Wydarzenie "Filmowa Noc" - do 6 sierpnia!
Re: Wydarzenie "Filmowa Noc" - do 6 sierpnia!
Mam pasek i bransoletkę, jak dotąd żadnego mebelka ;x
A promise of heaven pushed us right back to hell,
Turned three sevens into three sixes again.
Turned three sevens into three sixes again.
wcale nie mam szczęścia w tym evencie, jeszcze nie wylosowałam ani jednej kamery 

"Wszystko ma swoje dobre strony, ale najwięcej dobrych stron ma książka"

→ Melbourne ←

→ Melbourne ←
ja mam aż pasek, jakies lampy - całkiem fajne, a tak to cały czas kolosalne sumy pieniezne ...
ja też mam całe okrąglutkie 0, ani jednej kamery , nie podoba mi się ten event 

Hmm... jedna kamera a poza tym poduszki tylko, no niby jest cokolwiek, ale najlepsze sa kolosalne pieniadze oscylujące wokol 70$...
to ja wylosowalam dzis wiecej kasy, az 127 dolcow 

Dla mnie system był bardziej łaskawy i udało mi się zdobyć paseczek, bransoletkę i kilka mebelków. Ale dolary też się pojawiły, w wysokości oczywiście zawrotnej. Choć z tego co widzę to nie mam tak najgorzej.
Ale zgadzam się, event stworzony po to, by wydać na niego mnóstwo kasy. A szkoda, parę rzeczy jest naprawdę ładnych.
Ale zgadzam się, event stworzony po to, by wydać na niego mnóstwo kasy. A szkoda, parę rzeczy jest naprawdę ładnych.
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Mam 5 kamer, licze na jeszcze 1 bo ta opaska na glowe jest bardzo ladna. Mebelkow brak, zazwyczaj dostaje po kilka dolcow...
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
Mnie jednego dnia udało się wylosować podłogę, a następnego tapetę. 

O ty szczęściaro, ja mam podłogę, a tapety brak
A tak sobie wygrywam ogromne sumy-70, 80$ 

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Czas podsumować event nie da się ukryć że jest kaso-chłonny bo bez di to nie wiele można zdobyć. Ogólnie nie najgorzej
mam z ciuchów :

A z mebli

Nie jest najgorzej sporo mebelków mi wpadło , ekran , tapeta ,podłoga , kilka ciuszków ale niestety musiałam zainwestować 20 di bo inaczej miałabym pasek , bransoletkę i leżankę
a zależało mi na opasce bo uwielbiam dodatki na głowę a jest ich mało w grze
.Ogólnie event jak dla mnie średni
bo nie udało mi sie zdobyć ,narzutki i pereł :/ łatwiej było zdobyć meble niż kamery i kasy moło by być dużo więcej bo te 70$ czy 80$ to śmiech na sali :/
mam z ciuchów :

A z mebli

Nie jest najgorzej sporo mebelków mi wpadło , ekran , tapeta ,podłoga , kilka ciuszków ale niestety musiałam zainwestować 20 di bo inaczej miałabym pasek , bransoletkę i leżankę

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
dzis 6 kamera i opaska 

Poskąpiłam di, dlatego ze stroju mam tylko:

+ bodajże 5/6 mebelków (w tym podłoga, oczywiście tapety już nie trafiłam), ale najważniejsze, że doszły punkty
.
Jak na klikanie za darmo nie jest źle, ale ogólnie rzecz biorąc ta forma jest średnia
.

+ bodajże 5/6 mebelków (w tym podłoga, oczywiście tapety już nie trafiłam), ale najważniejsze, że doszły punkty

Jak na klikanie za darmo nie jest źle, ale ogólnie rzecz biorąc ta forma jest średnia

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
-
- Miss Piaskownicy
Ja mam wszystko ale gdyby moja mama nie widziała jak chodzę i przeżywam to że nie będę mieć tej cudnej spódnicy i gorsetu i nie doładowała mi dixów to bym nie była tak bogata