"Maturalne prezenty" - nowe wydarzenie!
Re: "Maturalne prezenty" - dyskusja
Pogrywam tak sobie w AM z nudów i tam faktycznie... Otwierając małe pudełka wylosowałam 3 fryzury (plus jedną w dużym), jednak to szczęście sprzyja na zmianę - raz główną nagrodą paczki jest fryzura a innym razem 2 szmaragdy
do tego kiecki nie mam żadnej. Na IS nie gram bo mi sie znudziło i nie chce mi sie klikać na balony a w AM same wyskakują z normalnie wykonywanych czynności więc jest ok. Ale psioczenie że na jednej grze jest łatwiej niz na drugiej nie ma chyba zbytnio sensu, bo choć gry są niby podobne to jednak różnią się i nawet jeśli na AM szanse są faktycznie wieksze to ma to swoj cel.

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. [...]Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie."
Mój profil IS (nieużywany)
Mój Profil AM
Mój Profil AM
mnie sie marzą te kolczyki ażurowe ( najlepiej czarne ) jeszcze może zdołam na jedno małe uzbierać ale nie sądze ,że uda mi sie je trafić https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 5829_n.png
muszę zatem wpasć ukradkiem do Twojej garderoby hihi;-DMinniee123 pisze:a je mam i w dodatku czarne
jeżeli grasz w AM 
Na razie 20 serduch moze do wieczora dam radę na kolejny mały

Na razie 20 serduch moze do wieczora dam radę na kolejny mały

minniee, czy ty napewno grasz w AM ? przez cały ten czas mówisz serducha

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Dzisiaj trafiłam dwie fryzurki kilka talentów, sukienkę, torebkę, kolczyki, buciki, miejsca na zdjęcia i albumy...
Mam już wszystkie fryzurki, poza tą oczywiście, która mi się najbardziej podobała

I znowu obejdę się smaczkiem, ostatnio tez wylosowałam wszystkie poza tą z kucykiem (moim zdaniem najładniejszej)
Ale cóż takie jest życie... Jak szczęście dopisze to dozbieram na mały prezent balonikami, ale nie wiadomo..
Czy ktoś wie do której jutro można balony dmuchać??
Mam już wszystkie fryzurki, poza tą oczywiście, która mi się najbardziej podobała

I znowu obejdę się smaczkiem, ostatnio tez wylosowałam wszystkie poza tą z kucykiem (moim zdaniem najładniejszej)
Ale cóż takie jest życie... Jak szczęście dopisze to dozbieram na mały prezent balonikami, ale nie wiadomo..

Czy ktoś wie do której jutro można balony dmuchać??
Pewnie do 13-14, tak jak zawsze.
Ja to mam pecha w tych pudłach nic konkretnego jeszcze nie trafiłam.
My lady:
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
- kwiatuszeczek
- Miss Przedszkola
DO końca wydarzenia zdążę jeszcze otworzyć jedno małe pudełeczko... mam nadzieję, że trafię sukienkę lub fryzurkę.
a ja nie wiem jak u mnie :s

no wiem, myli mi siękarima3 pisze:minniee, czy ty napewno grasz w AM ? przez cały ten czas mówisz serducha![]()

To już jest jakaś kpina - dwie godziny ładowania energii i 1 balon z 8 wygranych pojedynków.
Właściwie od 7:30 do teraz rozgrywam pojedynki co godzinę/dwie i zdobyłam dziś 10 balonów (z ponad 40 pojedynków!)
Brakuje mi 8 balonów do ostatniego małego prezentu i obawiam się, że w takim tempie nie zdążę do końca eventu.
Swoja drogą chciałabym, żeby to wydarzenie już dobiegło końca.
Niby wygrałam w nim 3 fryzury, ale całej tej zabawie towarzyszył tylko jeden dzień zadowolenia, reszta to irytacja po otwarciu słabych prezentów.
Ta "zabawa" była dla mnie strasznie średnia
Właściwie od 7:30 do teraz rozgrywam pojedynki co godzinę/dwie i zdobyłam dziś 10 balonów (z ponad 40 pojedynków!)
Brakuje mi 8 balonów do ostatniego małego prezentu i obawiam się, że w takim tempie nie zdążę do końca eventu.
Swoja drogą chciałabym, żeby to wydarzenie już dobiegło końca.
Niby wygrałam w nim 3 fryzury, ale całej tej zabawie towarzyszył tylko jeden dzień zadowolenia, reszta to irytacja po otwarciu słabych prezentów.
Ta "zabawa" była dla mnie strasznie średnia

a czy przypadkiem wydarzenie nie jest do 28 maja?
"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. [...]Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie."
Mój Profil AM
Mój Profil AM
Tak ale balony do jutra do 13 lub 14 zbieramy
Dokładnie - zbieranie balonów jest do jutra, pewnie gdzieś do godziny 13.
A do 28 maja można kupować prezenty.
A do 28 maja można kupować prezenty.