Nowa Kolekcja HALLOWEEN
Re: Nowa Kolekcja HALLOWEEN
Wiem, ze ona juz byla na AM, ale slaba jest ta kolekcja. Liczylam na jakies ciuszki do codziennej stylizacji :/ Kupie tylko te biala sukienke, okulary, toczek i buty oraz rekawiczki
- xxloseyourselfxx
- Miss Piaskownicy
Powiem ze moim zdnaiem nie oplaca sie wydawac DI. poniewaz przypuszczam ze za chwile dadza nam jakis event albo kolekcje jesienna , ktora tez prawodpodobnie ma byc. Ja tez uwazam ze kolekcja jest slaba i osobiscie nie wydam ani jednego DI.
Ja jestem zadowolona że kolekcja ponownie pojawiła się na IS i tym razem nie trzeba kupować całego stroju tylko można poszczególne jego elementy
Szkoda tylko że ubrania są tylko za diamenty.
Wydaje mi się że strój z dynią, pasterką i czarownicą był ostatnio za $

Wydaje mi się że strój z dynią, pasterką i czarownicą był ostatnio za $
No racja! Trzymam di na cos bardziej wartosciowego
cos co zaprze mi dech w piersiach

- Fleurrealess
- Miss Piaskownicy
Stroj policjantki strasznie kojarzy mi się z przebraniem erotycznym, nie wiem czemu xD Ogólnie buty te najdroższe (mówię o AM) są śliczne, szkoda, że aż tyle rzeczy za diamenty, ale i tak nic nie jest jakieś super boskie że muszę kupić, więc chyba zostawię moje di na kolejny event lub kolekcje (raczej to pierwsze będzie szybciej) 

Znowu stara kolekcja, IS już mnie niczym nie zaskoczy, a szkoda. 

Prawdziwa miłość zaczyna się tam, gdzie niczego już w zamian nie oczekuje
- Fleurrealess
- Miss Piaskownicy
Byłoby to niemożliwe, bo na IS jest masa pań i do każdej nie przemówisz, a poza tym są też inne języki i jak przez jeden dzień na pl będą straty to zapełni się to zyskami z np. ro :/ Choć ja sama jestem "ofiarą" tego spisku, żeby przerzucić wszystkich na AMxxloseyourselfxx pisze: Szkoda ze dziewczyny tak latwo zrezygnowaly. Moze trzeba zrobic jakas prowokacje.ALe watpie ze dziewczyny z AM solidarnie np nie kupowalyby Di przez chociaz jeden dzien czy sie nie logowaly do gry... eh bardzo bardzo przykra sprawa

na AM jest dużo nowych dziewczyn które nigdy w IS nie grały wiec żadna prowokacja tego typu nie wyjdzie bo niby po co ktos kto nie zna IS miałby to robić?? A poza tym dziewczyny ktore mają konto na IS ale tam nie inwestowaly za to inwestują na AM bo gra im sie bardziej podoba tez nie dolączą sie do waszej akcji poparcia IS. Szkoda mi dziewczyn ktore wydaly tam sporo kasy ale moim zdaniem nic na to nie poradzicie ze IS zostalo zepchniete na dalszy plan....
- xxloseyourselfxx
- Miss Piaskownicy
ja dalam tylko taki przyklad..wlasnie chodzi o celowe zagranie operatora zeby dziewczyny zrezygnowaly z gry na IS.. Chodzi o relany problem jakim jest inwestowanie w jedna czy druga gre. Te panie ktore teraz inwestuja w AM i wydaje realne pieniadze,daja zarobic operatorowi, a za jakis czas tez beda stratne jak operator postanowi zalozyc kolejna ulepszona wersje gry!!! Is jest zaniedbywane nie bez powodu..wlasnie po to zeby przyciaganc dziewczyny na AM! Te ktore zostawily lalke a graly na IS jest duzo dziewczyn ktore kupowaly DI .Gra wkoncu zarabiala. NIe mowie o paniach na 20 poziomie i w dol.bo faktycznie te nie mialy zbytnio korzysci w grze wiec przeslzy na AM gdzie latwiej jest sie utrzymac. ale do czasu. Ciagle ceny beda rosly beda wieksze wymagania AM tez w pewnym czasie bedzie wyssysac z nas osattnie grosze...
Nie powala mnie...szkoda że ciuchy są za di :s
Mam bardzo mieszane uczucia... Po tak dłuuugiej przerwie na IS otrzymujemy... starą kolekcję. Trochę mnie to zawiodło, liczyłam na coś co mnie zaciekawi, albo przynajmniej miałam nadzieję, że jak już zrobili trochę dłuższą przerwę i nic nie było na IS, to będzie to coś super
Niemniej na same ubrania narzekać nie mogę. Tylko, że czas kiedy powinnam się nimi cieszyć był wtedy, kiedy weszły pierwszy raz do gry
A pisząc trochę poza tematem, to ostatnio się zastanawiam, jaki sens miało tworzenie dwóch gier, które mają te same wydarzenia/kolekcje. Osobiście myślałam, że zrobią z tego dwie inne gry, a tu proszę, ile wspólnych rzeczy; forum, facebook, kolekcje, wydarzenia... Ale to tylko mój subiektywny punkt widzenia

A pisząc trochę poza tematem, to ostatnio się zastanawiam, jaki sens miało tworzenie dwóch gier, które mają te same wydarzenia/kolekcje. Osobiście myślałam, że zrobią z tego dwie inne gry, a tu proszę, ile wspólnych rzeczy; forum, facebook, kolekcje, wydarzenia... Ale to tylko mój subiektywny punkt widzenia

"For every word that we gently speak
For every word that proves good deed
We change the world for those who seek
And let them see the light that they need"
- Fleurrealess
- Miss Piaskownicy
Jeśli chodzi o rzeczy które najbardziej mi przypadły do gustu to 

A ktos wie do kiedy ta kolekcja?

A ktos wie do kiedy ta kolekcja?

- xxloseyourselfxx
- Miss Piaskownicy
Crashie zgadzam sie z Toba w 100% tez nie narzekam , nie zdolalam poprzednio nic kupic bo nie bylo mnie stac , nie mowie tez ze na pewno nic nie kupie..ale rowniez spodziewalam sie czegos lepszego.Tyle wyczekiwania.Co do AM ja tez sadzilam ze bedzie to inna forma gry i przykro ze w ostatnim czasie jestesmy (mam na mysli IS) tak zaniedbywane ..ale wciąż mam nadzieję ze to tez się zmieni