Wydarzenie "Lady Music Awards" - do 8 września
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Re: Wydarzenie "Lady Music Awards" - do 8 września
Pierścionek! Co za niespodzianka 

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
- Bezgraniczny
- Miss Gimnazjum
- Kontakt:
Oohoho pierwsza rzecz bez użycia di

-
- Miss Kołyski
Jutro kończy się event,a ja bez użycia di mam na razie sukienkę i pierścionek :/ Raczej nie mam szans na inne ubranka,więc uważam ten event za niezbyt udany :/ Niestety,tak jak jest zazwyczaj najlepsze ubrania są na ostatnich planszach
Wielka szkoda,może następny event okaże się bardziej owocny 

- Bella Isaura
- Miss Podstawówki
Julia Olivia Potter podobno te wydarzenia są powtarzane co jakiś czas i te rzeczy które wylosowałaś są potem zaliczane przy powtórkach także w przyszłości jeśli powtórzy się ten event zaczniesz od momentu gdzie skończyłaś z tym co już w nim wylosowałaś, także być może za rok czy dwa zbierzesz wszystkie plansze z tego wydarzenia bez użycia diamentów

P.S. a ja mam takie pytanie: jak to możliwe że mi się plansza zrestarowała dzisiaj już dwa razy, bo po godzinie 14:00 i wieczorem jakieś 2 godziny temu zajrzałam i znów był restart, a teraz będzie znowu po 2:00 w nocy ?? Bardzo mnie to zdziwiło bo przecież do tej pory dwa razy się restartowała, raz w dzień i raz w nocy. A dzisiaj po 14:00 już losowałam raz i na wieczór znów miałam tę możliwość o dziwo!!!

P.S. a ja mam takie pytanie: jak to możliwe że mi się plansza zrestarowała dzisiaj już dwa razy, bo po godzinie 14:00 i wieczorem jakieś 2 godziny temu zajrzałam i znów był restart, a teraz będzie znowu po 2:00 w nocy ?? Bardzo mnie to zdziwiło bo przecież do tej pory dwa razy się restartowała, raz w dzień i raz w nocy. A dzisiaj po 14:00 już losowałam raz i na wieczór znów miałam tę możliwość o dziwo!!!

" Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi".
/Stefan Wyszyński/
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/
/Stefan Wyszyński/
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/
Bella, a może ukończyłaś tego dnia całą planszę? Wtedy masz jakby dodatkowy reset
.
Bez di udało mi się zdobyć pierwszą fryzurkę i stanik z drugiej planszy
. Jak na same darmowe ruchy i z moim szczęściem do klikania w ciemno to całkiem nieźle
.

Bez di udało mi się zdobyć pierwszą fryzurkę i stanik z drugiej planszy

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░