"Maturalne prezenty" - nowe wydarzenie!
Re: "Maturalne prezenty" - dyskusja
ale inne dziewczyny mówią o jakis sukienkach za kliknięcje 'Lubię to' na fejsie 

Też dostałam taką wiadomość, ale tylko prezent na AM.
A auto miałam w srednim prezencie
A auto miałam w srednim prezencie

' Bez rozstajnych dróg
Już do końca bez powrotu
Jeden wspólny cel
Spokój
Tylko bądź
W każdy dzień i każdą noc
Niech miłości płonie stos
Niech zapłonie z nami świat '
http://g.imperiumstylu.pl/profile.php?id=16480
Już do końca bez powrotu
Jeden wspólny cel
Spokój
Tylko bądź
W każdy dzień i każdą noc
Niech miłości płonie stos
Niech zapłonie z nami świat '
http://g.imperiumstylu.pl/profile.php?id=16480
A ja nie dostałam wiadomości 

A kiedy dostałyście tą wiadomość o darmowym prezencie z tego wydarzenia? Dzisiaj?
Otworzyłam dziś mały prezent, a tam:
liliowe i

Senira - kanał z różnymi grami :3
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Te sukienki/prezenty tylko na AM są, tak? To ja się pytam dlaczego? Ktoś napisał że z powodu problemów techcnicznych, no ale co jak co ale raczej IS powinno je dostać, bo problemy są prawie codziennie a my nawet maila z przeprosinami nie dostajemy, nie mówiąc już odarmowym pudle. Szczyt chamstwa!
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
Na AM za polubienie strony na facebooku dostaje się tą sukienkę:

To IS dostało ją kiedyś za problemy techniczne, źle zrozumiałaś posta Vin.
--------
Dziś prawdopodobnie uzbieram na kolejny mały prezent, mam nadzieję, że trafi mi się coś konkretnego.

--------
Dziś prawdopodobnie uzbieram na kolejny mały prezent, mam nadzieję, że trafi mi się coś konkretnego.
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Joanne__zz pisze:Dziewczyny, otrzymałyście już na pocztę e-maila z darmowym prezentem?![]()
Z powyższego posta wynika ze AM dostało (przynajmniej większość z tego co się orientuję) darmowy prezent. To ja się pytam dlaczego?Sunny Melody pisze:Na AM za polubienie strony na facebooku dostaje się tą sukienkę:
--------
It's my life
It's now or never
It's now or never
Ja nie dostałam choć mam potwierdzonego maila 

Gram na AM i po tym prezencie nie mam ani śladu, widocznie dostały go tylko wybrane osoby (może na IS też?).theaneczka120 pisze:Z powyższego posta wynika ze AM dostało (przynajmniej większość z tego co się orientuję) darmowy prezent. To ja się pytam dlaczego?
- Truemeraldi
- Miss Żłobka
Tak czytam te posty o darmowym prezencie na AM i z ciekawości przed chwilą sprawdziłam maila i rzeczywiście otrzymałam też tą wiadomość z linkiem. Kliknęłam i otrzymałam duże pudło, w którym była ta fryzura:
oraz te buty
(niebieskie) i bransoletka
(czerwona). Oprócz tego mnóstwo paczek z energią, jeden bonus do popularności i 8 szmaragdów.
Pojęcia nie mam, od czego to zależy, że nie każdy tego maila dostał, i dlaczego osoby z IS też nie otrzymały takiej nagrody. Tak samo nie rozumiem, czemu w prezentach z IS jest tylko pięć nagród w prezencie, a na AM 9.
Oprócz tego otworzyłam dwa małe prezenty, po jednym na IS i AM.
IS:
niebieska
AM:
fioletowoniebieska - chciałabym taki kolor jak na obrazku, ale narzekać nie będę, bo i tak się cieszę
i ta fryzura.
Do końca eventu już same małe pudła będę otwierać teraz.

Pojęcia nie mam, od czego to zależy, że nie każdy tego maila dostał, i dlaczego osoby z IS też nie otrzymały takiej nagrody. Tak samo nie rozumiem, czemu w prezentach z IS jest tylko pięć nagród w prezencie, a na AM 9.

Oprócz tego otworzyłam dwa małe prezenty, po jednym na IS i AM.
IS:

AM:

Do końca eventu już same małe pudła będę otwierać teraz.

- Roześmiana
- Miss Piaskownicy
Dajcie spokój, przecież to są jakieś jaja...
Na duże pudełko trzeba wydać albo dużo diamentów, albo na prawdę długo siedzieć przed kompem, więc serio ale powinien się wypowiedzieć ktoś kompetentny, o tym dlaczego niektórzy dostają taki prezent, a inni nie. W komunikacie nie było mowy o żadnych darmowych podarunkach, a moim zdaniem należą nam się jakieś wyjaśnienia.

Na duże pudełko trzeba wydać albo dużo diamentów, albo na prawdę długo siedzieć przed kompem, więc serio ale powinien się wypowiedzieć ktoś kompetentny, o tym dlaczego niektórzy dostają taki prezent, a inni nie. W komunikacie nie było mowy o żadnych darmowych podarunkach, a moim zdaniem należą nam się jakieś wyjaśnienia.
↓ ROZEŚMIANA ↓
no to jest z lekka kompletnie niesprawiedliwe.. jedni dostają prezent duży za darmo, a inni muszą kasę na niego wydawac..
Może ktoś wkleić treść wiadomości, jaka towarzyszy temu linkowi z darmowym prezentem? 

Ej jak speawdzić jaki mail mam wpisany na AM ?