Kolekcja "Zimowe cuda" - do 11 grudnia!

Awatar użytkownika
Malowanka
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Re: "Zimowe cuda" - do 11 grudnia 2014 - dyskusja!

Post autor: Malowanka » 27 lis 2014, o 18:03

Mega oryginalna kolekcja! Chanel, Prada ♥ Jak dla mnie rekompensata za event!
Ceny trochę przerażające ale i tak mi się podoba, ciuchy trafiają w mój i lali gust :thumbup:

Awatar użytkownika
Gatta
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: Gatta » 27 lis 2014, o 21:07

Jak dla mnie kolekcja interesująca. Jeśli chodzi o zmianę ustawienia rąk to szkoda, że tylko za diamenty albo niebotyczną sumę szmaragdów jest. Buty mi się poza dwoma parami nie podobają, swetry/bluzy za to są super, szczególnie ta z sową :D Płaszcz z kapturem również jest świetny. Torebki też ładne. Ceny faktycznie nieco za drogie, ale jako długoletnia fanka IS jestem przyzwyczajona :P
I nie rozumiem czemu tak wiele osób narzeka na właśnie zakończony event. Jak dla mnie jest super, można w przeciwieństwie do takiego zbierania drobiazgów w walkach zdobyć coś fajnego, to co się chce ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 27 lis 2014, o 21:11

coś fajne, co sie chce? no chyba żartujesz. Miej kiedyś do tego eventu takiego pecha, jak niektóre, to zmienisz zdanie .

Dissia
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Dissia » 27 lis 2014, o 21:58

Wampirrrek nie chciało mi sie cytować wypowiedzi bo dluga :D Ale jeśli chodzi o event to fartem zdobylam 3 rzeczy... So close?

Wsumie liczylam na inna kolekcje, w ktorej bedzie mnie stac na kupienie wiecej niz 2 rzeczy bez bankructwa :whistling: Ale mam marzenia, nie powinnam juz w cuda wierzyc :)
Ustawienia lapek - nie komentuje, nie stac mnie bo nie mam di, te jedne za sz nie sa w zadnym stopniu warte ceny 216 szmaragdow, bez przesadyzmu...
Ciuchy- sweterki slodkie ceny juz nie slodkie :whistling: płaszcz mi sie podoba ten z kapturem, oczywiscie zakupilam wraz z sukienka z sweterkiem pozbawiajac sie 72 szmaragdow (drooobne...). Leginsy tez są fajne nie powiem :P
Ale nadal nie wiem Obrazek co to kurde jest 8o
Podsumowując moją epopeje na temat kolekcji stwierdzam iż jest z strony cen beznadziejna z ciuchów.. z wyjatkiem kilku jest wmiare ładna :pinch:

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 27 lis 2014, o 22:07

Dissia - zgadzam się. Ja za ten pąłszcz za 216 i za te za diamenty nie dałabym nawet 50 szmaragdów, bo nei są warte tej ceny, aż tak świetnie genialne nie są. A nad tym czymś..też się cały czas zastanawiam, i nie wiem co to jest. Wygląda trochę jak worek na kartofle , trochę jak reklamówka :D

diablicaxino1
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: diablicaxino1 » 27 lis 2014, o 23:34

No ja się pokusiłam o ten płaszczyk za szmaragdy...może nie jest wart ale jak już wczesniej kupiłam parasolke i napój to nie miałam wyjscia bo tak by te moje oszczędności poszły na marne

Awatar użytkownika
Thellin
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Thellin » 28 lis 2014, o 00:16

Ja się właśnie zastanawiam czy będą się jeszcze kiedyś powtarzać te ręce. Teraz ich nie kupię, ale jeśli to się stanie normą i może kiedyś da się je dostać w normalniejszej cenie, to będę żałować, że teraz nie kupiłam dodatków.
Paweł, wiesz coś?

Awatar użytkownika
Gatta
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: Gatta » 28 lis 2014, o 01:02

Może nie do końca jasno się wyraziłam. W tego typu evencie wie się co można trafić i na co wydaje się szmaragdy/diamenty. Dla przykładu w otwieranych po czasie paczkach można mieć kompletnie nieprzydatne rzeczy i wtedy szkoda diamenty inwestować. Gdyby fryzurę z poprzedniego zbieranego eventu dało się zdobyć jak te z tego to chętniej mawet wydałabym di bo wiedziałabym, że na pewno fryzurę będę mieć.
Odnośnie ubrania ze zdjęcia, tak samo nie wiem co to ma być :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Plynesia
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Plynesia » 28 lis 2014, o 02:02

Moja lala pierwszy raz w życiu podniosła ręce, szok 8o.
Ceny strasznie wysokie, ponad 60 di na płaszczyk - nigdy! 216 szm wydałam z ciężkim sercem. :P
Oryginalny i innowacyjny pomysł, ale za mało dostępny bo za drogi.
Ciuchy moim zdaniem fajne, wreszcie coś, co nie nadaje się na bal... no i markowo się zrobiło 8) .
Jedna rzecz jest okropna - ta sukienka z obrusa za 9500$ :wacko: .

Awatar użytkownika
leiilla
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: leiilla » 28 lis 2014, o 11:37

Plynesia pisze:Jedna rzecz jest okropna - ta sukienka z obrusa za 9500$ :wacko: .
Dla mnie to wyglada jak worek na ziemniaki :P
Tez kupilam ten plaszczyk za szmaragdy, jakies dodatki. Tak w razie czego jakby zamierzali kontynuowac robienie kolekcji z rekoma u gory :whistling:
Ponawiam rowniez pytanie, ktore wczesniej padlo. Czy wiadomo czy bedzie wiecej kolekcji jak ta?

AaNaA
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: AaNaA » 28 lis 2014, o 13:30

Podzielam zdanie Pięknioszki:) Mialam to samo napisać:)
Strasznie podoba mi sie nowa kolekcja :love: :love:
Jest doslownie kilka rzeczy ktore nie wpadły w mój gust np ten jak to określiłyście worek na ziemniaki hihi

Mam jednak pecha- zepsuł mi sie komputer kilka dni temu i raczej nie da sie go naprawic.Siedzac na starym laptopie lub na tel. nie zabardzo da sie robic pojedynki i zarobic na kolekcje .Jestem zalamana tym faktem.

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 28 lis 2014, o 14:15

A mi się podobają tylko dwie pary butów i sweterki, reszta okriopna jak dla mnie. No cóż, trudno jest trafić w mój gust :D

Dissia
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Dissia » 28 lis 2014, o 15:45

Kupie tzw. kiecke ala worek na ziemniaki i zmienie nick na Kartofel! porwe całą publike am 8o
Promocja na diamenty, jakże hojnie, "placcie wiecej placcie, my czekamy na wasze pieniadze" :D
Czuję sie biedna bo majac 11 tysi kupilam jedna rzecz...

Awatar użytkownika
Wadera
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Wadera » 28 lis 2014, o 16:19

A mi się ta torba na kartofle z całej kolekcji najbardziej podoba :D
I tak planowałam przebrać swoją łachudrę za uciekiniera ze szpitala dla psychiatryków, nada się w sam raz :D

Tylko dolarów mi toćkę zabrakło, ale dozbiera się ;)

W kolekcji podobają mi się jeszcze płaszcze i buty niektóre... za to nie podoba mi się wprowadzanie znanych marek do gry - mam na myśli podkreślanie ich widocznymi logami. Być może jestem jakaś dziwna, ale jest to coś za czym nie przepadam w życiu codziennym, a już wprowadzanie tego do wirtualnej gry zakrawa dla mnie o "tanie lansiarstwo" - bo wirtualne właśnie.
No i ceny faktycznie zniechęcają - gdy kilka sztuk ubranek utkanych z pikselów zaczyna mnie kosztować porównywalną sumę do jednej prawdziwej, choćby i taniej sztuki odzieży, to znaczy, że gra nieco zbyt niebezpiecznie wychodzi poza ramy rozrywki w cyberprzestrzeni (a nie jestem wcale niechętna kupowaniu diamentów, tylko nie w sytuacji gdy zakup jednej paczki zaczyna być przeliczalny na sztuki).
Obrazek

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 28 lis 2014, o 20:03

leiilla pisze:
Plynesia pisze:Jedna rzecz jest okropna - ta sukienka z obrusa za 9500$ :wacko: .
Dla mnie to wyglada jak worek na ziemniaki :P
Mi to liścia przypomina :D
W konkursie zawsze sie moze przydac :D

Jeżeli uda się zakupić diamenty, to kupię wszystkie układy rąk bo są świetne :)
Kolekcja wywołała u mnie miłość ze względu na te jelenie! :love: :love: Jeleń z płaszcyka jest piękny, a ten drugi też, ale mam nadzieję że poroże to jednak gałęzie? :D Jeśli nie to kiepsko wyszły. :D

Zablokowany