1. Od kiedy jesteś na Arenie?
wtorek29 styczen 2013-5 rano
2. Jak dostałaś się na AM?
Przeszlam z GoSupermodel-podczas zegnania sie z dziewczetami na forum dostalam link na Arene i tak sie zaczela moja przygoda tutaj .
3. Jak masz na imię?
Margareta
4. Czym się interesujesz?
Wiesz..kocham ludzi podgladam wszystko ucze sie przy okazji..co mam napisac ze lubie rocka-regge -lubie ,teatr(bylam kilkanascie razy)film..itd...lubie wszystko co na topie i co stanowi klasyke ,w ogolnym tego slowa znaczeniu staram sie nie wypasc z obiegu.
5. Pisałaś, że pracujesz we własnej restauracyjce. Skąd wziął się pomysł założenia takiego biznesu?

Chcialam byc niezalezna ,zawsze lubilam cos pichcic,od kilku lat podgladalam co i jak ...pomagalam w weekendy rodzicom , dali mi szanse,pomogli ..postaram sie to docenic i wykorzystac .
6. Rozumiem, że lubisz swoją pracę. Dlaczego?
Lubie nowe wyzwania,lubie pracowac,ale jestem realistka..cos nie pojdzie ..zawsze moge sie dalej doksztalcac a tu gdzie mieszkam mam taka mozliwosc.
7. Lubisz zwierzaki? Masz jakiegoś pieszczocha?
Oh kocham ,kocham wszystkie ..nie ma takiego zwierza, ktorego bym nie przytulila ,chyba ze warczy czy syczy

to i tak kocham,
w domu mam tylko papuzki nierozlaczki sa niezwykle szczegolnie Sonia-siada na ramieniu wlosach-czegos tam non-stop szuka gdy pije kawke -siada na brzegu kubka i udaje ze pije choc lyk kawy dla papuzek moze okazac sie smiertelny..
7. Lubisz zwierzaki? Masz jakiegoś pieszczocha?
Oh ,kocham ,kocham wszystkie ..nie ma takiego zwierza, ktorego bym nie przytulila ,chyba ze warczy czy syczy

to i tak kocham
w domu mam tylko papuzki nierozlaczki sa niezwykle szczegolnie Sonia-siada na ramieniu wlosach-czegos tam non-stop szuka gdy pije kawke -siada na brzegu kubka i udaje ze pije choc lyk kawy dla papuzek moze okazac sie smiertelny..
8. Najdziwniejsza rzecz jaką kiedykolwiek zrobiłaś?
Zadzwonilam do moich 2 przyjaciolek ,zeby wziely szczoteczke do zebow i majtki na zmiane informujac ze jest wazny wyjazd i taksowka zaraz przyjedzie -wyladowalysmy w Krakowie.
To byl naprawde bardzo dziwny i szalony wyjaz ale o tym napisze pozwolisz kiedy indziej
9. Dlaczego założyłaś klub? Czy lubisz swoją pracę liderki i dlaczego?
Zalozenie klubu nie jest rzecza latwa jak sie wydaje wymaga dofinansowania i codzienniej aktywnosci..W sumie przemyslalam za i przeciw plus to ze osiagelam wszystko co dostepne w grze..nowe wyzwanie jakim bylo zalozenie klubu..zrealizowalam natychmiast.LIderem kazdy byc moze ale nie o to chodzi,wazne zeby klub sie nie rozsypal i nie byl chwilka..trzeba byc odpowiedzialnym,staram sie dbac w klubie o bezpieczenstwo"internetowe"-by nie przedostawaly sie przede wszystkim niepotrzebne wiadomosci,dbam o kulture co dowodem jest,ze od ponad roku mamy fantastyczny rezultat-0 nieporozummien w klubie...A dlaczego lubie..mam sposobnosc zapoznac sie z roznymi swietnymi ludzmi w roznym wieku.czy moze byc cos fajniejszego...tym bardziej jak sie mieszka z dala od Polski?
10. Coś od siebie? Np. pozdrowionka?
Oh tych pozdrowionek mam mega duzo,przede wszystkim sle najstarszym klubowiczkom,ktore doczekaly roku w klubie dzielnie pracowaly by nasze grono sie powiekszalo trzymajcie sie

kolejne dla wszystkich Gold Stars
tworzycie nowy klub i dlatego jestescie dla mnie najwazniejsze,to WY decydujecie jaka bedzie przyszlosc klubu i atmosfera w nim panowala ...Dziekuje tez moim wiceLiderkom za pomoc bez Was byloby mi ciezko
Sciskam wszyskich i sle buzki xd