Wydarzenie "Lady Music Awards" - do 8 września
Re: Wydarzenie "Lady Music Awards" - do 8 września
A ja nadal nic, w tym wydarzeniu jestem wybitnie pechowa 

Szczęście mi dziś dopisuje - teraz bransoletka 

- Bella Isaura
- Miss Podstawówki
Napiszę krótko. Każdy ma prawo do swoich odczuć i pisania co jemu sie podoba a co nie w danym wydarzeniu. Uważam że cała zabawa i przyjemność polega na tym by wygrywać coś bez użycia nazwijmy to "wspomagaczy" wtedy dużo bardziej się człowiek cieszy z wygranej i wierzy że dalej pójdzie mu lepiej. "Jeśli nie cieszysz się z małych rzeczy tym bardziej nie ucieszą cię duże rzeczy". Ja z kolei uważam że krzywdzące jest używanie diamentów w prostych wydarzeniach i poróżnia,bo jak wyjaśnić np. to że dopiero co zaczął się event a ktoś już ma wszystkie plansze skończone a z tym się tu spotkałam. Także mam takie prawo do takich odczuć. A jeśli ktoś się obrusza tym że uważam że ktoś co wydarzenie korzysta z wspomagaczy świadczy tylko o tym że mam rację, bo w przeciwnym wypadku obeszłoby się to bez echa i zostało zlekceważone.
I tak dla podniesienia na duchu dziewczyn grających bez diamentów, mówię że da się przejść planszę bez ich użycia, tylko zajmie Wam to więcej czasu. Mnie już został tylko jeden element do ukończenia pierwszej planszy. I co z tego że tylko jedna do tej pory, ale za to ile mi to daje radości. Wiem że nie przejdę wszystkich do końca bo zbyt mało czasu na to do 8 września, musiałabym wszystkie celne ruchy trafić, żeby dojść do końca. Ale jeśli dojdę do 3 planszy i zdobędę fryzurkę z 3 planszy to będę zadowolona, bo na tych ciuchach mi zależy, ale jeśli jednak nie to i tak przeżyję
ha ha
I tak dla podniesienia na duchu dziewczyn grających bez diamentów, mówię że da się przejść planszę bez ich użycia, tylko zajmie Wam to więcej czasu. Mnie już został tylko jeden element do ukończenia pierwszej planszy. I co z tego że tylko jedna do tej pory, ale za to ile mi to daje radości. Wiem że nie przejdę wszystkich do końca bo zbyt mało czasu na to do 8 września, musiałabym wszystkie celne ruchy trafić, żeby dojść do końca. Ale jeśli dojdę do 3 planszy i zdobędę fryzurkę z 3 planszy to będę zadowolona, bo na tych ciuchach mi zależy, ale jeśli jednak nie to i tak przeżyję

" Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi".
/Stefan Wyszyński/
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/
/Stefan Wyszyński/
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Bella Isaura nie rozumiem kompletnie powodu istnienia Twojego postu. Napisałaś w nim same oczywistości... Zawsze tak jest ze jeśli ktoś ma diamenty to event przejdzie szybciej. Zawsze jest tak ze bez diamentów też można COŚ zdobyć (najcześciej pierścionek czy bransoletkę, ale zawsze). Zawsze jest tak ze ludzie narzekają na dane wydarzenie. Tylko wbrew temu co napisałaś nikt ich za to nie gani. Zostałaś skrytykowana za to ze zasugerowałaś ze każda osoba która ma diamenty zdobyła je nie poprzez kupno ich za realna kasę, tylko za tzw. Kody (czyli oszustwo). I to pewnie mocno zabolało te osoby które diamenty maja, bo do facto nazwałaś je oszustkami.
Ps. Ja nadal nie mam nic.
Ps. Ja nadal nie mam nic.

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
ja na cały event wydałam , żeby nie skłamać...trochę ponad 300 di, ale tylko dlatego, że mam pecha, i zawsze muszę odkrywać CAŁA planszę.Alice266 pisze:Ile potrzeba diamentów (tak około) aby do nich dotrzeć ?
Co do Ciebie Bella....szkoda gadać, kto chce, to kupuje sobie di, kto nie, to nie .
A kupujących diamenty czyli tych, którzy grę utrzymują nie musisz wyzywać, bo tylko tak pokazujesz, że po prostu zazdrościsz.
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
A od kiedy brak zgody na oszczerstwa oznacza ich potwierdzenie? Dziwne wnioski wyciągasz, z gruntu błędne, bo oparte na nieciekawych przesłankach. Z postów pod Twoim wynika, że inni jednak odebrali to co napisałam tak jak to napisałam, a nie tak jak im wygodnie. To nie jest kwestia racji, zaprotestowałam, bo nie masz prawa nikogo wyzywać od oszustów. Każdy ma prawo swoje pieniądze wydawać na co ma ochotę. A gra internetowa jest taką samą formą rozrywki jak kino czy wypad do baru. Każdy sobie dobiera przyjemności jak chce, ale nie masz prawa tych osób wyzywać tylko dlatego, że sama robisz inaczej. Z Twoich postów wcale nie wynika, że dobrze się bawisz grając tak jak grasz. Za to widać wyraźnie inne rzeczy... I nie sądzę bym jako jedyna zauważyła, że to co piszesz ma bardzo negatywny wydźwięk. A z czego wynika aż tak negatywne i zawistne podejście do osób, które mogą ukończyć event w pierwszym dniu? Gdybyś im nie zazdrościła, to byś o tym nie pisała. I teraz sama sobie odpowiedz czy miło się czyta takie rzeczy? Nie, prawda? Więc może wypadałoby trochę powściągnąć własne emocje, tak żeby te dziewczyny, które grę utrzymują nie musiały czytać, że używają kodów... Btw dla każdej osoby, która jest dłużej on line jasne jest, że gry FtP są równoznaczne z PtW. Tak to w praktyce wygląda. Tak więc żyj i pozwól żyć innym. Pax vobis.Bella Isaura pisze:A jeśli ktoś się obrusza tym że uważam że ktoś co wydarzenie korzysta z wspomagaczy świadczy tylko o tym że mam rację, bo w przeciwnym wypadku obeszłoby się to bez echa i zostało zlekceważone.

Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
Proszę skończyć tę dyskusję. Kolejne posty niezwiązane z wydarzeniem będą usuwane.
Pani Belli można jedynie zarzucić użycie niewłaściwego wyrażenia, które z resztą wyjaśniła, jak widać w powyższym cytacie.Bella Isaura pisze:Owszem ktoś kto codziennie gra na tzw. kodach, czyli korzysta z diamentów bo go stać na ich wykupienie
Bez kodów, to i bez wielkich zdobyczy
, póki co mam tylko:

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
U mnie bez diamentów przy 2 próbach dziennie 'aż' jedna rzecz.
Pozostał tydzień, więc może coś się trafi, choć z moim szczęściem to nawet nie zdobędę pierwszej fryzury.

Pozostał tydzień, więc może coś się trafi, choć z moim szczęściem to nawet nie zdobędę pierwszej fryzury.
Alice266, maksymalna ilość diamentów potrzebna na zrobienie wszystkich plansz to 280. Natomiast jeśli resetujesz za diamenty to dodatkowo potrzebujesz ich jeszcze 145. Czyli łącznie, największa ilość diamentów jaką musiałabyś wydać na to wydarzenie, to 425. Dodatkowo jeśli masz pecha musisz wydać 140 szmaragdowy.
Oczywiście jeśli nie pomyliłam się nigdzie w obliczeniach.
Oczywiście jeśli nie pomyliłam się nigdzie w obliczeniach.
Tak bardzo jej nie chciałam mieć, że aż ją wygrałam

To pomyśl, czego jeszcze nie chcesz mieć 

- theaneczka120
- Miss Podwórka
Ja nadal nic.
It's my life
It's now or never
It's now or never
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Mam pierwsze warkoczyki, które mi się tak podobały... Jeszcze jedne i będę zadowolona.

Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
O, coś wpadło! Mam pasek:

→ Wednesday ←