Wydarzenie "Muzyczny pasjans" - do 2 września!
Re: Wydarzenie "Muzyczny pasjans" - dyskusja
Ja już trzeci raz robię i mam dopiero 2 elementy stroju...

Skoro kupujemy pakiety za szm powinnyśmy mieć przynajmniej gwarantowaną nagrodę, albo przynajmniej 1 jokeraAneczek84 pisze:ja identycznie://musialam zresetować i robie od nowa..:/Yasmin. pisze:Zostały mi 2 karty z pakietu za 50 szmaragdów, zmarnowałam 4 dni i 50 szm na ten pakiet, a nie wygram żadnej nagrodyNajgorszy event jaki kiedykolwiek był

Zdecydowanie brakuje chociażby jednego darmowego jokera, albo właśnie - jokera za zakup kart za szmaragdy. Tak naprawdę trzeba mieć dużo szczęścia, by trafić na odpowiednie karty
Jak na razie mam 4 rzeczy

Jak na razie mam 4 rzeczy

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
A ile wykupujesz kart?
Post edytowano. Proszę nie cytować postów znajdujących się bezpośrednio powyżej i zapoznać się z regulaminem forum.. // daguś0207
Post edytowano. Proszę nie cytować postów znajdujących się bezpośrednio powyżej i zapoznać się z regulaminem forum.. // daguś0207
Na początku wykupiłam 5 za 27 szm i udało mi się zebrać wszystkie trzy rzeczy i chyba ze trzy karty jeszcze zostały
Za drugim razem w ogóle nie kupiłam, udało mi się zdobyć jedną rzecz i wyszłam, bo praktycznie kart mi nie zostało. Teraz znów dokupiłam 5 kart 

→ Wednesday ←
U mnie ta sama sytuacja. Fatalne rozwiązanie eventu, mam wrażenie, że ktoś nie pomyślał, tworząc go. >.<Yasmin. pisze:Zostały mi 2 karty z pakietu za 50 szmaragdów, zmarnowałam 4 dni i 50 szm na ten pakiet, a nie wygram żadnej nagrodyNajgorszy event jaki kiedykolwiek był
Ja wykupiłam za 50 szm i nie mam nic 

Znając zycie pewnie tak to dopracują, że trzeba będzie czekać 3 godziny na przełożenie karty i na tym sie skonczy 

kupiłam pakiet za 50 szm i w efekcie mam na razie 1 rzecz i ok. 4 kart do następnej
nie jest najgorzej, chociaż mogłoby być lepiej 

...
Event trwa prawie tydzień a ja mam 5 rzeczy.
Niechcący klikłam i straciłam 4 di,które nic nie dały,...
Niechcący klikłam i straciłam 4 di,które nic nie dały,...
Mam buty
Jeszcze 4 karty i zgarnę kolejne 2 nagrody, mam jeszcze 11 kart więc będzie dobrze 

Gram już trzeci raz i mam dopiero 4/7 rzeczy. Kupuję dodatkowe karty za 50 szmaragdów i ciągle mi się kończą za wcześnie, bo żadna nie pasuje... :/

Mam kieckę
Została mi tylko jedna karta do ostatniego prezentu 

Ja gram drugi raz. Na początku nie kupiłam kart, bo nie wiedziałam czy warto, więc niczego nie wygrałam.
Za drugim razem kupiłam już największą paczkę z kartami, póki co mam buty i 7 kart do końca talii. Nie wydaje mi się, żeby udało mi się dojść chociaż do drugiego stroju, nie podoba mi się ten event. 

- Angelique.
- Miss Piaskownicy
- Kontakt:
Mam identyczniesage pisze:Gram już trzeci raz i mam dopiero 4/7 rzeczy. Kupuję dodatkowe karty za 50 szmaragdów i ciągle mi się kończą za wcześnie, bo żadna nie pasuje... :/