A tak poza tym to... Nic

w takim razie to brednia jesli w duzych pudlach mozna nie trafic nic. Powinny byc tam chociaz gwarantowane sukienki badz fryzury. Wszystko zalezy chyba od szczescia o moze od tego ile pan akurat w tym czasie otwiera prezenty.To tak jak z mystery. maly prezent marna nagroda duzy prezent lepsza nagoroda,ale zwieksza to tylko mozliwosc wygrania czegos lepszego, a nie szanse na wygraną..chociaz w malych pudlach sa tez samochody i fryzury...Szkoda tylko ze niektre dziewczyny nie maja czasu tak jak ja siedziec i klikac ciagle,dmuchajac te balony...wiec jesli juz kupujemy te pudla to chyba nie po to zeby wygrac w nich kase i to marna,czy IQ ..jamajka87 pisze:Otworzyłam duży i torebka i jakieś śmieci... Popłaczę się
Ja też sobie daruję, w ogóle żałuję że się to bawiłam i zmarnowałam kupę czasu, dolarów i diamentów. Bardzo mi zależało na fryzurce ombre ale nie udało mi się jej trafić w żadnym dużym pudle, a w małych - których otworzyłam 8 albo 9 - nie wygrałam prawie nic poza kiecką i torebką które mi się nie podobająSar.a pisze:czerwone. To są jakieś totalne żarty z tymi pudełkami. Na co komu kilka pkt IQ czy też marne $ ? Siedzisz klikasz i się tylko wkurzasz tak to wszystko wygląda. Daruje sobie na drugi raz inwestowania w tego typu eventy.