Theaneczka, a ja się z Tobą nie zgadzam.
Po pierwsze tych eventów i kolekcji na przestrzeni lat było tak dużo, że kilkuletnie graczki nie powinny odczuć bólu z powodu aktualnej kolekcji. Powtórki stanowią tylko jakiś malutki procent, dzięki czemu, każdy ma okazję odrobinę wzbogacić garderobę. Tak czy inaczej, nowe i trochę mniej nowe graczki nie dorównają zasobem garderoby Paniom, które są na AM już od bardzo dawna.
Taka powtórka to według mnie miły gest.
A po drugie i nawet istotniejsze! Mieć ubrania w garderobie (nawet te same), a umieć je sensownie wykorzystać to dwie różne rzeczy.
Kolekcja Letnia - do 11 lipca.
- Lady_Blair
- Miss Podstawówki
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Re: Kolekcja Letnia - do 11 lipca.
Akurat ta kolekcja została powtórzona jak narazie tylko raz. Ale o ile mi się wydaje to była conajmniej jedna taka kolekcja, którą powtarzano minimum 2 razy. I takie coś irytuje mnie z dwóch powodów: gram w grę od kilku ładnych lat i takie powtórki już mnie nudzą. Rozumiem że część pań zazdtości innym ciuchów, ale na tym właśnie polegają limitowane kolekcje. No i po drugie: w koncu chciałabym dostać nową kolekcję a nie jakies powtórki czy kolelcke składające się z dwóch par butów i paska za milion diamentów, jak to ostatnio bywa.
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
Miły gest jeśli chodzi o Panie które nie miały okazji mieć tych kapeluszy♥
A ja czekam na jakaś nowa, oczywiście w miarę przystępną w cenie kolekcję:)
A ja czekam na jakaś nowa, oczywiście w miarę przystępną w cenie kolekcję:)
A promise of heaven pushed us right back to hell,
Turned three sevens into three sixes again.
Turned three sevens into three sixes again.
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Tak naprawdę to nie da się wszystkich zadowolić. Jak by nie było, to zawsze będzie ktoś, kto napisze, że coś już było, a jeśli nie było, to, że za dużo rzeczy jest za diamenty, a to, że za krótko albo, że nudne. Nie ma eventu czy wyprzedaży gdzie by wszyscy byli jednakowo zadowoleni. Ja jestem w grze od grudnia i dlatego się cieszę tą wyprzedażą. I żadne słowa krytyki ze strony innych osób nie zmniejszą mojego zadowolenia.

Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
No ja na przykład tę kolekcję widzę już co najmniej 3 raz bo jeszcze była na IS i mam ciuchy z transferu
Nie jestem jakoś szczególnie zachwycona ale też nie narzekam, podobnie jak ktoś napisał - uzupełniłam to, czego nie zdążyłam kupić a co ewentualnie może się przydać i tyle. Poza tym widać ogromną różnicę między kolekcjami obecnymi a tymi dawnymi 

ciesze się ze powtorzyli kolekcje:)
gdy była poprzednio nie grałam jeszcze na AM a zawsze chciałam mieć takie ciuchy kapelusze i dodatki
super 

Troszkę kupiłam
Resztę kupię kiedyś jak będzie ponownie powtórka

Resztę kupię kiedyś jak będzie ponownie powtórka