Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM

Awatar użytkownika
Crashie
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Re: Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM

Post autor: Crashie » 15 lut 2013, o 20:52

vanessa85 pisze:Czy u ktorejs z Was pojawia sie nastepujacy blad: gdy czas sie skonczy i chce kliknac "strzal 75%" nic sie nie dzieje, musze kilka razy strone odswiezac, tak jakby w ogole nie reagowalo. To samo jest w momencie kiedy kupidyna chce wyslac do pracy :pinch: Ma ktos podobny problem?? Wczoraj zdarzalo sie tak sporadycznie, a dzis bez przerwy. Chyba z 20 razy musze strone odswiezac, aby wylosowac serducho i poslac kupidyna do roboty ?(
Ja tak mam przez calutki event :)

"For every word that we gently speak
For every word that proves good deed
We change the world for those who seek
And let them see the light that they need"

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 15 lut 2013, o 20:53

mi AM się ścina non stop - szczególnie przy pojedynkach. też tak ktoś ma?

Awatar użytkownika
elena_gilbert_salvatore
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka
Kontakt:

Post autor: elena_gilbert_salvatore » 15 lut 2013, o 20:59

przy poj.mi nie ścina ,ale event mi ścina

Ania
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Ania » 15 lut 2013, o 21:04

Uzbieralam na duzy prezent na AM za 120 serc i z ciuchow wygralam tylko jedne, rozowe buty. 4 dni zbieralam na to pudlo...

Na IS scina mi tak, jak to opisala vanessa85, a na AM mam problem z pojedynkami (nie ma z kim walczyc). :thumbdown:

Awatar użytkownika
kwiatuszeczek
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: kwiatuszeczek » 15 lut 2013, o 21:11

No właśnie na AM strasznie zacinają się pojedynki.
Ale z wydarzeniem nie mam żadnego problemu...

Awatar użytkownika
Chintanika
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Chintanika » 15 lut 2013, o 21:43

Ja otworzyłam 2 duże pudła i wygrałam

w pierwszym sukienkę Obrazek , bransoletkę
Obrazek , 1800 dolarów,9 miejsc na zdjęcie i talent miłośniczka zwierząt (nawet zwierzaka nie mam :D ).

w drugim sukienkę Obrazek,sukienkę Obrazek,sukienkę Obrazek ,talent Charyzma i talent Wystrzałowa przyjaciółka.

Rozczarowana nie jestem całkiem przyzwoite łupy żałuje tylko że nie trafiłam butów żadnych i fryzurki :/.Nic to zbieram dalej na małe pudełka tym razem kupie tyle ile się da 3 albo 4 zależy ile mój jedyny darmowy kupidyn serduszek na zbiera :) ostatnio się spisuje na medal i przynosi po 2 albo 3 serduszka :).
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."

Awatar użytkownika
kruella
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: kruella » 15 lut 2013, o 22:12

na IS kupiłam pierwsze pudło za 190 serc i mam 1 kolczyki, charyzmę, 3 miejsca na zdjęcia, IQ i dekoratorkę. A chciałam sukienkę, fryzurę... coraz bardziej zaczynam lubić AM, a coraz mniej IS...
...

Awatar użytkownika
selenii
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: selenii » 15 lut 2013, o 22:20

Ja jestem osobiście trochę zawiedziona, uzbierałam na 4 duże pudełka w IS. Liczyłam że może ze 2 fryzurki trafię a tu guzik.... Mam 4 sukienki, 2 pary butów, talenty, jakąś biżuterię i punkty....
A tak chciałam fryzurki.... :(
...And even if I'm all wrong for the guy, I'm good for a laugh...
"Funny Girl"

Awatar użytkownika
Contra
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: Contra » 15 lut 2013, o 22:21

Mogliby chociaz zostawic promocyjna cene :wacko:

Awatar użytkownika
kruella
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: kruella » 15 lut 2013, o 22:22

w ogóle na IS ten event to niewypał. Na AM mam już 2 sukienki i kolczyki z ciuchow, do tego meble i inne przydatne rzeczy i na 3 pudło zbieram, a na IS ledwie uzbierać na 1 mi się udało i mam tylko kolczyki :thumbdown:
...

Awatar użytkownika
selenii
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: selenii » 15 lut 2013, o 22:26

vanessa85 pisze:Mogliby chociaz zostawic promocyjna cene :wacko:

Dokładnie.....
A tak przestało to być atrakcyjne.....

Może faktycznie warto się przerzucić na AM ....
...And even if I'm all wrong for the guy, I'm good for a laugh...
"Funny Girl"

Awatar użytkownika
kwiatuszeczek
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: kwiatuszeczek » 15 lut 2013, o 22:32

No troskę szkoda, że nie ma już promocji.

Awatar użytkownika
Femka
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Femka » 15 lut 2013, o 23:07

Rybciapipcia pisze:Paweł nie mów mi że szanse były 10-sięciokrotnie większe w dużym pudle niż w tych mniejszych...Są dziewczyny które miały po 18 pudeł i to samych najdroższych i wygrane same buty,bransolety i inne badziewia,przecież to mnóstwo kasy na to poszło a nawet w połowie nie było nic ciekawego do wygrania...To po co ładuje się kasę skoro nic nie można wygrać?no już wiem żeby tylko zarobić na nas i tyle!!!
I niestety coś prawdy w wypowiedzi Rybki jest...
Ja się w ogóle nie dziwię zdegustowanym użytkowniczkom, bo sama do nich należę. Opis eventu mógł sugerować że nagrody będą nad wyraz atrakcyjne, że sobie zacytuję "(...)Są trzy rodzaje prezentów – małe, średnie i duże. Każdy zawiera 5 nagród – ekskluzywne ubrania, specjalne fryzury, talenty i wiele innych. Liczba oraz rodzaj każdej nagrody zależy od wielkości prezentu – im jest on większy, tym większa szansa na wygranie wyjątkowej zawartości!(...) zapraszamy do zdobywania serc, zakupu prezentów – im więcej ich będziecie mieć, tym większa szansa na wspaniałe nagrody!" Taki opis był w wysyłanej wiadomości /nie każdy musi się logować na forum by się dowiedzieć że rzeczywiste szanse na wygraną to 20%, 30% czy inny % przy każdym losowaniu/ I okazuje się ze wydając 1000 diamentów ma się prezenty na poziomie pudła w mystery i to w mojej ocenie gdzieś za 100 tudzież z lekką przesadą 300 iesowych monet... A pewnie w następnym evencie tymi "wyjątkowymi zawartościami" będzie 20 jabłek na zniwelowanie głodu tudzież 5 butelek wody co by lala spragniona nie chodziła... a gdzieś tak za tysięcznym razem pozbywając się tryliardów diamentów wygramy wyfioczoną bransoletkę bądź inne skarpety dla lali :P :thumbsup: Choć mam nadzieję że tak jednak nie będzie :) Pozdrawiam dziewuszki i miłej gry wszystkim życzę :*

Awatar użytkownika
Tuśka
Miss Wakacji
Miss Wakacji
Kontakt:

Post autor: Tuśka » 16 lut 2013, o 10:14

Ja jestem zadowolona ze swoich nagród na AM wygrałam dzisiaj w małym pudle sporo energii, album, portofilo i magazyny VIP, pufkę w kształcie serca chociaż bardziej jestem zadowolona z nagród ze średniego pudła :D A teraz zbieram na kolejne małe pudło :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Lyanna
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Lyanna » 16 lut 2013, o 10:21

ja na początku myślałam, że buty, kolczyki i bransoletki będą jako dodatek do sukienek 8| np. Małe pudło=Sukienka+buty+bransoletka,talent,kasa,IQ,miejsca na zdjęcia
Obrazek

Zablokowany