Kolekcja "Pamiętniki Carrie" - do 17 kwietnia!
Re: Kolekcja "Pamiętniki Carrie" - do 17 kwietnia - dyskusja
mi się ona nie podoba, ale każdy ma inny gust 

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Dokładnie, zgadzam się z Karimą 

Ubrania rewelacja, ale ceny to już inna bajka. Widzę że twórcy nieźle pojechali.
Nie jest tak tragicznie
Jest kilak fajnych rzeczy z kolorami już gorzej i te ceny 

Nie spodziewałam się tego, że połowa ubrań na IS będzie za diamenty. Jestem zawiedziona cenami i kolorystyką.
Tak, kolorystyka jest beznadziejna :/ wszystko co najlepsze za diamenty 

Pojechali z kolorami XD Czyżby zapomnieli o bieli czy chociażby srebrze i złocie? No cóż, na pewno coś kupie przyda sie cos kolorowego 

Kolekcja jest bardzo fajna
Szkoda, że jest tak mało kolorów
Strasznie dużo jest rzeczy za di (całe szczęście, że zbyt ładne nie są
). Rzeczy za szmaragdy są bardzo ładne, z wyjątkiem butów, które są bardzo niskie 

No twórcy ładnie ''pojechali'' z cenami. Ciekawe gdzie ich to zaprowadzi 

Ostatnio zmieniony 13 kwie 2014, o 21:09 przez Vin, łącznie zmieniany 4 razy.
mnie nie powaliła ta kolekcja - raczej ceny
no i brakuje mi tego, co jest znakiem rozpoznawczym Carrie - butów.
Bo to co jest to jakiś żart chyba
jeżeli zainwestuję w coś, to w dodatki - na szczęście za $$$, bo reszta nie jest warta uwagi, niestety...

jeżeli zainwestuję w coś, to w dodatki - na szczęście za $$$, bo reszta nie jest warta uwagi, niestety...
Ciuchy mi się podobają, kolory też, ale jak patrzę na ceny, to przecieram oczy ze zdziwienia. Po 8 godzinach pracy i 13 pojedynkach zebrałam 16 000$ - starczyło na sukienkę i jedne buty...
U mnie 8 tysięcy z pracy + 2 tysiące od tak sobie.
Ogólnie widziałam stwierdzenie że ceny rosną, bo AM się rozwija - mamy wyższe zarobki i stan konta. Chociaż mało jest w tym prawdy. Dorobię się tych 10 tysięcy nad ranem po pracy, za chwilę 2 tysiące myka mi z pojedynków. I tak co godzinę. O przeciwniczkę na wyższym poziomie trudno, często się też przegrywa. Dużych sum wcale nie otrzymuję od nich, max. 500 dolców.
Ogólnie widziałam stwierdzenie że ceny rosną, bo AM się rozwija - mamy wyższe zarobki i stan konta. Chociaż mało jest w tym prawdy. Dorobię się tych 10 tysięcy nad ranem po pracy, za chwilę 2 tysiące myka mi z pojedynków. I tak co godzinę. O przeciwniczkę na wyższym poziomie trudno, często się też przegrywa. Dużych sum wcale nie otrzymuję od nich, max. 500 dolców.

- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
zuza779 pisze:mnie nie powaliła ta kolekcja - raczej cenyno i brakuje mi tego, co jest znakiem rozpoznawczym Carrie - butów.
podpisuję się pod tym

w ogóle to żadna rewelacja, wolałabym kolekcję karnawałową, albo cukierkową

„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”
- theaneczka120
- Miss Podwórka
No normalnie padłam. Jak zobaczyłam ze jest nowa kolekcja to od razu ustawiłam ciuchy w niej w kolejnosci cen (no trza w koncu ten milion uzbierac). No i przegladam sobie strony (byłam tak zainteresowana ciuchami, ze nawet na ceny nie patrzyłam). Pierwsza- ciekawa torebka i branzoleta. Druga-fajne ciuchy, takie kolorowe. Trzecia- same kolczyki i naszyjniki (nawet im sie nie przyjrzałam, bo w garderobie mam ich mase, połowy pewnie nigdy nie załoze). Czwarta- baaardzo dziwne buty, a te dwie sukienki na krzyz, ktore tam sa nie powalaja.
No wiec jak juz skonczyłam wstepny przeglad, to zacieram łapki, ze bede mogła porzadnie odswiezyc garderobe. I zaczynam przegladac ceny. I w tym momencie szczeka mi na ziemie opadła. WSZYSTKIE. Powtarzam. WSZYSTKIE ciuchy, o ktorych pomyslałam ze fajne były za diamenty. Mało tego. Gdy potulnie przeszłam do czesci w której były ciuchy za dolce, szczeka ponownie opadła mi na ziemie. Na tych stronach (całe 34 ciuchy!!!!) była sama bizuteria i inne bzdety. Za dolce sa tak naprawde 9 ciuchów (w mojej opinii najbrzydszych z całej kolekcji). Czy wy to rozumiecie??? Na 71 ubrań, aż 37 jest za diamenty. A z takich ciuchów-ciuchów (nie branzoletek, butów, kolczyków) tylko 9/19 jest za dolce. A ich ceny są nienormalne. Nawet wezmy takie rajstopki-7 tyś.. Szaliczek-9,5tyś. Buty od 10 do 13,5 tyś. SUKIENKA-22,5 tyś. No wybaczcie, ale nikt normalny nie wmówi mi ze są to norlmalne ceny. Nawet w prawdziwym świecie tylko te drozdze torebki kosztuja po 10 tyś. Stać na nie tylko celebrytów, a nasza pani jak celebrytka nie zarabia (zwłażając na to ze srednia pesja w grze to 1781 zł). Rsumujac: uwazam ze twórców zgubi ich własna chciwosć, bo teraz, bo wstawieniu tej kolekcji, ewidentnie widac, ze leca na kase.
Przepraszam za ten tekst, ale musiałam gdzies oznajmic moje oburzenie. Z kolekcji kupie max 3 rzeczy
No wiec jak juz skonczyłam wstepny przeglad, to zacieram łapki, ze bede mogła porzadnie odswiezyc garderobe. I zaczynam przegladac ceny. I w tym momencie szczeka mi na ziemie opadła. WSZYSTKIE. Powtarzam. WSZYSTKIE ciuchy, o ktorych pomyslałam ze fajne były za diamenty. Mało tego. Gdy potulnie przeszłam do czesci w której były ciuchy za dolce, szczeka ponownie opadła mi na ziemie. Na tych stronach (całe 34 ciuchy!!!!) była sama bizuteria i inne bzdety. Za dolce sa tak naprawde 9 ciuchów (w mojej opinii najbrzydszych z całej kolekcji). Czy wy to rozumiecie??? Na 71 ubrań, aż 37 jest za diamenty. A z takich ciuchów-ciuchów (nie branzoletek, butów, kolczyków) tylko 9/19 jest za dolce. A ich ceny są nienormalne. Nawet wezmy takie rajstopki-7 tyś.. Szaliczek-9,5tyś. Buty od 10 do 13,5 tyś. SUKIENKA-22,5 tyś. No wybaczcie, ale nikt normalny nie wmówi mi ze są to norlmalne ceny. Nawet w prawdziwym świecie tylko te drozdze torebki kosztuja po 10 tyś. Stać na nie tylko celebrytów, a nasza pani jak celebrytka nie zarabia (zwłażając na to ze srednia pesja w grze to 1781 zł). Rsumujac: uwazam ze twórców zgubi ich własna chciwosć, bo teraz, bo wstawieniu tej kolekcji, ewidentnie widac, ze leca na kase.
Przepraszam za ten tekst, ale musiałam gdzies oznajmic moje oburzenie. Z kolekcji kupie max 3 rzeczy
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2014, o 20:34 przez theaneczka120, łącznie zmieniany 1 raz.
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
no ale co zrobiszjak nic nie zrobisz? a kto wogóle stworzył tą grę? kto jest taki pazerjny na kase/?

„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”