Wydarzenie "Walentynkowe Prezenty" - do 16 lutego!
Re: Wydarzenie "Walentynkowe Prezenty" - do 16 lutego!
Udało mi się zdobyć fryzurę i tło 

Mam 2 fryzury konia 3x buty plaszczyk gore od fartiszka schody filizanke swiecznik i jeszcze jakies meble
8 dużych:

Całkiem całkiem. 3 ubranka + mebel.

Co tu mówić. Prawdziwy duży prezent! Fryzura + 4 ubranka + mebel.

Słaby prezent. 2 ubranka + mebel.

Bardzo dobry. 3 ubranka + mebel.

Teoretycznie taki prezent mógłby być w małym. Gdyby nie fryzura byłabym niepocieszona.

Całkiem całkiem.

Słaby prezent.

I znów. Teoretycznie taki mógłby być mały, a nie duży.
8 dużych:

x2

x3
x2

x2

1 strój:
2 strój:
x2 
x2
3 strój:
x2 

4 strój:

x3

Całkiem całkiem. 3 ubranka + mebel.

Słaby prezent. 2 ubranka + mebel.

Bardzo dobry. 3 ubranka + mebel.

Teoretycznie taki prezent mógłby być w małym. Gdyby nie fryzura byłabym niepocieszona.

Całkiem całkiem.

Słaby prezent.

I znów. Teoretycznie taki mógłby być mały, a nie duży.
8 dużych:

1 strój:

2 strój:

3 strój:

4 strój:

Ostatnio zmieniony 9 lut 2017, o 14:08 przez charmed, łącznie zmieniany 1 raz.
z 2 dużych i 1 średniego z ubrań tylko 2 pary butów i 3 naszyjniki. Ale za to 2 fryzurki bardzo fajne, szczególnie jedna
na 5 duzych, 1 sredni i 1 maly ocztywiscie mam sama bizuterie, fryzury , spodnice i jakis fartuch....porażka;/
- Lady_Blair
- Miss Podstawówki
Charmed zazdro. Masz podłogę i tapetę do mieszkania
Ja otworzyłam tyle samo prezentów co Ty, a uważam, że mam gorszą zawartość.
Moje 8 prezentów:

Jestem zadowolona z 2 fryzur, pelerynki długiej, kwiatuszka, ale jak na tyle dużych to uważam zawartość prezentów za słabą. Mam też podłogę do mieszkania, ale czekam na tapetę!
Aaaa no i super, że wpadło trochę szmaragdów... prawie 120, więc nie jest źle.

Moje 8 prezentów:

Jestem zadowolona z 2 fryzur, pelerynki długiej, kwiatuszka, ale jak na tyle dużych to uważam zawartość prezentów za słabą. Mam też podłogę do mieszkania, ale czekam na tapetę!
Aaaa no i super, że wpadło trochę szmaragdów... prawie 120, więc nie jest źle.
Lady_Blair u mnie średnia 2.25 części ubrań na duży prezent, u Ciebie 1.75 części ubrań na duży prezent. Ilość mebli identyczna - po jednym elemencie na każdy duży prezent.
Wzorując się na poprzednich eventach:
Mały prezent to 50% szans na jedno ubranie.
Średni prezent to 99% szans na jedno ubranie i 20% na drugie.
Duży prezent to 99% szans na jedno ubranie, 80% szans na drugie, 40% na trzecie i 20% na czwarte.
Kupując jeden duży (statystycznie) zdobędziemy 2.40 ubrania. Kupując 4 małe (statystycznie) zdobędziemy tylko 2.00 ubrania, ale za to cztery razy będziemy losowały pole, na którym można trafić fryzurę i meble. A kupując duży - tylko po jednym razie.
Wzorując się na poprzednich eventach:
Mały prezent to 50% szans na jedno ubranie.
Średni prezent to 99% szans na jedno ubranie i 20% na drugie.
Duży prezent to 99% szans na jedno ubranie, 80% szans na drugie, 40% na trzecie i 20% na czwarte.
Kupując jeden duży (statystycznie) zdobędziemy 2.40 ubrania. Kupując 4 małe (statystycznie) zdobędziemy tylko 2.00 ubrania, ale za to cztery razy będziemy losowały pole, na którym można trafić fryzurę i meble. A kupując duży - tylko po jednym razie.
4 duże:

nieładny :/

już lepszy, bluzkę bardzo chciałam, ale po co mi tyle butów?

ten to porażka

jestem strasznie zawiedziona
- mały
mały:
- zdecydowanie lepiej 

nieładny :/

już lepszy, bluzkę bardzo chciałam, ale po co mi tyle butów?

ten to porażka

jestem strasznie zawiedziona

mały:

...
- beata19888
- Miss Przedszkola
Moje zdobycze:
Kupiłam 7 dużych i 1 mały (na który wystarczyło mi serduszek jeszcze ze zniżką), oto ich zawartość:
Mały:

Jak na mały - nieźle - łańcuszek i bonus +40% hojności
1.duży

Sukienka, spódnica, zegar, 34 szmaragdy, 4 miejsca na stylizacje (które są mi często potrzebne, a normalnie kosztują diamenty!
) i bonus 10 energii. Ładnie!
2.duży

3 rzeczy z garderoby (i to niezłe), ładna fryzura, globus, kolejne 4 miejsca na stylizacje i dwa bonusy +40% (szkoda, że takie same, ale i tak jest świetnie
)
3. duży

Poza fryzurą - kiepsko
4.duży

2 (ładne!) pary butów, mebel, bonus 50%, 28 szmaragdów
Dobrze
choć zamiast albumów i/lub 3 energii mogłoby być więcej rzeczy.
5.duży

2 płaszcze, buty i rzecz do mieszkania (nie wiem co to - dekoracja w kształcie ptaka z czymś przypominającym ogon komety? czy może miotła
i do tego bonus +50%. Dobrze 
6.duży

Słabo
... Ale przynajmniej trochę dopalaczy zainwestowanych w gnębienie supermodelek mi się zwróciło.
7.duży

Następna sukienka, opaska do włosów, powóz, 2 bonusy +50%, 16 szmaragdów i sporo sprzętu do sesji zdjęciowych
Ślicznie
Jedyne słabo wylosowane ple to to z 7 albumami.
Ogólne wrażenie - na 7 dużych prezentów 5 dobrych i 2 słabe, mały także powyżej przeciętnej, także jak na razie, wydarzenie oceniam na plus
. Zobaczymy, co trafi się w prezentach uzbieranych później, kupionych bez zniżki.
Kupiłam 7 dużych i 1 mały (na który wystarczyło mi serduszek jeszcze ze zniżką), oto ich zawartość:
Mały:

Jak na mały - nieźle - łańcuszek i bonus +40% hojności

1.duży

Sukienka, spódnica, zegar, 34 szmaragdy, 4 miejsca na stylizacje (które są mi często potrzebne, a normalnie kosztują diamenty!

2.duży

3 rzeczy z garderoby (i to niezłe), ładna fryzura, globus, kolejne 4 miejsca na stylizacje i dwa bonusy +40% (szkoda, że takie same, ale i tak jest świetnie

3. duży

Poza fryzurą - kiepsko

4.duży

2 (ładne!) pary butów, mebel, bonus 50%, 28 szmaragdów

5.duży

2 płaszcze, buty i rzecz do mieszkania (nie wiem co to - dekoracja w kształcie ptaka z czymś przypominającym ogon komety? czy może miotła

6.duży

Słabo

7.duży

Następna sukienka, opaska do włosów, powóz, 2 bonusy +50%, 16 szmaragdów i sporo sprzętu do sesji zdjęciowych

Ogólne wrażenie - na 7 dużych prezentów 5 dobrych i 2 słabe, mały także powyżej przeciętnej, także jak na razie, wydarzenie oceniam na plus

nie zależało mi szczególnie, bo w sumie to chciałam mieć 4 rzeczy, więc skończyło się na 2 dużych i 1 małym

pierwszy duży nie jest źle 4 rzeczy z eventu w tym fryzura na której mi zależało a i sukienka może być, drugi już gorszy bo 2 rzeczy z eventu i to takie które mi niezbyt leżą, nie wspominając o albumach na 2 polach które są mi zupełnie niepotrzebne. mały taki sobie, po nich nigdy się cudów nie spodziewam, jest rzecz z eventu więc nie najgorzej.
wcześniej miałam dodatkową motywację do walk przez kolekcję, więc teraz pewnie już mniej serc zbiorę, więc będzie cud jak zgarnę pozostałe 3 rzeczy na które bym chciała

pierwszy duży nie jest źle 4 rzeczy z eventu w tym fryzura na której mi zależało a i sukienka może być, drugi już gorszy bo 2 rzeczy z eventu i to takie które mi niezbyt leżą, nie wspominając o albumach na 2 polach które są mi zupełnie niepotrzebne. mały taki sobie, po nich nigdy się cudów nie spodziewam, jest rzecz z eventu więc nie najgorzej.
wcześniej miałam dodatkową motywację do walk przez kolekcję, więc teraz pewnie już mniej serc zbiorę, więc będzie cud jak zgarnę pozostałe 3 rzeczy na które bym chciała
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Mam wszystko co chciałam, teraz tylko dokupić może z tego co wypadnie w sercach do końca eventu, ale już bez szastania energią.

Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
Jak myślicie, w jakich prezentach najbardziej "opłaca się" szukać konia?