Wydarzenie "Królowe szkoły" - do 15 września
-
- Miss Kołyski
Re: Wydarzenie "Królowe szkoły" - do 15 września
mi zostały 3 skrzynki z pierwszej do zgarnięcia przy czym jedna jest pominięta i czeka mnie restart ;-)
- Bella Isaura
- Miss Podstawówki
MilagrosDiCarlo ja kilka ruchów wcześniej też pominęlam skrzynki nawet dwie bo tak wypadły mi ruchy ale potem się udało je zebrać także masz szansę że po restarcie trafisz w nie tak jak mnie się zdarzyło tyko cierpliwości
moja droga. Szkoda że ruchy nie odnawiają się np. co 6 godzin bo ten event tak mi się spodobał że nudzi się czekać do następnego dnia 
oj, oj, oj.... dzisiaj żadna skrzynka nie trafiona
i znowu tak długo trzeba czekać na kolejne ruchy, a tak niewiele brakuje do skompletowania stroju,a czas ucieka, cosik czarno to widze. A może odpuścić na razie i próbować nastepny plecak zebrać a potem do tych 3 skrzynek wrócić? Jakie są Wasze sposoby?

Sklejono posty. Proszę nie pisać posta pod postem tylko używać opcji "Edytuj". /monix23

oj, oj, oj.... dzisiaj żadna skrzynka nie trafiona

Sklejono posty. Proszę nie pisać posta pod postem tylko używać opcji "Edytuj". /monix23
" Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi".
/Stefan Wyszyński/
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/
/Stefan Wyszyński/
Pierwszy strój mi się spodobał, więc zebrałam całość
. 3 rzeczy za free, 1 przy użyciu darmowej szczęśliwej kostki i 3 przy pomocy szczęśliwych kostek za di
. Teraz stoję tuż przed drugim plecakiem, ciekawe czy jutro wypadnie 1 oczko
.
Odkąd mamy więcej ruchów w tym evencie cała zabawa jest o wiele bardziej przystępna
. Nie mówiąc o tym, że można nieźle podreperować szmaragdowy zapas
.

Odkąd mamy więcej ruchów w tym evencie cała zabawa jest o wiele bardziej przystępna

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
- Bella Isaura
- Miss Podstawówki
to prawda Wednesday, jak więcej ruchów można wyrzucić kostką to jest taka frajda że nic tylko by sie tą kostką rzucało i rzucało
hi, hi 
udało się w końcu
prawie cały strój mam z wyjątkiem tej apaszki - także nie jest najgorzej. Dzisiaj 9 wrzesień a więc tydzień trwało i wreszcie wpadły mi butki i skarpetki - cierpliwość popłaca
jeszcze dwa stroje na których mi zależy i oby się udało cokolwiek z nich mieć to będzie taki mały sukces który cieszy 

udało się w końcu

" Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi".
/Stefan Wyszyński/
/Stefan Wyszyński/
-
- Miss Kołyski
Bella Isaura pisze:Aveline i to jest właśnie mój gust jak napisałam wyżej
Mam pytanie czy jest już jakaś kobitka na Arenie, która zdobyła już pierwszy strój z tego wydarzenia, ale bez użycia diamentów??
Ja się jednak znalazłam, kilka razy miałam restartowaną planszą ale diamentu nie wydałam ;-)
Plecak nr 1 skompletowany, juz wczoraj albo przedwczoraj hehe ;-) Fakt troszkę czasu to zajęło
Dwie plansze skompletowane bez żadnych diamentów.
Mam nadzieję, że uda mi się zgarnąć trzeci strój.

Czy jeśli cofnę się do np pierwszego plecaka do będę mogła wrócić później na miejsce w którym stoję obecnie, czy będę musiała normalnie rzucać kostką, żeby tam dojść?
Daisy, zawsze jak się wchodzi lub resetuje planszę, to wraca się na początek. Czyli będziesz musiała rzucać kostką, żeby tam dojść. 
Edycja:
Oczywiście mówiłam o małej planszy. Jeśli już z niej wyjdziesz na dużą to będziesz w tym miejscu gdzie skończyłaś.
Tutaj możesz znaleźć wszystkie informacje o tym rodzaju wydarzenia. 

Edycja:

Oczywiście mówiłam o małej planszy. Jeśli już z niej wyjdziesz na dużą to będziesz w tym miejscu gdzie skończyłaś.

- Bella Isaura
- Miss Podstawówki
No to fajnie, że są takie osoby, znaczy to że jest szansa na zdobycie choć jednego kompletu w całości, w tego typu wyzwaniach. Cieszę się dziewczynki
dodałyście mi otuchy i wiary, he he.
Szkoda że jutro już się kończy TO wydarzenie, bo fryzurki nie ugram, niestety wszystkich plecaków nie jestem w stanie otworzyć przez ten czas 2 tygodni klikając tylko 5 ruchów - Raz na dzień. Myślę że w ten sposób nie było to możliwe, ale możliwe że gdyby się wznawiały ruchy co kilka godzin byłoby to bliższe prawdopodobieństwu. Liczę jednak na to i mam nadzieję że za jakiś czas będzie powtórka TEGO wydarzenia to uzupełnię komplety strojów i złapię tą fryzurę.

Szkoda że jutro już się kończy TO wydarzenie, bo fryzurki nie ugram, niestety wszystkich plecaków nie jestem w stanie otworzyć przez ten czas 2 tygodni klikając tylko 5 ruchów - Raz na dzień. Myślę że w ten sposób nie było to możliwe, ale możliwe że gdyby się wznawiały ruchy co kilka godzin byłoby to bliższe prawdopodobieństwu. Liczę jednak na to i mam nadzieję że za jakiś czas będzie powtórka TEGO wydarzenia to uzupełnię komplety strojów i złapię tą fryzurę.

/Stefan Wyszyński/
/Stefan Wyszyński/
event zakończony 

- Bella Isaura
- Miss Podstawówki
do 15 września a więc do jutra Aveline 

/Stefan Wyszyński/
/Stefan Wyszyński/
ee.... ?Bella Isaura pisze:do 15 września a więc do jutra Aveline

Tutaj akurat Bella Isaura ma rację, bo ten event jest do jutra.
rozbrajacie mnie ... Napisałam, że event zakończony, czyli, że JA GO JUŻ ZAKOŃCZYŁAM, a nie że SIĘ SKOŃCZYŁ , bo dobrze wiem do kiedy event jest .. Mylicie pojęcia, czytanie ze zrozumieniem się kłania - tyczy się to belli .
Czyli jednak dobrze zrozumiałam. To Twoje "ee...?" mnie trochę zbiło z tropi