Dwa pierwsze kupiłam, a do trzecich potrzebuję 1 di.maribeth123 pisze:Na IS wydałam już 280tys. i zamierzam jeszcze coś tam dokupić. Co do skrzydeł za di, szkoda, że takie drogie chciałabym kupić te:
Ale będę musiała chyba z jednych zrezygnować, chociaż może zdobędę jakoś brakujące diJeśli chodzi o dodatki kolekcja jak najbardziej udana, co do strojów trochę mniej. Ogólnie jestem zadowolona.
Mnie tak samo. Jak dla mnie to do tej pory najgorsza kolekcja ze wszystkich, które były na AM. Nie lubię skrzydeł więc ich nie kupię, bo do niczego ich nie użyję. Stroje tak samo. Kupię tylko biżuterię, buty i może jeszcze coś jak stwierdzę, że przyda się do jakiejś stylizacji, ale za dolary. Diamentów i szmaragdów na to raczej nie wydam. Czekam na jakąś bardziej elegancką kolekcję.makeupup pisze:Mnie nic z te kolekcji nie powaliło. Oczekiwałam czegoś wow a tu marne skrzydła, stroje jakieś takie dziwne i buty które byłyby okej gdyby nie te ceny ;-; Ogólnie jestem zawiedziona.
Minniee123 pisze:Na Matomy MathMaster - wystarczy się zalogować i zrobić 16 przykładów w ileś tam sekund.Poza tym ankiety - Dumpee Dailies, SSI, Daily Survey