Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
Re: Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
Jak dostałyście te prezenty ?
Kupiłyśmy za serduszka bądź diamenty, w zakładce z wydarzeniem 

"For every word that we gently speak
For every word that proves good deed
We change the world for those who seek
And let them see the light that they need"
no tez tak kupilam, przed chwila sie zalogowalam i nic nie dostalam:( bylo pokazane po zalogowaniu cos? jakis komunikat, badz wiadomosc?
Crashie, nie wiem, nie sprawdzałam
A co? Wygrałaś?
Edit:( chodzi o post z dwiema fryzorami)
Szuuszuu, nad prezentami jest mała ikonka(prezent) klikasz na nią, pojawia się okno z trzema rodzajami prezentów i klikasz na ten, który chcesz otworzyć.

Szuuszuu, nad prezentami jest mała ikonka(prezent) klikasz na nią, pojawia się okno z trzema rodzajami prezentów i klikasz na ten, który chcesz otworzyć.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, o 23:20 przez Lyanna, łącznie zmieniany 1 raz.
- Roześmiana
- Miss Piaskownicy
@Crash no nie osłabiaj mnie, ze masz następną fryzure
@szuuszuu tam gdzie zbierasz serduszka, tam masz taki mały prezencik i przy nim liczbę paczek jaką uzbierałaś. Kliknij na ten mały prezencik i potem odpowiednio w swoje uzbierane prezenty

@szuuszuu tam gdzie zbierasz serduszka, tam masz taki mały prezencik i przy nim liczbę paczek jaką uzbierałaś. Kliknij na ten mały prezencik i potem odpowiednio w swoje uzbierane prezenty

↓ ROZEŚMIANA ↓
Dzieki:) chyba zmienie kolor wlosow:D nieciekawe te prezenty ;/
Nie no co Ty, nie mam kolejnej
Póki co
Z ciekawości pytam

Z ciekawości pytam

"For every word that we gently speak
For every word that proves good deed
We change the world for those who seek
And let them see the light that they need"
- Roześmiana
- Miss Piaskownicy
A już myślałam, że Ci się gdzieś zawieruszyła
Dziewczyny jesteście zadowolone z tej kiecy z frędzlami?
Mi trafiła się żółta i czerwona. Taka średnio jestem do niej przekonana (bardziej do czerwonej jeśli już)

Dziewczyny jesteście zadowolone z tej kiecy z frędzlami?
Mi trafiła się żółta i czerwona. Taka średnio jestem do niej przekonana (bardziej do czerwonej jeśli już)

↓ ROZEŚMIANA ↓
1 talent, 2 pary butow, kasa i punkty. O ile dobrze pamietam. Ale powiem wam, ze liczylam na lepsze prezenty:) az mi sie odechcialo zbierac serduszek:P
A mnie denerwuje teraz to, ze na 6 kupidynow prawie za kazdym razem sa 3 puste losy
I zeby tego bylo malo, to w reszcie po 1 sercu 

Nie wiem czy zauważyłyście, ale fryzury mają inne odcienie niż normalne?
np. Czerń wcale nie wygląda jak czerń

tak, zauważyłam na AM
A ja znalazłam genialny sposób na serduszka na AM
Dzięki temu miewam nawet 10/10

Na razie na AM zbieram ciągle na małe - najbardziej się chyba opłaca.
Na IS strzeliłam focha i już w ogóle nie mam zamiaru losować - nie opłaca się i tyle...

A ja znalazłam genialny sposób na serduszka na AM

Na razie na AM zbieram ciągle na małe - najbardziej się chyba opłaca.
Na IS strzeliłam focha i już w ogóle nie mam zamiaru losować - nie opłaca się i tyle...
Roześmiana - jakby dodali fryzury za Diamenty to byłoby takie samo narzekanie, że jest tylko dla wybranych. Nie uszczęśliwimy wszystkich. Oczywiście rozumiem, że część z Was poświęciła sporo czasu lub Diamentów, ale nikt nie gwarantował, że za więcej na pewno otrzymacie fryzury. Większy prezent zwiększał szansę na więcej i na lepsze nagrody (przykład z rzeczami z kolekcji jest w FAQ).Roześmiana pisze:Paweł chodzi o to, że niektórzy poświęcili naprawdę mnóstwo czasu żeby uzbierać te zakichane serca na duże pudła, a nie mają i tak tego co chciały. Więc lepszym rozwiązaniem jest po prostu dać włosy i powiedzieć KOSZTUJĄ TYLE I TYLE i decydujcie, czy chcecie je mieć czy nie. A nie przez tydzień robimy z siebie idiotki przywiązując się do kompów, albo inne ładując prawdziwe pieniądze i w zamian dostać kilka bransoletek, kolczyków i jak w moim przypadków 5 talentów, które są mi absolutnie niepotrzebne
Rybciapipcia - co jak co, ale matematykę dobrze znam. Jak mówię, że szansa jest dziesięciokrotnie większa to tak jest. Ale zawsze to jest "szansa" i zależy od szczęścia.Rybciapipcia pisze:Paweł nie mów mi że szanse były 10-sięciokrotnie większe w dużym pudle niż w tych mniejszych...Są dziewczyny które miały po 18 pudeł i to samych najdroższych i wygrane same buty,bransolety i inne badziewia,przecież to mnóstwo kasy na to poszło a nawet w połowie nie było nic ciekawego do wygrania...To po co ładuje się kasę skoro nic nie można wygrać?no już wiem żeby tylko zarobić na nas i tyle!!!
vanessa85 - przy procentowych szansa nie ma czegoś takiego, że 'przynajmniej raz na 5 duzych pudel' - nawet jeśli szansa wynosi 20%, to nie oznacza to, że co 5 pudło ma fryzurę. Taka byłaby średnia dla wszystkich otwartych pudeł, ale czym mniej otwiera się pudeł, tym większe odchylenie od tego może być (np. każde pudło ma fryzurę lub żadne nie ma).vanessa85 pisze:Niektore dziewczyny wydaly po 2000 diamentow i co w zamian otrzymaly? 5 kiecek, w 3 kolorach z kazdej w dodatku bez szaluI tak, glownie rozchodzi sie o fryzure, ktora przynajmniej raz na 5 duzych pudel powinna sie trafic :/ Ja o tyle jestem w komfortowej sytuacji, ze nie wydalam realnej kasy na zabawe, a jedynie stracilam czas przez to ciagle klikanie.
Crashie - nie, nie ma takiej możliwości.Crashie pisze:Czy jest możliwe, by w jednym pudle trafić dwie fryzury?
vanessa85 - ja mam 3 kupidyny i mam czasem po 3x3 serduszka, czasem 3x0. Ale jednak średnio mam koło 3-5. I tak na to należy patrzyć - poprzez wszystkie próby, a nie kilka wybrany. Oczywiście wszystko z łukiem i strzałami aktywnymi.vanessa85 pisze:A mnie denerwuje teraz to, ze na 6 kupidynow prawie za kazdym razem sa 3 puste losyI zeby tego bylo malo, to w reszcie po 1 sercu
Yasmin. - Mają inne i o ile wiem to takie mają mieć. To specjalne fryzury.Yasmin. pisze:Nie wiem czy zauważyłyście, ale fryzury mają inne odcienie niż normalne?np. Czerń wcale nie wygląda jak czerń
- Roześmiana
- Miss Piaskownicy
Pawełku już mieliśmy fryzurki w "specjalnych" odcieniach i bardzo szybko nas ich pozbawiono 
A co do dodania fryzur za konkretną cenę, to w porządku że byłoby narzekanie. Ale przynajmniej każdy by z góry wiedział, czy jest w stanie je kupić czy nie jest w stanie. A nie tak w ciemno sobie próbować i mieć z tego wielkie nic. A poza tym zachowując ducha eventu, kto powiedział, że miałyby być one za diamenty? Przecież można było zrobić jak w poprzednich wydarzeniach, fryzury do zdobycia za odpowiednią ilość zebranych fantów. I teraz jak ja miałam ponad 1tys. serc, to wydaje mi się, że na chociaż jedną już by mi wystarczyło
Właśnie chodzi o to, że zabrakło tej GWARANCJI na to, że będziemy mieć to co chcemy, bo na siłę ktoś próbował zmienić dobrą i sprawdzoną formułę. Nie uszczęśliwiło nas to...

A co do dodania fryzur za konkretną cenę, to w porządku że byłoby narzekanie. Ale przynajmniej każdy by z góry wiedział, czy jest w stanie je kupić czy nie jest w stanie. A nie tak w ciemno sobie próbować i mieć z tego wielkie nic. A poza tym zachowując ducha eventu, kto powiedział, że miałyby być one za diamenty? Przecież można było zrobić jak w poprzednich wydarzeniach, fryzury do zdobycia za odpowiednią ilość zebranych fantów. I teraz jak ja miałam ponad 1tys. serc, to wydaje mi się, że na chociaż jedną już by mi wystarczyło

Właśnie chodzi o to, że zabrakło tej GWARANCJI na to, że będziemy mieć to co chcemy, bo na siłę ktoś próbował zmienić dobrą i sprawdzoną formułę. Nie uszczęśliwiło nas to...
↓ ROZEŚMIANA ↓