Tutaj znajdziesz informacje o nowych wydarzeniach i kolekcjach, a także podyskutujesz na ich temat.
-
Grzegorz
- Community Manager
Drogie Panie!
To już ostatni przystanek w naszej wrześniowej wycieczce po trzech stolicach modowego świata – Nowym Jorku, Londynie oraz Mediolanie, największych wylęgarniach młodych talentów. To tam właśnie bije teraz modowe serce, pulsujące twórczą energią jak nigdy przedtem!
Tym samym lądujemy w kipiącym pozytywną energią, a zarazem wyrafinowanym Mediolanie.
Zasady gry:
Im więcej aparatów uda Ci się wylosować i zebrać dzięki nim zdjęć, ukrytych w różnych zakątkach gry, tym więcej fantastycznych nagród będziesz mogła odebrać! Daj sobie szansę na look godny gwiazdy filmowej i od razu zajrzyj do pudełka.
Wydarzenie Tydzień Mody - Mediolan potrwa
do piątku 2 października, do godziny 13.00!
Zapraszamy do wspólnej zabawy i życzymy powodzenia!
Zespół Areny Mody
-
Regelinda
- Moderatorka
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2020, o 18:00 przez
Regelinda, łącznie zmieniany 4 razy.
-
Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
autor: Katriel Tremaine » 25 wrz 2020, o 13:57
Padłam i leżę... Jeśli to jest najlepsze co zostało wybrane z Mediolanu, to ja wolę być niemodna. Fryzura której nie powstydziła by się Marge Simpson i kapelusz w worku na śmieci po prostu mnie pokonały.
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
-
Kasais
- Miss Żłobka
A mi się właśnie fryzura bardzo podoba i żałuję że akurat w pudełkach się trafiła. Falbankowa bluzka też fajna. Reszta jak dla mnie słaba - i dobrze bo tego eventu nigdy nie kończę (drogi, mało czasu i rzadko lecą aparaty).