Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM

Awatar użytkownika
szuuszuu
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Re: Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM

Post autor: szuuszuu » 14 lut 2013, o 23:13

Jak dostałyście te prezenty ?

Awatar użytkownika
Crashie
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Crashie » 14 lut 2013, o 23:15

Kupiłyśmy za serduszka bądź diamenty, w zakładce z wydarzeniem :)

"For every word that we gently speak
For every word that proves good deed
We change the world for those who seek
And let them see the light that they need"

Awatar użytkownika
szuuszuu
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: szuuszuu » 14 lut 2013, o 23:17

no tez tak kupilam, przed chwila sie zalogowalam i nic nie dostalam:( bylo pokazane po zalogowaniu cos? jakis komunikat, badz wiadomosc?

Awatar użytkownika
Lyanna
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Lyanna » 14 lut 2013, o 23:17

Crashie, nie wiem, nie sprawdzałam :thumbsup: A co? Wygrałaś? :thumbsup: Edit:( chodzi o post z dwiema fryzorami)

Szuuszuu, nad prezentami jest mała ikonka(prezent) klikasz na nią, pojawia się okno z trzema rodzajami prezentów i klikasz na ten, który chcesz otworzyć.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, o 23:20 przez Lyanna, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Roześmiana
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Roześmiana » 14 lut 2013, o 23:18

@Crash no nie osłabiaj mnie, ze masz następną fryzure 8o

@szuuszuu tam gdzie zbierasz serduszka, tam masz taki mały prezencik i przy nim liczbę paczek jaką uzbierałaś. Kliknij na ten mały prezencik i potem odpowiednio w swoje uzbierane prezenty :)
↓ ROZEŚMIANA ↓

Awatar użytkownika
szuuszuu
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: szuuszuu » 14 lut 2013, o 23:22

Dzieki:) chyba zmienie kolor wlosow:D nieciekawe te prezenty ;/

Awatar użytkownika
Crashie
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Crashie » 14 lut 2013, o 23:25

Nie no co Ty, nie mam kolejnej 8o Póki co 8)

Z ciekawości pytam :rolleyes:

"For every word that we gently speak
For every word that proves good deed
We change the world for those who seek
And let them see the light that they need"

Awatar użytkownika
Lyanna
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Lyanna » 14 lut 2013, o 23:26

szuuszuu, a co wygrałaś?
Obrazek

Awatar użytkownika
Roześmiana
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Roześmiana » 14 lut 2013, o 23:29

A już myślałam, że Ci się gdzieś zawieruszyła :)

Dziewczyny jesteście zadowolone z tej kiecy z frędzlami?
Mi trafiła się żółta i czerwona. Taka średnio jestem do niej przekonana (bardziej do czerwonej jeśli już) ;)
↓ ROZEŚMIANA ↓

Awatar użytkownika
szuuszuu
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: szuuszuu » 15 lut 2013, o 01:57

1 talent, 2 pary butow, kasa i punkty. O ile dobrze pamietam. Ale powiem wam, ze liczylam na lepsze prezenty:) az mi sie odechcialo zbierac serduszek:P

Awatar użytkownika
Contra
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: Contra » 15 lut 2013, o 08:51

A mnie denerwuje teraz to, ze na 6 kupidynow prawie za kazdym razem sa 3 puste losy :!: I zeby tego bylo malo, to w reszcie po 1 sercu :!:

Awatar użytkownika
Lyanna
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Lyanna » 15 lut 2013, o 09:39

Nie wiem czy zauważyłyście, ale fryzury mają inne odcienie niż normalne? :) np. Czerń wcale nie wygląda jak czerń
Obrazek

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 15 lut 2013, o 10:30

tak, zauważyłam na AM ?(

A ja znalazłam genialny sposób na serduszka na AM :D Dzięki temu miewam nawet 10/10 :D :D :D
Na razie na AM zbieram ciągle na małe - najbardziej się chyba opłaca.
Na IS strzeliłam focha i już w ogóle nie mam zamiaru losować - nie opłaca się i tyle...

Awatar użytkownika
MisAdmin
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: MisAdmin » 15 lut 2013, o 10:52

Roześmiana pisze:Paweł chodzi o to, że niektórzy poświęcili naprawdę mnóstwo czasu żeby uzbierać te zakichane serca na duże pudła, a nie mają i tak tego co chciały. Więc lepszym rozwiązaniem jest po prostu dać włosy i powiedzieć KOSZTUJĄ TYLE I TYLE i decydujcie, czy chcecie je mieć czy nie. A nie przez tydzień robimy z siebie idiotki przywiązując się do kompów, albo inne ładując prawdziwe pieniądze i w zamian dostać kilka bransoletek, kolczyków i jak w moim przypadków 5 talentów, które są mi absolutnie niepotrzebne :evil:
Roześmiana - jakby dodali fryzury za Diamenty to byłoby takie samo narzekanie, że jest tylko dla wybranych. Nie uszczęśliwimy wszystkich. Oczywiście rozumiem, że część z Was poświęciła sporo czasu lub Diamentów, ale nikt nie gwarantował, że za więcej na pewno otrzymacie fryzury. Większy prezent zwiększał szansę na więcej i na lepsze nagrody (przykład z rzeczami z kolekcji jest w FAQ).
Rybciapipcia pisze:Paweł nie mów mi że szanse były 10-sięciokrotnie większe w dużym pudle niż w tych mniejszych...Są dziewczyny które miały po 18 pudeł i to samych najdroższych i wygrane same buty,bransolety i inne badziewia,przecież to mnóstwo kasy na to poszło a nawet w połowie nie było nic ciekawego do wygrania...To po co ładuje się kasę skoro nic nie można wygrać?no już wiem żeby tylko zarobić na nas i tyle!!!
Rybciapipcia - co jak co, ale matematykę dobrze znam. Jak mówię, że szansa jest dziesięciokrotnie większa to tak jest. Ale zawsze to jest "szansa" i zależy od szczęścia.
vanessa85 pisze:Niektore dziewczyny wydaly po 2000 diamentow i co w zamian otrzymaly? 5 kiecek, w 3 kolorach z kazdej w dodatku bez szalu 8| I tak, glownie rozchodzi sie o fryzure, ktora przynajmniej raz na 5 duzych pudel powinna sie trafic :/ Ja o tyle jestem w komfortowej sytuacji, ze nie wydalam realnej kasy na zabawe, a jedynie stracilam czas przez to ciagle klikanie.
vanessa85 - przy procentowych szansa nie ma czegoś takiego, że 'przynajmniej raz na 5 duzych pudel' - nawet jeśli szansa wynosi 20%, to nie oznacza to, że co 5 pudło ma fryzurę. Taka byłaby średnia dla wszystkich otwartych pudeł, ale czym mniej otwiera się pudeł, tym większe odchylenie od tego może być (np. każde pudło ma fryzurę lub żadne nie ma).
Crashie pisze:Czy jest możliwe, by w jednym pudle trafić dwie fryzury? :)
Crashie - nie, nie ma takiej możliwości.
vanessa85 pisze:A mnie denerwuje teraz to, ze na 6 kupidynow prawie za kazdym razem sa 3 puste losy :!: I zeby tego bylo malo, to w reszcie po 1 sercu :!:
vanessa85 - ja mam 3 kupidyny i mam czasem po 3x3 serduszka, czasem 3x0. Ale jednak średnio mam koło 3-5. I tak na to należy patrzyć - poprzez wszystkie próby, a nie kilka wybrany. Oczywiście wszystko z łukiem i strzałami aktywnymi.
Yasmin. pisze:Nie wiem czy zauważyłyście, ale fryzury mają inne odcienie niż normalne? :) np. Czerń wcale nie wygląda jak czerń
Yasmin. - Mają inne i o ile wiem to takie mają mieć. To specjalne fryzury.

Awatar użytkownika
Roześmiana
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Roześmiana » 15 lut 2013, o 11:02

Pawełku już mieliśmy fryzurki w "specjalnych" odcieniach i bardzo szybko nas ich pozbawiono :P

A co do dodania fryzur za konkretną cenę, to w porządku że byłoby narzekanie. Ale przynajmniej każdy by z góry wiedział, czy jest w stanie je kupić czy nie jest w stanie. A nie tak w ciemno sobie próbować i mieć z tego wielkie nic. A poza tym zachowując ducha eventu, kto powiedział, że miałyby być one za diamenty? Przecież można było zrobić jak w poprzednich wydarzeniach, fryzury do zdobycia za odpowiednią ilość zebranych fantów. I teraz jak ja miałam ponad 1tys. serc, to wydaje mi się, że na chociaż jedną już by mi wystarczyło :whistling:
Właśnie chodzi o to, że zabrakło tej GWARANCJI na to, że będziemy mieć to co chcemy, bo na siłę ktoś próbował zmienić dobrą i sprawdzoną formułę. Nie uszczęśliwiło nas to...
↓ ROZEŚMIANA ↓

Zablokowany