Nowe "Stylowe Pozy" oraz zmiana wyglądu Centrum Handlowego!
Re: Nowe "Stylowe Pozy" oraz zmiana wyglądu Centrum Handlowe
Dziękóweczka 

...And even if I'm all wrong for the guy, I'm good for a laugh...
"Funny Girl"
"Funny Girl"
- zabeczka1948
- Miss Żłobka
- Kontakt:
żadnego ułatwienia nie widzę, mogliby zrobić segregację, by rzeczy były w osobnych sklepach, tzn. buty z butami, kurtki z kurtkami, a sukienki z sukienkami itp.
wszystko za szm i $ na pewno kupię 

Nie ma w planach takiego powrotu. Zostaną "tematyczne" sklepyGatta pisze:Ja bym wolała segregację z IS: osobne sklepy na każdą część garderoby. Wielkich zmian i ułatwień jakoś nie widzę

Jest dopracowanyHaaania pisze:Wygląd centrum handlowego może bylby fajny, gdyby byl dopracowany... a tak mam 3 sklepy: colors,bella, chic&co, dalej się niestety nie przesuwają;/
poza tym nazwy zmienione bez sensu... jeśli ktoś gra tyle czasu to przyzwyczajony byl do tamtego widoku sklepów i nazw... teraz zakupy w centrum stana się koszmarem...

Co do zmiany nazw - tutaj odpowiedź była dosyć oczywista: Zara, House, H&M, Reserved itd. Nikt tych nazw nie tłumaczy i tak samo ma być w świecie "wirtualnej" mody. Oczywiście wykonanie mogłoby być lepsze - tzn. loga zamiast zwykłego tekstu, ale cóż zrobić

Nikt nie zapowiadał ułatwienia w kupowaniu. Zmiana dotyczy póki co tylko i wyłącznie wyglądu centrum.zabeczka1948 pisze:żadnego ułatwienia nie widzę, mogliby zrobić segregację, by rzeczy były w osobnych sklepach, tzn. buty z butami, kurtki z kurtkami, a sukienki z sukienkami itp.

Czy ten obrazek nie jest zapowiedzią nadchodzącej w lutym wersji mobilnej??
Nic o tym nie wiem. Raczej to inwencja grafika na reklamę pozy 

Czy te nowe pozy jakoś współgrają z poprzednimi kolekcjami tego typu? Czy kupując brokatowe spodnie muszę kupić też płaszcz czy da się trzecią nogę zakryć psem albo torebką z wakacyjnych kolekcji z pozami? Pzdr:)
Moje podsumowanie sklepu
"HA HA HA"
"HA HA HA"
- Ayanami
- Miss Piaskownicy
- Kontakt:
powaliła mnie ta feeria barw i kolorów do wyboru

Wydając niecałe 100 szm, 13,5 tys $ i 48 diam ma się całą kolekcję. Fajnie ciuchy, nie powala cenami ale ich ilość to kpina. Po 1 kolorze każdej rzeczy... Na odblokowanie sklepu trzeba było wydać więcej niż na całą kolekcję...
Na bogato
Tyle wersji kolorystycznych, że aż się zdecydować nie mogę...

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
- LaFemmeNikita
- Miss Trzepaka
Może projektant tej kolekcji pracuje dla konkurencji Areny Mody 

no dokładnie ... ciuchy nie są brzydkie ... Ale ich ilość i wybór kolorów..aż nie wiem co wybrać;/
Już chyba nigdy nie będzie 5 stronnicowej kolekcji z milionami wariantów kolorystycznych jak na początku Am...wtedy byly kolekcje, w których kurtki były nawet w 10-15 kolorach..a teraz? Przez ostatnich pare miesięcy te MINI kolekcje, bo nie stać ich na jedną porządną...do tego większość niedopracowana (nie mówię, że ta jest taka), i do wyboru AŻ 1 kolor... śmieszne..już bym chyba wolała powtórki kolekcji z minionych lal..
Już chyba nigdy nie będzie 5 stronnicowej kolekcji z milionami wariantów kolorystycznych jak na początku Am...wtedy byly kolekcje, w których kurtki były nawet w 10-15 kolorach..a teraz? Przez ostatnich pare miesięcy te MINI kolekcje, bo nie stać ich na jedną porządną...do tego większość niedopracowana (nie mówię, że ta jest taka), i do wyboru AŻ 1 kolor... śmieszne..już bym chyba wolała powtórki kolekcji z minionych lal..
Ciuszki mi się podobają - i w zasadzie to tyle dobrego. Zakupy mi zajęły nawet nie 5 minut
Liczyłam na tą kolorystykę, bo przecież to nie wymaga chyba nie wiem jakich nakładów pracy żeby dodać kolory.