na AM tj. więcej % (NIE TYCH >:D ) do statystyk? :thumbsup: Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Alice266
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Alice266 » 27 paź 2014, o 20:22

jeśli się nie zdecyduję na transfer a moderatorzy podejmą decyzję o zamknięciu IS to będę mogła później to przenieść czy już nie ?

Awatar użytkownika
Femka
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Femka » 27 paź 2014, o 20:31

Alice266 termin na transfer masz do 27 listopada, wiec po tym czasie wątpię :)

Zablokowany