KLUB "SUPER LASKI"

Zaprezentuj klub, do którego należysz.
Anami
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Re: KLUB "SUPER LASKI"

Post autor: Anami » 8 lut 2014, o 23:04

Wyniki konkursu "ukryty element 4"

Zgodnie z zasadami wyróżnione zostały 2 panie, w związku z czym na Panią Anais wszystkie panie z klubu mają przez tydzień głosować oddając oceny na jej profilu - ranking PP i FTV. Pani aniula333 zwolniona zostaje z tygodniowego płacenia składek.
Aniula333
Obrazek

Anais
Obrazek

Następną Panią która poda element jest Laurra

Gratuluję wgranej zwyciężczyniom i zapraszam Wszystkie Panie do następnej rozgrywki
:)

UWAGA
Pani Aniula333 zrzekła się nagrody na rzecz Marcepanowejkotki dzięki czemu pani ta zostaje zwolniona z płacenia tygodnia składek.
Decyzja ta została podjęta, gdyż pani ta ze względów osobistych nie może aktywnie uczestniczyć w życiu klubu, a za swoje wcześniejsze zaangażowanie liderka klubu a tym samym zwyciężczyni konkursu po porozumieniu z wiceliderkami postanowiła nagrodzić Marcepanowąkotkę oraz trochę ją wesprzeć :)
Ostatnio zmieniony 9 lut 2014, o 00:13 przez Anami, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Dark_shadow
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Dark_shadow » 8 lut 2014, o 23:24

UKRYTY ELEMENT 5

Drogie Panie poniżej umieszczam Wam zdjęcie SPÓDNICY, która jest kolejnym ukrytym elementem. Możecie wybrać sobie dowolny jej kolor. Przypominam, że swoją kandydaturę należy zgłaszać w wiadomości klubowej.

Obrazek

Pozdrawiam i życzę miłej zabawy. Laurra :)

aniula333
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: aniula333 » 9 lut 2014, o 20:02

:P Witam kochane!A teraz czas na wyniki naszego konkursu klubowego"MÓJ ULUBIONY KOLOR":
1miejsce zajęła pani Aniula333 uzyskując w sumie 22punkty-gratuluję :)
W nagrodę zostaje zwolniona z tygodnia wpłat składek do klubowej skarbonki.
Obrazek
2miejsce zajęła pani Petronela uzyskując w sumie 17punktów-gratuluję :)
W nagrodę zostaje mianowana na wiceliderkę na kolejny tydzień.
Obrazek
3miejsce zajęła pani Kiara212 uzyskując w sumie 16punktów-gratuluję :)
W nagrodę zostaje mianowana na tydzień wiceliderką klubu.
Obrazek
Dziękuję i gratuluję wszystkim paniom,które wzięły w nim udział ślicznych stylizacji :thumbsup:

A następnym tematem naszego konkursu jest"WALENTYNKOWY WIECZÓR"
Zapraszam wszystkie panie z klubu do wzięcia w nim udziału i życzę powodzenia
:P

Awatar użytkownika
Dark_shadow
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Dark_shadow » 12 lut 2014, o 11:47

WYNIKI KLUBOWEGO LOTTO
Obrazek
W tym tygodniu konkurs prowadziła Pani Artica, a jej szczęśliwe liczby to:66,71,75,81,84
* Największą liczbę trafień miała pani Czarnulkaa - 3 trafienia
* Następnie Pani Kiara212 - 2 trafienia
* Pani Anais i Pani Petronela po 1 trafieniu
Pozostałym Paniom nie udało się trafić w żadną liczbę. Zgodnie z regulaminem konkursu pani Czarnulkaa zwolniona zostaje z obowiązku płacenia składek przez tydzień. Wszystkim Paniom gratuluję i zapraszam do kolejnego losowania :)

"4 STRONY ŚWIATA"
Obrazek
Drogie Panie o to nowa seria konkursów niestacjonarnych, z którego każdy jest traktowany jako oddzielny. To co jest najważniejsze to, to że jego zasady mogę ulegać zmianie także bardzo Was proszę, abyście dokładnie zapoznały się za każdym razem z treścią zasad, jakie zawsze będę umieszczać na forum, tak byście miały je dostępne cały czas.

Za konkurs w pełni odpowiadam ja, tak więc w razie wątpliwości proszę byście pisały do mnie, gdyż nie chcę żadnych nieporozumień. A o to zasady ogólne:
1. Prowadzącą konkurs jest zawsze Pani Laurra i to ona ustala termin i temat każdego konkursu.
2. Konkursy będą pojawiać się raz w miesiącu i będą mogły do niego przystąpić wszystkie panie z wyjątkiem dwóch, które wybrane zostaną losowo, przez ze mnie do jury i wraz ze mną będą brać udział w głosowaniu. Każda pani będzie miała okazję zostać jedną z jurorek, raz na całą pulę pań tzn. dana pani zostanie wybrana ponownie gdy już wszystkie panie z klubu będą miały tę okazję.
3. Panie, które nie zastosują się do zasad lub nie zmieszczę w wyznaczonym terminie będą dyskwalifikowane i nie będą miały szansy starać się o nagrodę. To samo tyczy się pań wybranych na jurorki - będą one odsuwane od głosowania.
4. W przypadku niedyspozycji jednej z pań będzie zastępować ją jurorka rezerwowa, którą na stałe zostaje pani Kiara212, jednak wiąże się to z tym, iż będzie ona musiała zrezygnować ze starania się o nagrodę, więc wolałabym aby taka sytuacja się nie przytrafiła.
5. Nagrodą w konkursie jest zwolnienie z 3dniowych składek i mianowanie na wiceliderkę przez tydzień. Zwyciężczyni może być tylko jedna.

To były zasady ogólne, które nie podlegają zmianom, niezależnie od tematyki następnych konkursów.

ZASADY PRZEBIEGU KONKURSU "4 STRONY ŚWIATA":

1. Konkurs rozpoczyna się dnia 17.02.14 i trwać będzie przez tydzień czyli do 23.02.14r.
2. Będzie przebiegał w 2 turach. W każdej turze panie będą podzielone na 2 grupy.
3. Każda z Pań jest zobowiązana do zrobienia zdjęcia i podpisania go w zależności od grupy do której będzie należeć jej nazwą.
I etap - PÓŁNOC- POŁUDNIE
II etap - WSCHÓD- ZACHÓD
4.Swoje kandydatury zgłaszamy wiadomością prywatną do mnie - Laurra - a ja odeślę wam odp z nazwą grupy. Macie na to czas od dnia wywieszenia zasad konkursu do pon (17.02), zaś do środy (19.02) macie mieć gotowe stylizacje. Termin ten jest nieprzekraczalny.
5.W czwartek odbędzie się losowanie w którym, ja i 2 panie wyznaczone przeze mnie wiadomością klubową dzień po wywieszeniu zasad konkursu - wybierzemy po 3 dziewczyny z każdej grupy, które przejdą do 2 etapu. Łącznie będzie to 6 pań, którym podam w wiadomości klubowej grupę do której należą.
6. Drugi etap trwa od pt (21.02) do sob (22.02), do soboty należy umieścić zdj swojej pani z nazwą grupy z drugiego etapu.
7. W niedzielę odbędzie się ostateczne głosowanie i wyłoniona zostanie zwyciężczyni.

STYLIZACJE:

Etap I

PÓŁNOC - wolno wam używać jedynie kolorów: biel, czerń, szary
POŁUDNIE - wolno wam używać jedynie kolorów: czerwony, różowy, brzoskwiniowy (czyli ten kolor,który ma moja spódnica w ukrytym elemencie 5)

Etap II

WSCHÓD - wolno wam używać jedynie kolorów: żółty, brązowy, pomarańczowy
ZACHÓD - wolno wam używać jedynie kolorów: zielony, fioletowy, niebieski

To do jakiej grupy jesteście przypisane będę Wam wysyłać wiadomością zwrotną po zgłoszeniu się do konkursu.

ZASADY GŁOSOWANIA:

Każda z jurorek wysyła do mnie wiadomość prywatną z imionami 3 pań z każdej z grup, które najbardziej jej się podobają i ilością punktów: pierwsze miejsce - 5pk, drugie miejsce - 3pk, trzecie miejsce - 1pk.
Obrazek

Kochane zdaje sobie sprawę, że może to być nieco skomplikowane dlatego bardzo Was proszę, bysie bardzo uważały i dokładnie przeczytały zasady - wiem ględzę o tym i ględzę ;) - ale jest to dla mnie ważne, a sądzę, że konkurs jest ciekawy i oryginalny. Bardzo Was zachęcam do podjęcia ryzyka i przyłączenia się do zabawy. Pozdrawiam Laurra ^^
Ostatnio zmieniony 17 lut 2014, o 11:58 przez Cassidy007, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Sklejono posty

aniula333
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: aniula333 » 13 lut 2014, o 22:44

Witam kochane!A teraz czas na następną prezentację naszych prac konkursowych o temacie"WALENTYNKOWY WIECZÓR":

1.Aniula333:
Obrazek
2.Czarnulkaa:
Obrazek
3.Petronela:
Obrazek
4.Kiara212:
Obrazek
5.Erza Knightwalker:
Obrazek
6.Ligiakalina:
Obrazek
7.Anais:
Obrazek
8.Maxsexy:
Obrazek
9.Laurra:
Obrazek
10.Nissia25:
Obrazek
11.Ola9910:
Obrazek
12.Vanessa22:
Obrazek
13.Crazy XD:
Obrazek
14.Julka9:
Obrazek
15.L.Joanna:
Obrazek
16.Ewu0000:
Obrazek
17.Lissa33:
Obrazek
18.Ella:
Obrazek

A teraz ogłaszam oficjalne rozpoczęcie głosowania ma które serdecznie zapraszam wszystkie panie :) Życzę powodzenia i udanego głosowania :P Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 14 lut 2014, o 12:07 przez aniula333, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dark_shadow
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Dark_shadow » 13 lut 2014, o 23:21

1 miejsce - 8
2 miejsce - 10
3 miesce - 5

Laurra

damulcia
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: damulcia » 13 lut 2014, o 23:34

Powiem tak wybór bardzo trudny ale i tak wszystkie macie super stylizacje:)
1 miejsce: Anais
2 miejsce: Erza Knightwalker
3 miejsce: Petronela

Awatar użytkownika
nosek40
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: nosek40 » 14 lut 2014, o 07:40

1 miejsce - 12
2 miejsce - 11
3 miesce - 8
:thumbsup:
Pozdrawiam :) Erza

Awatar użytkownika
Tuśka
Miss Wakacji
Miss Wakacji
Kontakt:

Post autor: Tuśka » 14 lut 2014, o 08:22

I miejsce- 2
II miejsce- 9
III miejsce- 6
Obrazek

Petronela
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Petronela » 14 lut 2014, o 08:49

I miejsce-2
II miejsce-8
III miejsce-12
:)

Awatar użytkownika
Anais
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Anais » 14 lut 2014, o 11:14

miejsce 1 - 3
miejsce 2 - 1
miejsce 3 - 8
Obrazek

Awatar użytkownika
ligiakalina
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: ligiakalina » 14 lut 2014, o 11:38

Naprawdę trudny wybór:)wszystkie panie przepięknie wyglądają:)
1miejsce-12
2miejsce-14
3miejsce-17
Buziaczki kochane:)

oleczka1340
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: oleczka1340 » 14 lut 2014, o 14:38

1. 7
2. 14
3. 12