Kolekcja "Haute couture" - do 25 sierpnia.

Awatar użytkownika
Bella Isaura
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Re: Kolekcja "Haute couture" - do 25 sierpnia.

Post autor: Bella Isaura » 19 sie 2016, o 08:53

kolekcja z fajnymi ciuszkami, niestety tylko na jedną rzecz za diamanety mogę sobie pozwolić bo na więcej ubrań za diamanety mnie nie stać :cursing: resztę kupię za szmaragdy i $ w nieograniczonej ilości tylko te które mi się podobają. Brakło mi tu tylko więcej biżuterii i ozdób na głowę.
" Człowiek jest od­po­wie­dzial­ny nie tyl­ko za uczu­cia, które ma dla in­nych, ale i za te, które w in­nych budzi".
/Stefan Wyszyński/

"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/

Awatar użytkownika
Bezgraniczny
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum
Kontakt:

Post autor: Bezgraniczny » 19 sie 2016, o 13:24

Według mnie jest to najlepsza kolekcja za moim AM'owych czasów. ;) Podziękowania dla naszych grafików, którzy odwalili kawał dobrej roboty. :thumbsup: Ceny poszczególnych ubrań całkiem całkiem. Pierwszy raz skusiłem się na wszystkie ciuszki za di.
Oby więcej takich kolekcji. :D

charmed
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: charmed » 20 sie 2016, o 23:04

Awatar użytkownika
Katriel Tremaine
Miss Wakacji
Miss Wakacji

Post autor: Katriel Tremaine » 22 sie 2016, o 16:44

Ubrania są przepiękne. Zwłaszcza te za diamenty. Na wszystko się nie skuszę, ale co będę chciała już wiem, w końcu zostało troszkę czasu. To co było za dolary już wszyscy mają, ale największy dylemat, ile zielonych w ten event wrzucić ;)
Obrazek
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...

Awatar użytkownika
Bella Isaura
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Bella Isaura » 23 sie 2016, o 23:38

tak tak to prawda za dolary kupiłam wszystkie te kolory rzeczy które mi podobały się, za diamenty tylko jedną rzecz mogłam kupić bo na więcej mnie nie stać, za szmaragdy tylko kupuję teraz lecz problem tkwi w tym jak je produkować szybciej by starczyło na wszystkie kolory ubrań i rzeczy, no i pytanie się rodzi dlaczego praktycznie cała kolekcja jest za szmaragdy i diamenty? nie można by tak trochę wyluzować i z tymi cenami, co by się stało gdyby było trochę taniej,kto by na tym ucierpiał? hi hi :D
" Człowiek jest od­po­wie­dzial­ny nie tyl­ko za uczu­cia, które ma dla in­nych, ale i za te, które w in­nych budzi".
/Stefan Wyszyński/

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 23 sie 2016, o 23:48

Za dolary i szmaragdy jest po 15 rzezy, za diamenty - 11. wiec powiedziałabym, że rozłożyło się prawie po równo

Awatar użytkownika
Bella Isaura
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Bella Isaura » 24 sie 2016, o 09:41

tak tak pod warunkiem gdyby kupować po jednym kolorze to owszem ale chcąc dorównać paniom które grają dłużej i mają większy zasób garderoby i statystyk to raczej nie wystarcza po jednym kolorze z ciuchów mieć no i tak zważając na ten fakt to muszę wydać wszystkie szmaragdy co mam i te których nie mam też bo przekracza cenowo :D do jutra mam czas, a i tak zapewne nie zdążę :whistling: :thumbsup: ;)
/Stefan Wyszyński/

Awatar użytkownika
theaneczka120
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: theaneczka120 » 24 sie 2016, o 11:11

Ja naprawdę nie chce wyjść na wredną i zawistną egoistkę, bo już kiedyś o tym pisałam ale muszę jeszcze raz to podkreślić. Cechą charakterystyczną dla pań z dłuższym stażem jest właśnie to ze mają cała masę ubrań, dodatków itp z wielu kolekcji i eventów. Jeżeli chcesz to nadrobić w kilka miesięcy, to nawet jeśli wykupisz całe centrum handlowe to ci się nie uda, bo te ubrania są zbierane przez lata. Każda z nas zaczynała kiedyś od zera i musisz uzbroić się w cierpliwość ;)
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive

Awatar użytkownika
Katriel Tremaine
Miss Wakacji
Miss Wakacji

Post autor: Katriel Tremaine » 24 sie 2016, o 15:30

Nie widzę sensu w próbie gonienia starych wyjadaczek w ilości zgromadzonej garderoby. To bezcelowe i frustrujące, a gra ma sprawiać przyjemność. Dla mnie liczy się tu i teraz a eventy są powtarzane więc nie ma się za bardzo czym łamać. Kupię co mi się będzie podobać i na co mi wystarczy funduszy. Nie mam parcia by mieć wszystko we wszystkich kolorach, więc jak dla mnie to nie problem, że kolekcja jest w części za diamenty bądź diamenty i szmaragdy. Gdyby wszystko było za dolary, to gra by nie zarabiała. Gra by nie zarabiała, zostałaby zamknięta. Takie są prawa tego rynku.
Obrazek
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...

Zablokowany