Wydarzenie "Domki Plażowe!" - do 27 sierpnia!

Awatar użytkownika
Gwiazdka21
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Re: Wydarzenie "Domki Plażowe!" - do 27 sierpnia!

Post autor: Gwiazdka21 » 18 sie 2015, o 13:06

Aveline pisze:
Chintanika pisze:Princess Jasne jak raz wejdziesz to później może wracać kiedy chcesz nawet jeśli wyszłaś z niego i poszłaś dalej no chyba że zbierzesz wszystkie fanty w danym domku.

Taaa i kolejny event w którym nie wydam ani di na razie wygrałam majtasy od kostiumu za rzut szczęśliwą kostką , do końca eventu mam zamiar korzystać tylko z darmowych ruchów.Może pokusiłabym się o sukienkę a w szczególności o huśtawkę bo piękna ale gdyby była w pierwszym domku.A że jest w ostatnim to się nie pokuszę bo musiała bym wydać multum di żeby dojść do ostatniego domku i to wszystko tylko po to żeby dostać sukienkę w kilku kolorach która mi się średnio podoba ze względu na sztuczne nogi , jakiś nijaki naszyjnik no i huśtawkę.Dziękuję postoję :/.Po za tym wkurzają mnie już te eventy jeden po drugim a czasem dwa na raz z których tak naprawdę korzysta nie liczna grupa dziewczyn które kupują multum di.Wolałabym żeby było odwrotnie niż jest czyli żeby kolekcji było kilka w miesiącu a event jeden na miesiąc albo półtora.Z kolekcji przynajmniej korzystają wszystkie dziewczyny bo ubrania są i za $ i szmaragdy oraz di i każdy może wybrać coś dla siebie :cursing: .Prędzej w super bohaterki za inwestuje bo tam są bardziej oryginalne i przydatne rzeczy :).
Przekonałas mnie kochana. Chciałam wydać diamenty zeby dojsc do 5 i 6 domku, bo te kiecki mi sie podobaja...ale stwierdzam, że jednak nie warto tyle wywadac. Lepiej juz te diamenty wydam, zeby dojsc do 6 superbohaterki. Oczywiście, jesli promocję do wtorku dadzą...
Macie całkowitą racje :) ja wolę di na superbohaterki wydać niż na to. Fakt sukienka ciekawa poza też ale na zbyt odległych domkach ;/

Awatar użytkownika
Shura
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Shura » 18 sie 2015, o 13:08

Nigdy nie lubiłam tej formy wydarzenia, ale cieszę się że ją poprawili. Do tej pory zdobyłam jedne majtki i sporo szmaragdów :thumbup: Najbardziej podobają mi się meble i ciuszki na ostatnich planszach, więc mogę sobie tylko o nich pomarzyć ;)
Senira - kanał z różnymi grami :3

Awatar użytkownika
Lacosta
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Lacosta » 18 sie 2015, o 13:09

Haha ja już wydałam na superbohaterki xDRównież podoba mi się ta poza, ale po głębszym przemyśleniu, stwierdzam iż nie opłaca się wydawać aż tyle dla jednej pozy i sukienki;/
A promise of heaven pushed us right back to hell,
Turned three sevens into three sixes again.

Awatar użytkownika
theaneczka120
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: theaneczka120 » 19 sie 2015, o 09:30

Ja stwierdzilam ze kolejne domki mnie nie interesuja bo pewnie do nich nie wejde znajac moje szczescie, pozatym serio? Jakis marny pasek w 6 kolorach? Dziekuje ale nie, postanowilam ze bede wracac ciagle na poczatek 1 domku i uzbieram wszystko co w nim jest
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive

Awatar użytkownika
Alice266
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Alice266 » 19 sie 2015, o 11:06

Dziś 11 szmaragdów :D

Awatar użytkownika
Lyanna
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Lyanna » 19 sie 2015, o 12:25

Dziś 20 szm :D
Obrazek

Awatar użytkownika
kruella
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: kruella » 19 sie 2015, o 15:20

Słuchajcie, ile zwyczajnych kostek trzeba mieć, żeby liczyć na tło?
I w jaki sposób wraca się do domku? Trzeba zresetować planszę czy tylko w niego kliknąć?
...

Awatar użytkownika
sage
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: sage » 19 sie 2015, o 16:26

Kostek potrzeba bardzo dużo... Ilość oczek na kostce za każdym razem jest losowa, więc trzeba wiele razy przechodzić dany domek, aby zebrać z niego wszystkie rzeczy. Myślę, że potrzeba około 200-300 kostek, żeby zdobyć tło.

Do domku wraca się w ten sposób: jak wyjdziesz z jakiegoś domku, to pokazuje Ci się z powrotem plansza całości i tam możesz sobie kliknąć na domek, w którym już byłaś i po prostu do niego wejść. ;)
Obrazek“I shouldn’t have to change who I am to count as a human.”Obrazek

Awatar użytkownika
Lyanna
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Lyanna » 19 sie 2015, o 17:38

Z pierwszego domku mam:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekKolor taki, jak na obrazku.

Z drugiego jak na razie mam:
Obrazek
Obrazek
Obrazek :love:
Obrazek :love:
Obrazek

Awatar użytkownika
Daga
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Daga » 19 sie 2015, o 22:56

kruella pisze:Słuchajcie, ile zwyczajnych kostek trzeba mieć, żeby liczyć na tło?
I w jaki sposób wraca się do domku? Trzeba zresetować planszę czy tylko w niego kliknąć?
Ja miałam 400 + kilka za logowanie, a tła nie mam nadal. Mam 4 zaliczone plansze, w tym tylko jedną udało mi się skończyć za darmo, w pozostałych użyłam w sumie 4 szczęśliwych kostek, bo uznałam, że się nie opłaca kolejny raz resetować planszy. Mam jeszcze 8 rzeczy do zebrania na dwóch planszach.
Choć to też trochę zależy od szczęścia, np. jeżeli masz ostatnią rzecz do wygrania na początku planszy, to możesz resetować, aż trafisz, a jeżeli po koniec, to trzeba użyć dużo więcej kostek i szczęśliwa kostka może być bardziej przydatna ;)

Awatar użytkownika
Chintanika
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Chintanika » 20 sie 2015, o 07:20

Wczoraj 12 szmaragdów a dziś kolejny staniczek w sumie 3 part majtek i 3 staniki jest tylko jeden mały problem staniki są w zupełnie innych kolorach niż majtki :D ale i tak jestem pod wrażeniem że tyle rzeczy za free zebrałam :)
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."

Awatar użytkownika
Tuśka
Miss Wakacji
Miss Wakacji
Kontakt:

Post autor: Tuśka » 20 sie 2015, o 09:56

Dzisiaj 16 szmaragdów :love:
Obrazek

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 22 sie 2015, o 12:49

co do tych huśtawek...jest tylko jedna czy pare? i na ostatniej planszy ?

Awatar użytkownika
Daga
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Daga » 22 sie 2015, o 13:00

Tak, jedna i tak, na ostatniej planszy.

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 22 sie 2015, o 13:01

Jedna w ostatnim domku

Zablokowany