Wydarzenie "Halloween"
Re: Wydarzenie "Halloween"
Pewnie zrobią od razu zimową :/
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Koko ale Paweł mówił że ma być jesienna tak jak pisze xxloseyourselfxx nie zimowa też właśnie czeka i czekam może jak się skończy to wydarzenie to wejdzie kolekcja bo już też się zaczynam niecierpliwić :/.Otworzyłam dziś dwa ostatnie pudła duże i średnie więc robię podsumowanie w sumie kupiłam 3 duże i 1 średnie :
śliwkowa i zielona
zielona
srebrna
śliwkowe , zielone i bordowe
czarna
srebrna
Dużo energii , szmaragdy , bonusy do urody itp , albumy , miejsca na zdjęcia , dolary w sumie jestem zadowolona makijaż mi się nie podobał na lali chociaż na zdjęciu fajnie wyglądał , żałuje tylko że nie mam sukienki z trenem i marynarki.Ogólnie jestem zadowolona nie wydałam ani 1 di a nazbierałam trochę ciuchów i śliczną pajęczą hennę

Dużo energii , szmaragdy , bonusy do urody itp , albumy , miejsca na zdjęcia , dolary w sumie jestem zadowolona makijaż mi się nie podobał na lali chociaż na zdjęciu fajnie wyglądał , żałuje tylko że nie mam sukienki z trenem i marynarki.Ogólnie jestem zadowolona nie wydałam ani 1 di a nazbierałam trochę ciuchów i śliczną pajęczą hennę

Ostatnio zmieniony 7 lis 2013, o 16:29 przez Chintanika, łącznie zmieniany 3 razy.
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
No chyba że tak, więc czekam niecierpliwie 

Dopłaciłam diamentami do małego i zdobyłam jakieś tam pierdołki i talent dekoratorka...
Wydałam 130 di :/ ale nie żałuję 
Mam na IS:

Talenty i inne takie
Na AM:

I te inne

Mam na IS:

Talenty i inne takie

Na AM:

I te inne

AM: w dużym wygrałam 2 maski tego samego koloru 

IS:w małym:NIC
w dużym:2x ten płaszcz z kolcami i bluzka
w dużym:2x ten płaszcz z kolcami i bluzka

Podsumowanie (IS):
trzy małe pudła, w ostatnim z nich czekała mnie niespodzianka - tło. I to w sumie wszystko, na szczęście - bez "udziału" diamentów
trzy małe pudła, w ostatnim z nich czekała mnie niespodzianka - tło. I to w sumie wszystko, na szczęście - bez "udziału" diamentów

.....