Akurat moderatorzy gry nie mają z tym żadnego związku, ponieważ żaden moderator (ani też GO), nie ustalają zasad, ani kiedy i jaka kolekcja ma się pojawić.xxloseyourselfxx pisze:no oczywiscie jesli mowa o strjaku to tylko i wylacznie z powodu zaniedbywania IS. a to co robi Arena to jest sprawa moderatorow gry , niech robia to co robia jaknajlepiej ale nie kosztem IS
Ogólnie męczy mnie już to, że ciągle słyszy się narzekania na grę. Gdy rok temu pojawiła się ta kolekcja, większość osób narzekało, że rzeczy można kupić tylko w komplecie, a nie "na części" i że drogie, i że przez to kupią mniej. Teraz jest okazja, żeby nadrobić zakupy i kupić, to czego nie udało się kupić rok temu. Podejrzewam, że za rok jak ukaże się inna kolekcja halloweenowa, to znowu będzie źle, bo kolekcja pewnie będzie kiepska i w sumie by było lepiej, gdyby organizatorzy powtórzyli starą kolekcję.
Dziewczyny, tych narzekań już się po prostu nie da czytać! I nie piszę tego jako członek teamu, ale jako zwykły użytkownik. Dosyć długo już gram w IS i nie wydaje mi się, że ktoś próbuje mnie zrazić do tej gry. Myślę, że ta gra obroni się sama i nie trzeba do niej zniechęcać. Mam też konto na AM, ale uważam, że nie dzieje się tam nic na tyle fajnego, ciekawego i innego od IS, co by mnie mogło do tej gry przekonać.
A skoro piszecie, że pewnie się ukaże jakaś nowa kolekcja albo wydarzenie, to czemu tej halloweenowej kolekcji nie potraktujecie jako miły początek kolejnych niespodzianek?!
Ja, podobnie jak Aneczek84 , bardzo się cieszę, że powtórzyli tę kolekcję, bo w końcu mogłam uzupełnić braki, na które rok temu zabrakło mi funduszy.