Konkurs - JAK Z OBRAZKA - dyskusja i głosowanie użytkowników

Zapoznaj się z historią konkursów przeprowadzonych na forum
Awatar użytkownika
Chusy
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Re: Konkurs - JAK Z OBRAZKA - dyskusja i głosowanie użytkowników

Post autor: Chusy » 10 lip 2024, o 08:14

i - nr 4, genialna, spojna praca w klimacie orientalnym. Ten dodatek w postaci smoka i dymu wyglada fantastycznie : )
II - nr 7 - podoba mi sie jak sam obraz i rama uzupelniaja sie nawzajem. Fajnie dobrane dodatki ktore robia za tlo.
III - nr 1, czarujaca dama, fajnie dobrane dodatki, szczegolnie laska i piorko. Jak wyjeta z lat 30 : )

Awatar użytkownika
Paisley
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Paisley » 10 lip 2024, o 10:01

I. 1. To zdecydowanie moja faworytka,piękne,romantyczne kolory. Postać sama w sobie pełna klasy i elegancji. Orientalne motywy plus liście dają czadu ;)
II. 4. Smok,złoto i azjatycka uroda postaci genialnie komponuje się do złotej ramy.
III. 3. Witraż w którego włożono serce,bardzo mi się podoba jego realizm plus postać wystylizowana w stylu religijnym.
Czy wampir może naprawdę się zakochać? I niby gdzie składa przysięgę ślubną? Bo przecież nie w kościele. I niby jak mógłby ślubować "póki śmierć nas nie rozłączy", skoro już nie żyje?

kosztorys
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: kosztorys » 12 lip 2024, o 22:14

I - praca nr 5 - kojarzy mi się z takimi fantastycznymi, mitologicznymi scenkami rodzajowymi, które czasem można zobaczyć na obrazach w muzeach czy zamkach.
II - praca nr 3 - fajny pomysł na witraż i "religijną" koncepcję
III - praca nr 1 - bardzo ładnie dobrane detale, obraz jest wyrazisty i intrygujący

Blanca
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Blanca » 14 lip 2024, o 21:00

I. 3 - praca została przemyślana jako obraz znajdujący się w świątyni i wykonanie jak najbardziej odpowiada temu zamysłowi. Uwagę zwraca delikatna twarz lali nawiązująca do stylistyki malarskiej
II. 4 - lala i smok zostali doskonale wkomponowani w ramę. Całość jest spójna, nieprzesadzona, a dymek dodaje tajemniczości
III. 7 - mam wrażenie, że lala jest częścią ramy lub odwrotnie. Mroczna czerń nabrała wytworności dzięki dodatkowi czerwieni

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 20 lip 2024, o 19:33

Głosowanie zostało zakończone

Wyniki głosowania zostały opublikowane w wątku Konkurs - Turniej taneczny cz. 1 - tańce standardowe

1. Avivia - wyróżnienie
2. Drusilla - wyróżnienie
3. Renfri - III miejsce, nagroda użytkowników nr 2
4. ravbith - I miejsce, nagroda użytkowników nr 1
5. Gatta - wyróżnienie
6. Vampirka - wyróżnienie
7. Hekate - II miejsce
8. Erissa - wyróżnienie

Dziękujemy za udział w konkursie

Zablokowany