Wydarzenie "Halloween"
Re: Wydarzenie "Halloween"
A tak ogólnie to co można wygrać oprócz tych już wymienionych tu przedmiotów?
Jest jakiś "wykaz"?
Jest jakiś "wykaz"?
...And even if I'm all wrong for the guy, I'm good for a laugh...
"Funny Girl"
"Funny Girl"
Nie ma żadnego wykazu, możesz jedynie poprzeglądać obrazki, które wkleiły dziewczyny. Ogólnie do wygrania są: kareta, tło, ciuchy (dla obu gier) oraz makijaże i tatuaż (dla AM).
Już mi niedaleko do 3. dużego
77 dyn
wcześniej kupilam maly i same pierdoly :/

Na IS i AM kupuje średni prezent,a potem mały i chyba na tyle.
Jeszcze 4 dni
Jeszcze 4 dni

Trochę szkoda że makijaż jest tylko dla AMdaguś0207 pisze:Nie ma żadnego wykazu, możesz jedynie poprzeglądać obrazki, które wkleiły dziewczyny. Ogólnie do wygrania są: kareta, tło, ciuchy (dla obu gier) oraz makijaże i tatuaż (dla AM).

Ale poza tym po promocji otworzyłam 3 małe i wygrałam tylko maskę

- Komentatorka xD
- Miss Przedszkola
Otworzyłam kolejny mały i znowu nic... Same marne IQ i punkty
Na event poszło 75 di i ponad 30 tys $ a wygrałam tylko bluzeczkę. W poprzednim tego typu evencie nie było lepiej.
Nie będę już marnować swojejgo czasu i klikać, bo i tak nic nie wygram, event uważam za zakonczony i bardzo nieudany.

Na event poszło 75 di i ponad 30 tys $ a wygrałam tylko bluzeczkę. W poprzednim tego typu evencie nie było lepiej.
Nie będę już marnować swojejgo czasu i klikać, bo i tak nic nie wygram, event uważam za zakonczony i bardzo nieudany.
Love hurts…
but sometimes it’s a good hurt
and it feels like I’m alive.
Love sings
when it transcends the bad things.
Have a heart and try me,
‘cause without love I won’t survive.
but sometimes it’s a good hurt
and it feels like I’m alive.
Love sings
when it transcends the bad things.
Have a heart and try me,
‘cause without love I won’t survive.
To ja zbieram dynie:Dkarima3 pisze:w małym ?! gratuluje !Alice266 pisze:Mały na IS
może się uda

Ja dokupiłam jedno małe i jedno średnie pudełko, z czego w sumie mam jedna spódnicę. To śmieszne biorąc pod uwagę fakt, że na te prezenty zbierałam 4 dni. Nie wiem co mnie podkusiło, żeby stracić na to dynie.
Po raz kolejny przekonałam się, że warto inwestować tylko w duże prezenty. Niestety bez promocji są tak drogie, że nie wiem, czy uda mi się uzbierać na jeszcze jedno, więc prawdopodobnie i dla mnie event właśnie się skończył. Kolejne wydarzenie z "kotem w worku" i kolejne rozczarowania, bo niestety karoca, na której najbardziej mi zależało uciekła mi tak, jak poprzednio auto.
Po raz kolejny przekonałam się, że warto inwestować tylko w duże prezenty. Niestety bez promocji są tak drogie, że nie wiem, czy uda mi się uzbierać na jeszcze jedno, więc prawdopodobnie i dla mnie event właśnie się skończył. Kolejne wydarzenie z "kotem w worku" i kolejne rozczarowania, bo niestety karoca, na której najbardziej mi zależało uciekła mi tak, jak poprzednio auto.
przestańce dziewczyny narzekać bo to mnie wnerwia
Skoro dobrze wiecie, że w tego typu eventach macie pecha, po co inwestujecie w to diamenty ? Wiadomo że nigdy nie będzie super na 100%. To tylko gra, nie trzeba tego tak przeżywać. Cieszcie się z tego co dostałyście, bo możecie się pochwalić innym dziewczynom z gry że właśnie wy macie (jakiś głupi naszyjnik) a one nie.

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Karima, nie przesadzaj. Każdy ma prawo do swojego zdania, nie próbuj narzucić nikomu, czy ma się cieszyć, czy nie. Nie każdego satysfakcjonuje wylosowanie jednego naszyjnika na kilkanaście prezentów.
I nie wiem co Ci do tego, dlaczego ktoś wydaje diamenty w wydarzeniach, w których ma pecha. Jego pieniądze, jego diamenty, jego sprawa. I nie przeżywaj tak cudzych postów, przecież Ciebie nie dotyczą
I nie wiem co Ci do tego, dlaczego ktoś wydaje diamenty w wydarzeniach, w których ma pecha. Jego pieniądze, jego diamenty, jego sprawa. I nie przeżywaj tak cudzych postów, przecież Ciebie nie dotyczą

Jego pieniądze, jego diamenty, ale jak już z początku zakłada że ten event jest do [CIACH] to po co marnować di ? 
Proszę uważać na słowa i nie używać wulgaryzmy (wg. definicji słownikowej). // Aurelie

Proszę uważać na słowa i nie używać wulgaryzmy (wg. definicji słownikowej). // Aurelie
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Otworzyłam właśnie mały na AM i same drobiazgi... Nic ciekawego 

Mały na IS:
-4 IQ
-734 $
-3 IQ
-16 pkt
-1 dzień konta premium
Ja naprawdę nie rozumiem tej gry. 
-4 IQ