Poziomy na AM..
-
- Miss Żłobka
Re: Poziomy na AM..
Ale bez sens... ok dzięki za odp teraz przynajmniej wiem, że nie ma sensu w to grać
)

Szukasz każdego pretekstu żeby napisać że w AM nie ma sensu grać? A w czym Ci powtarzalne zadania przeszkadzają - że jak zrobisz jeszcze raz to dostaniesz gwiazdkę, szmaragda czy dolary? Przez całą grę nie musisz zrobić nawet jednego...
2210 ->> 35
2210 ->> 35
-
- Miss Żłobka
Bo na IS nigdy takiego czegoś nie było. Zrobione zadanie od razu zaliczone i tyle, a na tym AM ciągle jakieś niespodzianki dziwne. Nie robienie zadan w takim typie gry nie ma sensu grania w to, i dlatego też nie będe już ich zaliczać. Tyle mam do powiedzenia na ten temat
Pozdrawiam

- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
427 --- > 20
„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”
A żeby te puzzle było jedynym zadaniemKasiula0701 pisze:Bo na IS nigdy takiego czegoś nie było. Zrobione zadanie od razu zaliczone i tyle, a na tym AM ciągle jakieś niespodzianki dziwne. Nie robienie zadan w takim typie gry nie ma sensu grania w to, i dlatego też nie będe już ich zaliczać. Tyle mam do powiedzenia na ten tematPozdrawiam

29 -> 28

1012 do 31
- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
409 --->20
„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”
9 gwiazdek do 21 poziomu 

- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
358 ---> 20 

- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
343 > 20 

Ostatnio zmieniony 1 cze 2014, o 18:46 przez Alicee03, łącznie zmieniany 1 raz.
Jejku ja nie mogę się doczekać, aż będę miała 30 poziomu, a do niego mi braku 2 poziomy. Chce jakoś normalnie faceta ubrać, bo wygląda obecnie obok mojej lali jak ubogi krewny.
My lady:
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.