Onaya pisze:nie wiem ale tak mysle ze kiedys to wstawia razem z fryzurami
No nie wiem.... Poprzedniej walentynkowej fryzury do tej pory nie dodali, tak samo jak tych trzech, co były kiedyś w jednym evencie (Imperium muzyki czy jakoś tak)
No zaraz chyba nerwicy dostanę...
Cały dzień amory zbierały serducha na średnie pudło, żeby chociaż mieć względną pewność na przynajmniej jeden ciuszek, a tu NIC! Nawet głupiej bransoletki... Za to kolejne dwa bezsensowne talenty (niektóre mam już aktywne do maja!) i miejsca na albumy i zdjęcia
Mam dość już tego ciągłego klikania, skoro mój czas i pieniądze włożone w diamenty są tak nagradzane
możenietak jak mówi Smerfitka jest też na IS
Po dłuższym na myśle że dla wszystkich było by lepiej jak za zebrane serdusza można by było wybierać co chcemy.Gra by na siebiezarobiła a my były byśmy zadowolone bo miały byśmy to co chcemy .Widać twórcom gry niezależy jednak na tym żeby zarabiać :/.Ja narazie zbieram na trzecie małe pudło.
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Ja już zbieram na 5 małe pudło. Otworzyłam na początku zabawy jedno duże, ale po marnych nagrodach w nim zniechęciłam się do nich i wolę zbierać na małe, w końcu nagrody są takie same, choć mniejsza jest szansa na wygranie ich.
tak wlasnie bylo w "skarby pustyni" czy jakos tak prezent mozna bylo wybrac samemu.
Albo otwierajac male, srednie lub duze pudelko, powinnismy miez zagwarantowane ze cos trafimy. Nawet branzoletke
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Mam 190 serc i jednego krasnala.
Lepiej kupić 1 duże czy 4 małe? Kupując małe mam szanse na 4 ciuchy, a w dużym tylko 3. Jednak w małym moge nie wygrać rzadnego ciucha, w dużym mam jednak prawie 100% pewności, że dostane ubranie
Z procentami jest tak:
Duże-99%, 40%, 20
Strasznie podoba mi się 6 sukienek więc mam nadzieję, że trafie chociaż 2
Prosze, nie sugerujcie się za bardzo tym co Wy trafiłyście.