Kolekcja „Zimowe cuda” - do 9 lutego.

Awatar użytkownika
carola18
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Re: Kolekcja „Zimowe cuda” - do 9 lutego.

Post autor: carola18 » 3 lut 2017, o 22:47

Aha, dzięki za odpowiedź :)

Awatar użytkownika
Katriel Tremaine
Miss Wakacji
Miss Wakacji

Post autor: Katriel Tremaine » 6 lut 2017, o 11:07

Zaszalałam i wykupiłam kolekcję, całą... tak mi było żal tych punktów, a że nie grałam gdy była po raz pierwszy, to nie miałam z niej nic. Czy kiedyś powtórzą? A kto to może wiedzieć. Jeśli tak, to będę miała spokój następnym razem ;)
Obrazek
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...

aniaania
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: aniaania » 7 lut 2017, o 12:51

z rzeczy za dolce zostały mi do kupienia 2 rzeczy z tych co mi się podobają mniej lub bardziej, plus kilka które w ogóle mi nie leżą ale wykupię dla pkt jeśli wystarczy mi kasy. z rzeczy na di nie kupiłam nic bo raz że mnie i tak nie stać, a dwa to nawet jakby mnie było stać to nie zrobiły na mnie takiego wrażenia żeby je kupić za tą cenę, jakby kosztowały max 10 di to może ale to może skusiłabym się na jedną pozę z futerkiem i koszulką. za szm kupiłam parę rzeczy w tym pozę, mimo że teoretycznie mogłam pozwolić sobie na większe zakupy to nie szalałam za bardzo bo rzeczy nie zrobiły na mnie aż takiego wrażenia żeby wydawać na nie wszystkie szm, wolę je trzymać na coś co mi bardziej traf do gustu, co by nie żałować że nie mam jak są potrzebne bo wydałam na coś co mi się mniej podobało.
co do cen owszem wysokie ale przeżywać nie zamierzam, przyzwyczaiłam się że nie mam w grze wszystkiego co bym chciała i mam to gdzieś, dla mnie to tylko gra

Zablokowany