Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
- elena_gilbert_salvatore
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
Re: Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
od rana zbieram serca i mam ich dopiero 18 

Ja zbieram od 13:30 i mam 16 

- theaneczka120
- Miss Podwórka
Ja od czwartku i mam całe 25. Nie wiem czy uzbieram na mały prezent
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
Świetnie, kupiłam małe pudełko a tam, same IQ, kasa i talent dekoratorka, ani jednego ciucha, bez jaj
Najgorsze wydarzenie jakie było pod względem organizacyjnym, bo ciuchy nie są złe, mam nadzieję, że nigdy nie powtórzą takiego wydarzenia.

Tak samo miałem i to w 2 małych. :/Skuldzisko pisze:Świetnie, kupiłam małe pudełko a tam, same IQ, kasa i talent dekoratorka, ani jednego ciucha, bez jaj.
-
- Miss Kołyski
Ja kupiłam kolejne duże i dostałam niezłą kieckę, jakieś tam inne pierdoły (talent-charyzma) i 115 pkt.. W dużym pudełku 115 pkt. Powodzenia
. Zbieram na kolejne duże, mam na razie 36 serc
.

Ja także jestem niemile zaskoczona wygranymi na IS, mam wrażenie, że im więcej się inwestuje w event tym gorsze nagrody przypadają, sama poświęciłam na to sporo di, kasy i przede wszystkim czasu, i co prawda trafiłam 1 fryzurkę, ale inni nie mieli tyle szczęścia a zainwestowali w to dużo więcej, bo jaka to sprawiedliwość kiedy ktoś wygrywa w małym pudle fryzurkę(bo nie oszukujmy się większość po to grała, żeby właśnie fryzury zdobyć) a ktoś, kto wydaje sporą ilość di i otwiera dużo pudeł nie ma nic ciekawego
Ja nie mówię, że dziewczyny, które nie kupują di mają nic nie wygrywać, ale te które kupują powinny mieć za to jakąś rekompensatę, rozumiem również, że gra musi na siebie zarabiać, ale takie eventy i nagrody jak w walentynkowym wydarzeniu zniechęcają do grania i twórcy powinni się zastanowić co robią, bo w końcu laski przestaną ładować w to realną kasę skoro nic za to nie mają 

to ja kolczyki do tego..:/ola23z pisze:Tak samo miałem i to w 2 małych. :/Skuldzisko pisze:Świetnie, kupiłam małe pudełko a tam, same IQ, kasa i talent dekoratorka, ani jednego ciucha, bez jaj.
Ja w moim dzisiaj otwartym małym pudełku - 5IQ, 5IQ, kasa, miejsce na zdjęcia i jeszcze jakaś lipna rzecz
Wg mnie w takich eventach nie powinni dawać do wygrania rzeczy które można wygrać w mystery (IQ, $, premium itp. bzdety) bo zazwyczaj jest tak że najwięcej wygrywa sie tego badziewia i każdy jest nie zadowolony. Jak jest event to powinny być do wygrania ciuchy, jeszcze mogę zrozumieć talenty, ale to badziewie? Ach, no tak, przecież zapomniałam jakby były do wygrania tylko ciuchy niepotrzebne byłoby wydawanie pieniędzy na tysiące diamentów i gra by na siebie nie zarobiła...

Wg mnie w takich eventach nie powinni dawać do wygrania rzeczy które można wygrać w mystery (IQ, $, premium itp. bzdety) bo zazwyczaj jest tak że najwięcej wygrywa sie tego badziewia i każdy jest nie zadowolony. Jak jest event to powinny być do wygrania ciuchy, jeszcze mogę zrozumieć talenty, ale to badziewie? Ach, no tak, przecież zapomniałam jakby były do wygrania tylko ciuchy niepotrzebne byłoby wydawanie pieniędzy na tysiące diamentów i gra by na siebie nie zarobiła...
Monia i zapomniałaś dodać, że gdyby na IS był chociaż JEDEN event bez wygrania tego badziewia, to gra by na siebie i zarobiła i my byśmy były nie zadowolone. Tak na pewno płakałybyśmy 

Dokładnie make, bo ja to jestem prze szczęśliwa jak dostaje IQ które do niczego nie jest potrzebne.
na AM mi się podoba a na IS... szkoda gadaćkwiatuszeczek pisze:A moim zdaniem jest to ciekawe wydarzenie. (Jeżeli chodzi o AM). Diamenty nie są bardzo potrzebne jedyne co trzeba robić to pojedynki. Ja np. kupiłam jedno duże pudło i 3 małe. Może nie wygrałam tylu rzeczy co chciałam, ale zawsze coś... no i nie straciłam żadnych diamentów. Jestem na plusie...

...
- elena_gilbert_salvatore
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
na AM : (małe pudło)
-2 szmaragdy
-kasa
-portfolio-70 %
-magazyny -70
-energia
-karta na siłownie
-aparat +25
-
-

-2 szmaragdy
-kasa
-portfolio-70 %
-magazyny -70
-energia
-karta na siłownie
-aparat +25
-

-

Na IS daje sobie juz spokoj z pudlami i poczekam az bedzie to wystawione za diamenty albo w tajemniczym butiku bo wtedy bede przynajmniej wiedziala co kupuje i na co wydaje kase
Onaya