Aneczek84 pisze:misiu adminie mam kilka pytanin odnosnie przenoszenia kont.
Wiedziałem, że nie będzie łatwo
Aneczek84 pisze:Jesli wyslalo sie prace na konkurs z is i usunie sie is co wtedy? czy ewentualna nagroda zostanie przekazana na am? oraz jesli ktos czeka na swoja nagrode za konkurs na konto is- musi poczekac z przeniesieniem konta do czasu przekazania nagrody na is?
Mi to jest obojętne - nagrody mogę dodać w IS lub na AM - w konkursach obecnie sama decydujesz o tym i jak wygrasz, to będziesz mogła sama zdecydować. Nie będziemy robić problemów. Obiecuję
Proszę jednak pamiętać, aby w konkursach gdzie macie przygotować pracę w postaci zdjęć, wrzucać je na "zewnętrzny" serwer (np. tinypic.pl), a nie używać linków z galerii. Nie wiem czy będą działać linki z galerii po "wyłączeniu" konta.
Aneczek84 pisze:Oraz jesli teoretycznie przeniesiemy konto czy utrudni nam to chwilowo dostep do am?pytam ze wzg. na event
W żaden sposób nie ma to wpłynąć na grę w AM.
Aneczek84 pisze:-czy galeria tez moze zostac przeniesiona?(mam pokazna sume 692 zdjec ,za miejsca sporo zaplacilam)
-czy tla do profilu tez zostana przeniesione oraz meble z eventow zdobyte na is?
-czy zwierzeta z eventow tez beda przeniesione?
Nie ma tego na liście rzeczy przenoszonych, więc nie będzie to przenoszone.
Aneczek84 pisze:-czy jesli zostanie na is jedynie garstka ludzi gra nadal bedzie funkcjonowala czy zostanie zamknieta?
Nie wiem. Nie ma żadnej informacji o tym. Wiem tylko tyle, że ma to być przedyskutowane po 27 listopada. A przynajmniej taki jest plan.
leiilla pisze:Czyli jak np. teraz jest kolekcja halloween i kupie te ciuchy na is( te ktore sa w tej kolekcji) to zostana one przeniesione na am, tak?

Tak, jeśli tam są do kupienia, to przeniesione zostaną do AM.
Madame pisze:Skoro jest mozliwosc przeniesienia rzeczy z IS na AM, to w najblizszym czasie jest pan calkowitego usuniecia IS?
Odpowiedź masz powyżej - dla Aneczek84
Madame pisze:Jesli zostalyby przeniesione rzeczy na AM, ktore normalnie sa dostepne od ktoregos tam poziomu, np. 35, a lala jest na 29, to czy te rzeczy bylyby dostepne po przeniesieniu?
Będą. Te rzeczy po prostu będziesz mieć w garderobie.
0lka1 pisze:Witam,
Mam pytanie czy jeżeli na IS mam ubrania ze sklepu FTV natomiast na AM nie mam odblokowanego tego sklepu jeszcze to te rzeczy też zostaną przeniesione ?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Odpowiedź masz powyżej - dla Madame. Dla gry nie ma to znaczenia, że masz zablokowany ten sklep. Jedynym warunkiem do przenosi jest to, aby taka rzecz była w AM. Jak będzie, to zostanie przeniesiona i będziesz mogła z niej skorzystać od razu.
BalbinaWielka pisze:Mam 82 poziom na IS - jaki będę miała na AM po przenosinach?
Taki jak masz obecnie na Arenie Mody. Poziomy z IS nie są przenoszone.