Kolekcja "Pamiętniki Carrie" - do 17 kwietnia!

Awatar użytkownika
Koralina
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Re: Kolekcja "Pamiętniki Carrie" - do 17 kwietnia - dyskusja

Post autor: Koralina » 3 kwie 2014, o 14:08

mi się ona nie podoba, ale każdy ma inny gust ;)
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump

Awatar użytkownika
Xin xou
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Xin xou » 3 kwie 2014, o 14:10

Dokładnie, zgadzam się z Karimą :)

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 3 kwie 2014, o 14:21

Ubrania rewelacja, ale ceny to już inna bajka. Widzę że twórcy nieźle pojechali.

Awatar użytkownika
arianka5
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: arianka5 » 3 kwie 2014, o 14:26

Nie jest tak tragicznie :) Jest kilak fajnych rzeczy z kolorami już gorzej i te ceny :whistling:
Serdecznie zapraszam :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Smerfik2
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Smerfik2 » 3 kwie 2014, o 14:29

Nie spodziewałam się tego, że połowa ubrań na IS będzie za diamenty. Jestem zawiedziona cenami i kolorystyką.

Koko4561
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: Koko4561 » 3 kwie 2014, o 14:56

Tak, kolorystyka jest beznadziejna :/ wszystko co najlepsze za diamenty :(

Awatar użytkownika
makeupup
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: makeupup » 3 kwie 2014, o 15:01

Pojechali z kolorami XD Czyżby zapomnieli o bieli czy chociażby srebrze i złocie? No cóż, na pewno coś kupie przyda sie cos kolorowego ;)

Awatar użytkownika
Lyanna
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Lyanna » 3 kwie 2014, o 15:08

Kolekcja jest bardzo fajna :D Szkoda, że jest tak mało kolorów :S Strasznie dużo jest rzeczy za di (całe szczęście, że zbyt ładne nie są :D ). Rzeczy za szmaragdy są bardzo ładne, z wyjątkiem butów, które są bardzo niskie :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Vin
Super Operatorka Gry
Super Operatorka Gry

Post autor: Vin » 3 kwie 2014, o 16:13

No twórcy ładnie ''pojechali'' z cenami. Ciekawe gdzie ich to zaprowadzi :)
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2014, o 21:09 przez Vin, łącznie zmieniany 4 razy.

zuza779
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: zuza779 » 3 kwie 2014, o 16:22

mnie nie powaliła ta kolekcja - raczej ceny :D no i brakuje mi tego, co jest znakiem rozpoznawczym Carrie - butów.
Bo to co jest to jakiś żart chyba :thumbdown:
jeżeli zainwestuję w coś, to w dodatki - na szczęście za $$$, bo reszta nie jest warta uwagi, niestety...

Ania
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Ania » 3 kwie 2014, o 16:38

Ciuchy mi się podobają, kolory też, ale jak patrzę na ceny, to przecieram oczy ze zdziwienia. Po 8 godzinach pracy i 13 pojedynkach zebrałam 16 000$ - starczyło na sukienkę i jedne buty...

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 3 kwie 2014, o 16:59

U mnie 8 tysięcy z pracy + 2 tysiące od tak sobie.

Ogólnie widziałam stwierdzenie że ceny rosną, bo AM się rozwija - mamy wyższe zarobki i stan konta. Chociaż mało jest w tym prawdy. Dorobię się tych 10 tysięcy nad ranem po pracy, za chwilę 2 tysiące myka mi z pojedynków. I tak co godzinę. O przeciwniczkę na wyższym poziomie trudno, często się też przegrywa. Dużych sum wcale nie otrzymuję od nich, max. 500 dolców. :|

Awatar użytkownika
Alicee03
Miss Podwórka
Miss Podwórka
Kontakt:

Post autor: Alicee03 » 3 kwie 2014, o 17:21

zuza779 pisze:mnie nie powaliła ta kolekcja - raczej ceny :D no i brakuje mi tego, co jest znakiem rozpoznawczym Carrie - butów.
Bo to co jest to jakiś żart chyba :thumbdown:
jeżeli zainwestuję w coś, to w dodatki - na szczęście za $$$, bo reszta nie jest warta uwagi, niestety...

podpisuję się pod tym :D
w ogóle to żadna rewelacja, wolałabym kolekcję karnawałową, albo cukierkową :P, ta kolekcja nie zrobiła na mnie wrażenia :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: , a ceny są po prostu kosmiczne :thumbdown:
„Frien­ds are an­gels who lift us to our feet when our win­gs ha­ve troub­le re­mem­be­ring how to fly.”

Awatar użytkownika
theaneczka120
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: theaneczka120 » 3 kwie 2014, o 18:31

No normalnie padłam. Jak zobaczyłam ze jest nowa kolekcja to od razu ustawiłam ciuchy w niej w kolejnosci cen (no trza w koncu ten milion uzbierac). No i przegladam sobie strony (byłam tak zainteresowana ciuchami, ze nawet na ceny nie patrzyłam). Pierwsza- ciekawa torebka i branzoleta. Druga-fajne ciuchy, takie kolorowe. Trzecia- same kolczyki i naszyjniki (nawet im sie nie przyjrzałam, bo w garderobie mam ich mase, połowy pewnie nigdy nie załoze). Czwarta- baaardzo dziwne buty, a te dwie sukienki na krzyz, ktore tam sa nie powalaja.
No wiec jak juz skonczyłam wstepny przeglad, to zacieram łapki, ze bede mogła porzadnie odswiezyc garderobe. I zaczynam przegladac ceny. I w tym momencie szczeka mi na ziemie opadła. WSZYSTKIE. Powtarzam. WSZYSTKIE ciuchy, o ktorych pomyslałam ze fajne były za diamenty. Mało tego. Gdy potulnie przeszłam do czesci w której były ciuchy za dolce, szczeka ponownie opadła mi na ziemie. Na tych stronach (całe 34 ciuchy!!!!) była sama bizuteria i inne bzdety. Za dolce sa tak naprawde 9 ciuchów (w mojej opinii najbrzydszych z całej kolekcji). Czy wy to rozumiecie??? Na 71 ubrań, aż 37 jest za diamenty. A z takich ciuchów-ciuchów (nie branzoletek, butów, kolczyków) tylko 9/19 jest za dolce. A ich ceny są nienormalne. Nawet wezmy takie rajstopki-7 tyś.. Szaliczek-9,5tyś. Buty od 10 do 13,5 tyś. SUKIENKA-22,5 tyś. No wybaczcie, ale nikt normalny nie wmówi mi ze są to norlmalne ceny. Nawet w prawdziwym świecie tylko te drozdze torebki kosztuja po 10 tyś. Stać na nie tylko celebrytów, a nasza pani jak celebrytka nie zarabia (zwłażając na to ze srednia pesja w grze to 1781 zł). Rsumujac: uwazam ze twórców zgubi ich własna chciwosć, bo teraz, bo wstawieniu tej kolekcji, ewidentnie widac, ze leca na kase.
Przepraszam za ten tekst, ale musiałam gdzies oznajmic moje oburzenie. Z kolekcji kupie max 3 rzeczy
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2014, o 20:34 przez theaneczka120, łącznie zmieniany 1 raz.
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive

Awatar użytkownika
Alicee03
Miss Podwórka
Miss Podwórka
Kontakt:

Post autor: Alicee03 » 3 kwie 2014, o 18:44

no ale co zrobiszjak nic nie zrobisz? a kto wogóle stworzył tą grę? kto jest taki pazerjny na kase/? :thumbdown:
„Frien­ds are an­gels who lift us to our feet when our win­gs ha­ve troub­le re­mem­be­ring how to fly.”

Zablokowany