Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
Re: Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
Muszę się Was dziewczyny poradzić.
Mam na AM aktualnie 4 sreduszka i nie wiem czy wykorzystać całą energię z kuferka(mam jej 17) i próbować zdobyć małe pudło czy sobie odpuścić...A na dodatek nie wiem, o której godz. jutro będzie można zbierać serduszka i czy zdąże jeszcze parę serduszke zdobyć...
Mam na AM aktualnie 4 sreduszka i nie wiem czy wykorzystać całą energię z kuferka(mam jej 17) i próbować zdobyć małe pudło czy sobie odpuścić...A na dodatek nie wiem, o której godz. jutro będzie można zbierać serduszka i czy zdąże jeszcze parę serduszke zdobyć...
- elena_gilbert_salvatore
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
według mnie spróbuj , bo ja w małym zdobyłam sukienkę i śliczne mebelki 
myślę ,że o 13

myślę ,że o 13
selenii, fryzury są tylko na IS, bo na AM były wcześniej w innym wydarzeniu.
Ja czytając ten wątek myślałam, że tylko nieliczni mają fryzury na IS, ale dziś przeglądając profile zauważyłam, że mnóstwo dziewczyn je ma, niektóre nawet po dwie, trzy. Czyli jednak to nie ściema.
Brakuje mi 2 serduszek do średniego pudełka i na tym kończę walentynkowy event. Chyba, że uda mi się uzbierać jeszcze na małe, ale bardzo w to wątpię.
Ja czytając ten wątek myślałam, że tylko nieliczni mają fryzury na IS, ale dziś przeglądając profile zauważyłam, że mnóstwo dziewczyn je ma, niektóre nawet po dwie, trzy. Czyli jednak to nie ściema.

Brakuje mi 2 serduszek do średniego pudełka i na tym kończę walentynkowy event. Chyba, że uda mi się uzbierać jeszcze na małe, ale bardzo w to wątpię.
To ja chyba mam jakiegoś pecha....
Uzbierałam na 5 pudeł dużych na IS i ani jednej fryzury
Trochę szkoda mi dimentów na te pudła, bo moje amorki coś nie chcą celnie strzelać
ale może się pokuszę....
Też mam zamiar dziś zakończyć event. Mam tylko nadzieje, że będzie można jeszcze kupić niektóre rzeczy z pudeł
Uzbierałam na 5 pudeł dużych na IS i ani jednej fryzury

Trochę szkoda mi dimentów na te pudła, bo moje amorki coś nie chcą celnie strzelać

Też mam zamiar dziś zakończyć event. Mam tylko nadzieje, że będzie można jeszcze kupić niektóre rzeczy z pudeł

...And even if I'm all wrong for the guy, I'm good for a laugh...
"Funny Girl"
"Funny Girl"
Dokupiłam średnie pudło na AM i dostałam buty. Mam dwie pary różniące się tylko kolorem... i nie wylosowałam tych, które bardzo mi się podobają
Podsumowując miałam 3 duże pudełka + 1 średnie i mam:

w dwóch kolorach

Z mebli:
balonik w kształcie serca,
miś,
zasłona,
dwie poduszki w kształcie serca,
dwie sofy,
fotel.
Ogólnie, biorąc pod uwagę, że nie wydałam ani jednego diamenta na ten event, jestem zadowolona. Dodatkowo wygrałam sporo bonusów do statystyk, kilka miejsc i albumów w galerii i trochę szmaragdów.
Z wygranych energii rozegrałam jeszcze pojedynki i mam 10 dodatkowych serduszek. Może uda mi się do jutra uzbierać jeszcze na małe pudełko.

Podsumowując miałam 3 duże pudełka + 1 średnie i mam:

Z mebli:
balonik w kształcie serca,
miś,
zasłona,
dwie poduszki w kształcie serca,
dwie sofy,
fotel.
Ogólnie, biorąc pod uwagę, że nie wydałam ani jednego diamenta na ten event, jestem zadowolona. Dodatkowo wygrałam sporo bonusów do statystyk, kilka miejsc i albumów w galerii i trochę szmaragdów.
Z wygranych energii rozegrałam jeszcze pojedynki i mam 10 dodatkowych serduszek. Może uda mi się do jutra uzbierać jeszcze na małe pudełko.

Kiedy dokładnie i o której kończy sie możliwość zbierania serduszek? (bo chyba 19, ale nie wiem o której)
Senira - kanał z różnymi grami :3
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
według mnie jak wszystko o 13 , ale nie wiem 

Hmm, też tak myślę, ale chciałam sie zapytać, może ktos wie. No chyba, że usunięcie tej funkcji będzie trwało tyle co jej wprowadzenie - wtedy zdołam na pewno zarobić na duże pudło 

Senira - kanał z różnymi grami :3
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
otworzyłam ostatnie małe pudło i na tym zakończyłam event -znowu badziewia :
-kasa
-kasa
-1 miejsce na album
-IQ
-punkty

-kasa
-kasa
-1 miejsce na album
-IQ
-punkty

Przecież zbieranie serc jest do 22 lutego.
- Matylduśka
- Miss Podwórka
- Kontakt:
Zbieranie serc jest do 18 lutego 

snapchat: syska_kochaniee
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
- Roześmiana
- Miss Piaskownicy
Informacja od Pawła z facebooka:
"Drogie Panie,
....W związku z opóźnieniem został wydłużony czas zbierania serc (do 19 lutego) oraz zakupu i otwierania prezentów (do 22 lutego)..."
"Drogie Panie,
....W związku z opóźnieniem został wydłużony czas zbierania serc (do 19 lutego) oraz zakupu i otwierania prezentów (do 22 lutego)..."
↓ ROZEŚMIANA ↓
- Matylduśka
- Miss Podwórka
- Kontakt:
IS- średnie pudełko i tylko kolczyki
mam ochotę tak nawyzywać na gościa , który wpadł na pomysł z tym wydarzeniem. Mam nadzieję, że Paweł i reszta przemyślą opinię innych i zdecydują się dać na sprzedaż fryzurki.

snapchat: syska_kochaniee
na co lepiej zbierać na IS? na 1 średnie czy 2 małe???
...
- Roześmiana
- Miss Piaskownicy
Mi w ostatnich dwóch małych pudłach nie trafił się ani jeden ciuch, w 3 poprzednich miałam sukienki... Ciężko powiedzieć...
↓ ROZEŚMIANA ↓