Wydarzenie "Miłosne prezenty" - do 20 lutego!
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Re: "Miłosne prezenty" - do 20 lutego - dyskusja!
Ja zdołałam uzbierac tylko na duże i średnie. Pierwsze otworzyłam duze i wygrałam tło, sukienkę, kolczyki i jakies duperele do mnieszkania i bonusy. Fajnie
W średnim, było troszke słabiej: spódnica coś do mieszkania zabójcza kwota 4 szmaragdów i 400$. I bonusy do popularnosci i rzeczy na sesje zdjeciowa... słabo troszeczkę

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
Ja w prezencie od AM dostałam mały prezent (no chyba że coś się zepsuło
), a w nim bransoletkę. Za to w drugim małym miałam naszyjnik 

Senira - kanał z różnymi grami :3
z okazji Walentynek każda z Nas dostała mały prezent. Ja w nim miałam torebkę i mebel świeczkę chyba
Tak to nie jestem zadowolona z tego eventu, same drobiazgi wylosowałam 

Violette11
- Liza Zaręńska
- Miss Piaskownicy
Z 2 małych: siwą lampę, bonusy do hojności, stylu i oddania, 4 szmaragdy, 297 $, 3 portfolia -60 %, 3 aparaty +15 %, magazyny -60 % i -70 %, kartę na siłownię +25 %, energię, miejsce na strój oraz coś co wygląda jak padający śnieg.
ja mialam tylko male i jestem mega zadowolona ;0 mam audi i helikopter, pelno ciuchow, mebli itd
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
No ja otworzyłam jeden duży na razie i miałam w nim

Teraz inwestuje w małe

Teraz inwestuje w małe

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
- Liza Zaręńska
- Miss Piaskownicy
Obecnie zbieram na trzeci mały prezent, mam 24 serduszka. Myślę że chociaż na jeszcze jeden mały uda mi się uzbierać. Czy istnieje może jakiś szybki sposób na zdobywanie serduszek w pojedynkach? (oprócz zamiany diamentów) Będę wdzięczna za odpowiedź.
@AnitaAgata, można walczyć z supermodelkami
. Za jedną zwycięską walkę dostaje się aż 3 serduszka
.
P.S. Warto włączyć bonusy, jeśli chce się walczyć z supermodelkami, bo one z każdą kolejną walką stają się coraz mocniejsze xD.

P.S. Warto włączyć bonusy, jeśli chce się walczyć z supermodelkami, bo one z każdą kolejną walką stają się coraz mocniejsze xD.
Ostatnio zmieniony 15 lut 2015, o 11:13 przez Wednesday, łącznie zmieniany 2 razy.
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
Mam 11 energii, z czego 7 wyciskam na pojedynki, a pozostałe idą na supermodelki.AnitaAgata pisze:Obecnie zbieram na trzeci mały prezent, mam 24 serduszka. Myślę że chociaż na jeszcze jeden mały uda mi się uzbierać. Czy istnieje może jakiś szybki sposób na zdobywanie serduszek w pojedynkach? (oprócz zamiany diamentów) Będę wdzięczna za odpowiedź.

- Liza Zaręńska
- Miss Piaskownicy
Próbowałam już walczyć z supermodelkami ale po ich szukaniu żadnej mi nie znalazło a bonusy miałam wtedy włączone. Enove: a ile miałaś łącznie serduszek z tej liczby pojedynków? Bo ja z siedmiu pojedynków mam tak 3 może 4.
Zalezy, czasem mam 2, a czasem nawet i 6 z 7 wykonanych.
Ale spójrz też od tym kątem:
Modelka - zabiera 2 energie, daje 3 serca
Zwykły pojedynek - zabiera jedno, i 50% szans na serce.
Kierując się tym, jeśli masz 10 energii, z modelek możesz mieć nawet 15 serc (i masz na to pewność 100%, jeśli pojedynek jest wygrany), a ze zwykłych maxymalnie 10, co w sumie jest mało możliwe przy szansie 50%
Problem moga stanowić co najwyżej bonusy, ale tym chyba nie trzeba się przejmować, bo nie są drogie 
Ale spójrz też od tym kątem:
Modelka - zabiera 2 energie, daje 3 serca
Zwykły pojedynek - zabiera jedno, i 50% szans na serce.
Kierując się tym, jeśli masz 10 energii, z modelek możesz mieć nawet 15 serc (i masz na to pewność 100%, jeśli pojedynek jest wygrany), a ze zwykłych maxymalnie 10, co w sumie jest mało możliwe przy szansie 50%

Poza tym bonusy łatwo zdobyć z przyjęć oraz w prezentach też są 

Ja w dużej mierze dzięki supermodelkom dałam radę w ciągu niecałych dwóch dni zebrać duży prezent (120 serc), więc o wiele lepiej włączyć bonusy i pomęczyć się trochę z szukaniem, by mieć przynajmniej pewne korzyści
.

→ Wednesday ←
ja dziś w małym miałam helikopter
drugie moje życzenie spełnione, teraz czekam na resztę 

...