Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
Re: Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
Na AM jest wieksza i szybsza mozliwosc uzbierania srduszek.W ciagu 2 dni mozna je uzbierac na najwieksze pudlo natomiast na IS nie jest tak latwo wynajmujac tylko jednego Amorka
Onaya
- Gertrealine
- Miss Przedszkola
Ja juz mam na AM kupione małe pudło, i 10 serduszek na koncie. A na IS jak na razie 34 serduszka, nie wiem czy nie wynająć drugiego kupidynka na weekend, bo mam nadzieję na którąś z fryzurek.
IS - 50
AM - 60
Moje plany kupna największego pudła na IS chyba zrealizują się tylko w marzeniach... Mam jednego krasnala, czekam na jakąś promo to kupiłabym drugiego ale w sumie to też jestem pewna że z moim szczęściem nawet jeśli kupie największe pudło to wygram IQ...
No cóż oczywiście zaryzykuję, bo bez ryzyka nie ma zabawy, ale to co się ostatnio dzieje na IS nie podoba mi się. Nic tylko diamenty i diamenty, a nagrody to już niekoniecznie adekwatne do wydanej kasy.... Żal 
AM - 60
Moje plany kupna największego pudła na IS chyba zrealizują się tylko w marzeniach... Mam jednego krasnala, czekam na jakąś promo to kupiłabym drugiego ale w sumie to też jestem pewna że z moim szczęściem nawet jeśli kupie największe pudło to wygram IQ...

Violette11
Obyś miała racje. To by było bez sensu- wydaje na sprzęt ok.20 tys. kupuje duże pudło i wygrywam 3 dni premium.Onaya pisze:A mi sie wydaje ze w tych pudlach beda porozkladane nagrody wedlug ich wartosci a w najwiekszym pudle bedzie wiecej niz jedna niespodzianka
Na IS 97 serc, ale z 3 aniołami.
Jeżeli będzie tak jak dziewczyny piszą, że otwieram największe pudło i patrzę a tam IQ to się załamię, takiej opcji w ogóle nie powinno być. Też nie rozumiem po co te prezenty dali, gdy były ubrania pokazane i można było zbierać na to co się chciało było dużo lepiej, to był mój ulubiony rodzaj wydarzenia, bo każdy miał szanse, bez diamentów coś zdobyć. A teraz to czysty los, nawet jeżeli mi się uda ciuch jakiś zdobyć, to pewnie, znając moje szczęście w kolorze różowym bądź brązowy, czyli w kolorach, które raz wykorzystam
Reasumując - IS schodzi na psy.
Jeżeli będzie tak jak dziewczyny piszą, że otwieram największe pudło i patrzę a tam IQ to się załamię, takiej opcji w ogóle nie powinno być. Też nie rozumiem po co te prezenty dali, gdy były ubrania pokazane i można było zbierać na to co się chciało było dużo lepiej, to był mój ulubiony rodzaj wydarzenia, bo każdy miał szanse, bez diamentów coś zdobyć. A teraz to czysty los, nawet jeżeli mi się uda ciuch jakiś zdobyć, to pewnie, znając moje szczęście w kolorze różowym bądź brązowy, czyli w kolorach, które raz wykorzystam

Reasumując - IS schodzi na psy.

ja też uwielbiałam tego typu eventy, ale ten jest straszny! po co w ogóle tam dolary i IQ?!
...
-
- Miss Piaskownicy
- Kontakt:
U mnie dopiero 40 serduszek. Kurczę dziewczyny, to wy chyba wczoraj w nocy w ogóle nie poszłyście spać tylko całą noc co 15 minut wysyłałyście kupidyny po serca
Ja to nawet mały kupię, jak mi wyjdzie, że nie uda mi się uzbierać na duży prezent
A co byście wolały 2 małe prezenty czy jeden średni?
Boję się, że jak otworzę prezent będzie tam IQ
Chciałabym fryzurkę, najlepiej tą pierwszą na screenie, druga jest najbrzydsza.

Boję się, że jak otworzę prezent będzie tam IQ

chyba 2 małe:) na IS mam tylko 31 serc, bo ja w nocy spałam 

...
Też to był mój ulubiony rodzaj wydarzenia. To kupywanie pudełek jest beznadziejne
Jak cokolwiek wygram z ciuchów to będzie to najbrzydsza rzecz
Myślę też, że te szanse na wygranie lepszej nagrody w dużym pudełku są troche naciągane, bo to i tak jest to lsowanie
W małym pudle moge wygrać fryzure, a w dużym kase

Myślę też, że te szanse na wygranie lepszej nagrody w dużym pudełku są troche naciągane, bo to i tak jest to lsowanie

W małym pudle moge wygrać fryzure, a w dużym kase

Ja mam 3 anioły to idzie szybciej, bo wcale tak dużo razy nie klikam
Skoro przy dużym prezencie jest większa szansa na zdobycie czegoś ciekawego, to wolę zdecydowanie 1 duży, czy tam średni

Skoro przy dużym prezencie jest większa szansa na zdobycie czegoś ciekawego, to wolę zdecydowanie 1 duży, czy tam średni

ja mam tylko 1 aniołka, dlatego cały czas muszę siedzieć i klikać 

...
Podobno fryzurę najtrudniej trafić, więc ja nawet nie liczę, że kupując jedno pudło mogłabym ją zdobyć.
Ja kupuję najdroższe prezenty na jakie będzie mnie stać. Wolę mieć większą szansę na wygranie czegoś w jednym większym pudełku, niż mieć kilka pudeł i małe prawdopodobieństwo wylosowania czegoś lepszego, niż dolary albo punkty.
Ja kupuję najdroższe prezenty na jakie będzie mnie stać. Wolę mieć większą szansę na wygranie czegoś w jednym większym pudełku, niż mieć kilka pudeł i małe prawdopodobieństwo wylosowania czegoś lepszego, niż dolary albo punkty.
Ja postaram się kupić jedno duże do końca promocji, później będę kupywała jak najwięcej małych. Jak trafie tą pierwszą fryzurę cofnę wszystnie złe słowa wypowiedziane na ten event 

teraz anioł 1 przyniósł... ja chyba kupię 1 średnie do końca promocji, a potem małe
...
- kwiatuszeczek
- Miss Przedszkola
Na AM moim zdaniem jest lepiej z tymi serduchami. Pojedynki musimy robić i tak codziennie, żeby zdobyć kasę, a oprócz tego dostajemy jeszcze serducha. No, a gdy energia na się ładuje szukamy super modeli i szansa na kolejne serce.
Ja tam mam już 44.
Zbieram na duże pudło, a jak się uda to później na średnie i małe.
Ja tam mam już 44.
Zbieram na duże pudło, a jak się uda to później na średnie i małe.