dziewczyny a jak wam idzie zbieranie serc na AM ? ja wczroaj gralam caly dzien dzisiaj tez juz rozgrywalam i nie wygralam ani jednego serca?? czy to mozliwe? od czego to jest zalezne???
aaaahaaa to dlatego szkoda bo mi zabraklo doslownie 5 do malego pudelka a nie kupuje tam di wiec nie doplace no nic! to zbeiram dalej na IS w takim razie przez te wasze ekscytacje ze wygrywacie tyle wspanialych rzeczy w malych pudelkach ,mam ochote na jeszcze wiecej
u mnie druga fryzurka w malym pudle nie wiem czy zdaze uzbierac darmowym kupidynem na wiecej pudel mam teraz 5, ale tylko do 16, a nie bede miala teraz czasu klikac
Wczoraj otworzyłam drugie małe pudełko i same badziewia jakieś zazdroszczę tym, które mają wszystkie fryzury, każdy powinien mieć możliwość wygrania teraz.
ma is mozna serca zbierac do 21
2 tygodnie temu mialam postanowienie - niebede kupowla di na nastepny event ! No i sie oplacalo Tylko dzieki jednemu kupidynowi i tylko w dwoch malych pudelkach znalazlam branzoletke, buty, sukienke i rozwiane wlosy
Nie sa to moje ulubione, ale zawsze cos
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Yes Yes Yes dwa małe pudełka i w obu fryzurki ale się ciesze i zbieram dalej na jeszcze kilka małych pudełek może uda się zdobyć wszystkie
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."