dzisiaj dokupiłam w kolorze niebieskim spódnicę, ale coś czuję pożytku z niej nie będzie w moich stylizacjach
"For every word that we gently speak
For every word that proves good deed
We change the world for those who seek
And let them see the light that they need"
Kolekcja wróciła - wątek otwieram ponownie i zapraszam do dyskusji.
Jeżeli o mnie chodzi, to cieszę się z powtórki, ale ceny mi się nie podobają. Liczyłam na to, że ciuszki, które były na IS za diamenty, będę mogła kupic na AM za szmaragdy... i trochę się rozczarowałam niestety.
To nie jest błąd, że 2 rzeczy (sukienka za 16 di i torebka za 7 di ta z kokardką na AM) są za diamenty, a na IS te rzeczy są za dolary? Według mnie to nie fair i tak nie powinno być. I za szmaragdy ceny są troszeczkę wygórowane.
Ale ogólnie fajnie, że powróciła ta kolekcja, sporo rzeczy brakowało mi na AM z niej.
Piękna kolekcja Jedna z najlepszych Ciesze się, ze dali ją na AM Jak była na IS kupiłam tylko jedne butki Trochę się rozczarowałam, że kilka rzeczy które były za $ zrobili za di
Na IS było 9 rzeczy za diamenty, a na AM jest 11 za diamenty, 9 za diamenty i szmaragdy, a reszta za $.
Nie ma żadnego błędu - tak ustalono ceny na AM i się to nie zmieni
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.
------------------- „Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
----------------- Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Poszukaj w Centrum Handlowym nowo otwartego sklepu Retro.
Znajdziesz tam piękne ubrania oraz dodatki, które pozwolą Ci na cofnięcie się w czasie.
Niech twoja pani zostanie najpiękniejszą retro dziewczyną w grze!
Kolekcja Retro będzie dostępna w grze do 30 września, godz. 13.
Aaaa umarłam i jestem w niebie tyle czekałam na tą kolekcje kupię co się da
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Kolekcja cudowna , wg.mnie ciuszki (AM) za dolary sa fajniejsze niz za szm i diam poza jedna kecka ...no ale zeby placic 30 szmaragdow za spodenki kiedy podobne sa za dolce i w dodatku fajniejsze...przesadziliscie obserwuje, ze z kolekcji na kolekcje podbijane sa ceny...wiecie jak ciezko zbiera sie szmaragdy..o dim nie wspomne bo to kosztuje realne pieniazki..w ten sposob stracicie graczy...zostawcie Arene dostepna dla wszystkich...szczegolnie chodzi tu o mlodych graczy..uczniow....
Kupiam kilka rzeczy chcialabym wiecej niestety za drogo, na tym co mam poprzestane ,moze szczescie w kartach dopisze