Wydarzenie "Zimowe opowieści" - do 17 grudnia!
Re: "Zimowe opowieści" - do 17 grudnia - dyskusja
To i ja także się dołączam 3xNIE. Nie lubię tej formy eventu, wydałam już ok 80 szmaragdów na pierwszą planszę i mam AŻ pelerynę, która na obrazku mi się podobała, ale na lalce już nie, nie widać rąk, do niczego nie pasuje. Tu można wywalić multum szmaragdów i dobrze nic nie mieć. Dziękuję za taki event. Co do ciuchów, podoba mi się jedynie ta rozkloszowana suknia, chociaż te spirale w niej mi zawadzają, fryzurka ładna ale tylko w czarnym kolorze, ale tło boskie. Niestety odpuszczam sobie te wydarzenie , zbieram dalej szmaragdy na przyjęcie -.-
Zwierzaki-dekoracje domowe w powiekszeniu:

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Ten typ eventu to już skierowany jest nawet nie do pań kupujących di w ogóle ,ale do tych kupujących bajońskie sumy di ( w pakiety od 100 zł wzwyż) , cóż odpuszczam klikam tylko co 2 godziny jak coś zbiorę to fajnie jak nie też fajnie.Inwestuje wyłącznie w kolekcje.Ja w poprzednim evencie za 150 di obskoczyłam 5 plansz a tu za tą samą sumę to niewiem czy bym nawet pierwszą plansze zebrała porażka i tyle .
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Podoba mi sie fryzura, ale jak pomysle zeby wydac jakies 1000 szmaragdow na ten event to dochodze do wniosku,ze nie jest az tyle warta. Ciuszki sa nieciekawe, brzydko namalowane. Podobna fryzurka kiedys byla, wiec obejde sie smakiem
Wole wydac te szmaragdy na kolekcje, w ktorej sa lepsze ciuszki badz na przyjecie 

jak dla mnie to event nie w porę, nie dawno dodana droga kolekcja, a tu też trzeba wydawać szmaragdy... ubrania z pierwszej planszy nieciekawe, reszcie się dokładnie jeszcze nie przyjrzałam, i tak najbardziej chciałabym fryzurę, ale ona jest na ostatniej planszy, więc nie mam szans.
też myślę, że to problem z myszką. mam podobnie, czasem jest dobrze, czasem nie reaguje, a czasem podwójnie albo i potrójnie...barbiulek pisze:Ale to nie zawsze tak się dzieje, co jakiś czas mam takie sytuacje, że coś robi mi się podwójnie.
Czy jak skończę pierwszą planszę, to za free będę mogła jeszcze wejść na drugą ?
Jest tylko jedna darmowa gra danego dnia. Jesli zaczelas talie po polnocy lub pozniej, to do konca dnia wykorzystalas swoj limit.
Za kolejne gry trzeba zaplacic 5 diaxow.

Nawet jeśli skończę całą planszę? Szkoda, zwykle po zebraniu całego stroju plansza się resetowała (w tym ostatnim evencie) lub był dodatkowy ruch (superbohaterki) 

ile jest na początku kart bez dokupywania?
Ciuszki nie za bardzo mi się podobają za to zwierzaki są przesłodkie 

Chyba 17lola097 pisze:ile jest na początku kart bez dokupywania?
Niezły event. Forma również dobra... Mam już pierwszą planszę gotową, jutro przechodzę do drugiej. Na tą wydałam około 200 szmaragdów i niestety przez przypadek ok. 20 diamentów. Po prostu tak mi się śpieszyło, że nie zauważyłam, że nie mam już sz. :/ Liczę na fryzurę i tło, bo ta sukienka z nogami choć oryginalna to zupełnie niepraktyczna.
mam n razie 2 rzeczy z 1 planszy i jestem w miarę zadowolona
chciałabym zdobyć tło, ale na to raczej nie ma szans :/ jak myślicie warto inwestować di czy grać za same szm?

...
- bastineczka
- Miss Żłobka
ja dziś dokupiłam 10 kart (rozpoczęłam 2 talię - zwierzątka) i udało się wszystkie 3 prezenty , jak masz dużo szmaragdów to możesz spokojnie tylko za nie grać ; )
a opłaca się kupować dodatkowe karty czy lepiej zostać przy podstawowym pakiecie?
...