Rybciapipcia pisze:Paweł nie mów mi że szanse były 10-sięciokrotnie większe w dużym pudle niż w tych mniejszych...Są dziewczyny które miały po 18 pudeł i to samych najdroższych i wygrane same buty,bransolety i inne badziewia,przecież to mnóstwo kasy na to poszło a nawet w połowie nie było nic ciekawego do wygrania...To po co ładuje się kasę skoro nic nie można wygrać?no już wiem żeby tylko zarobić na nas i tyle!!!
I niestety coś prawdy w wypowiedzi Rybki jest...
Ja się w ogóle nie dziwię zdegustowanym użytkowniczkom, bo sama do nich należę. Opis eventu mógł sugerować że nagrody będą nad wyraz atrakcyjne, że sobie zacytuję "(...)Są trzy rodzaje prezentów – małe, średnie i duże. Każdy zawiera 5 nagród – ekskluzywne ubrania, specjalne fryzury, talenty i wiele innych. Liczba oraz rodzaj każdej nagrody zależy od wielkości prezentu – im jest on większy, tym większa szansa na wygranie wyjątkowej zawartości!(...) zapraszamy do zdobywania serc, zakupu prezentów – im więcej ich będziecie mieć, tym większa szansa na wspaniałe nagrody!" Taki opis był w wysyłanej wiadomości /nie każdy musi się logować na forum by się dowiedzieć że rzeczywiste szanse na wygraną to 20%, 30% czy inny % przy każdym losowaniu/ I okazuje się ze wydając 1000 diamentów ma się prezenty na poziomie pudła w mystery i to w mojej ocenie gdzieś za 100 tudzież z lekką przesadą 300 iesowych monet... A pewnie w następnym evencie tymi "wyjątkowymi zawartościami" będzie 20 jabłek na zniwelowanie głodu tudzież 5 butelek wody co by lala spragniona nie chodziła... a gdzieś tak za tysięcznym razem pozbywając się tryliardów diamentów wygramy wyfioczoną bransoletkę bądź inne skarpety dla lali

Choć mam nadzieję że tak jednak nie będzie

Pozdrawiam dziewuszki i miłej gry wszystkim życzę :*