Opcja - "Klub Pań" - AM - dyskusja
Re: Opcja - "Klub Pań" - AM - dyskusja
Owszem, a czemu nie.
to i ja sie dolacze do dyskusji
Dziewczyny to czy klub jest fajny czy nie to zalezy tylko od klubowiczek bo same tworzycie atmosfere w nim:)
na stawki tez nie ma co narzekac bo sa ustalane dla dobra klubu zebysmy wszystkie mogly miec z tego korzysci a nie ze to jakis glupi wymysl lideki bo nie my ustalalysmy ceny na statystyki tylko tworcy gry wiec trzeba sie dostosowac zeby miec cos fajnego:)
Co do Fashion Club to serdecznie zapraszam:) u nas atmosfera jest fajna a wymagania niezbyt wysokie tzn normalne wszystkie ciezko pracujemy nad podwyzszaniem poziomow i rowniez wymagamy tego od nowych klubowiczke
co do pytania Agusi o stawke tygodniowa wyglada to tak ze mniej wiecej widac ile mamy nazbieranych szmaragdow jesli duzo to stwaka jest mniejsza, tez patrzymy realnie na ilosc diamentow i czy uda sie cos podniesc czy lepiej zainwestowac w swoje prywatne konto zawsze dostosowujemy sie do klubowiczek
Mamy tez nagrody dla najaktywniejszych spore ulgi w tygodniowce itp wiec chyba nie jest tak zle:)
Dziewczyny to czy klub jest fajny czy nie to zalezy tylko od klubowiczek bo same tworzycie atmosfere w nim:)
na stawki tez nie ma co narzekac bo sa ustalane dla dobra klubu zebysmy wszystkie mogly miec z tego korzysci a nie ze to jakis glupi wymysl lideki bo nie my ustalalysmy ceny na statystyki tylko tworcy gry wiec trzeba sie dostosowac zeby miec cos fajnego:)
Co do Fashion Club to serdecznie zapraszam:) u nas atmosfera jest fajna a wymagania niezbyt wysokie tzn normalne wszystkie ciezko pracujemy nad podwyzszaniem poziomow i rowniez wymagamy tego od nowych klubowiczke
co do pytania Agusi o stawke tygodniowa wyglada to tak ze mniej wiecej widac ile mamy nazbieranych szmaragdow jesli duzo to stwaka jest mniejsza, tez patrzymy realnie na ilosc diamentow i czy uda sie cos podniesc czy lepiej zainwestowac w swoje prywatne konto zawsze dostosowujemy sie do klubowiczek
Mamy tez nagrody dla najaktywniejszych spore ulgi w tygodniowce itp wiec chyba nie jest tak zle:)
No właśnie, dlatego też polubiłam ten klub.
A jak rozwiązałyście problem diamentów?
Jak u Was to wygląda? Każdy wpłaca?
Jak u Was to wygląda? Każdy wpłaca?
u nas jest tak ze mozna wplacac, ale nie trzeba, jak kto woli
Ja powiedziałam, że 1 diament będzie równał sie tygodniowej wpłacie A jeśli wpłaci się więcej niż 5 to zostanie się wpisanym na złotą liste( ulgi w tygodniówkach )
U mnie właśnie jest z nimi problem- nie ma nikogo, kto je kupuje No i stanęłyśmy w w miejscu w tych umiejętnościach
Wow wspaniały pomysł.Alice266 pisze:Ja powiedziałam, że 1 diament będzie równał sie tygodniowej wpłacie A jeśli wpłaci się więcej niż 5 to zostanie się wpisanym na złotą liste( ulgi w tygodniówkach )
Czy mogę zaczerpnąć inspirację z twojego pomysłu?
A w Gwiazdach 1 di = 4 szm.
Usunięto zbędny cytat. Proszę nie cytować postów znajdujących się bezpośrednio nad swoim.//kseen
Usunięto zbędny cytat. Proszę nie cytować postów znajdujących się bezpośrednio nad swoim.//kseen
Agusia_69_K pisze:Wow wspaniały pomysł.Alice266 pisze:Ja powiedziałam, że 1 diament będzie równał sie tygodniowej wpłacie A jeśli wpłaci się więcej niż 5 to zostanie się wpisanym na złotą liste( ulgi w tygodniówkach )
Czy mogę zaczerpnąć inspirację z twojego pomysłu?
Pewnie Tylko napisz, że pomysł zaczerpnięty z innego klubu
A ja chyba zrobię 5 diamentów = 25 szmaragdów = 1 tydzień zwolniony z opłat
U mnie też na początku było że 1 diament to 5 szmaragdów ale to nic nie dało, więc wymyśliłam coś takiego
- Fleurrealess
- Miss Piaskownicy
Alice a jaki to klub? Bardzo fajny pomysł
Queens
Zapraszam, mamy wolne miejsca
Zapraszam, mamy wolne miejsca