"Transfer konta" z IS do AM - miejsce na pytania!

AaNaA
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Re: "Transfer konta" z IS do AM - miejsce na pytania!

Post autor: AaNaA » 28 paź 2014, o 13:26

Fotka z wczoraj -jeszcze szczęśliwa byłam hahhahah

A tak na poważnie-rozumiem i ciesze się, że jest możliwość aby się gry połączyły -to spore ułatwienie :)

Awatar użytkownika
Plynesia
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Plynesia » 28 paź 2014, o 17:42

MisAdmin pisze:
Plynesia pisze:Wielka szkoda, że przy transferze nie ma możliwości przeniesienia ciuszków, które są w nagrodach głównych Szczęśliwych Kart... moja ulubiona torebka, kolczyki i buty z IS ;( :thumbdown:
Jeśli zostaną przeniesione inne rzeczy ze szczęśliwych kart, to zostanie "dogranie" ich tylko, aby zdobyć główne nagrody tam. Przynajmniej będzie motywacja do gry w szczęśliwe karty :P
Plynesia pisze:A co z fryzurami, które były dostępne na AM za pokonanie królowej, a w IS są, że tak powiem w standardzie? ;P Zostaną przeniesione? Czy przeniesienie możliwe jest tylko w przypadku fryzur na IS zakupionych lub wygranych w eventach?
We fryzurach nie ma być ograniczeń. To co masz na IS (i jest też w AM), to ma zostać przeniesione. Jest to napisane w komunikacie :)
Odp. o fryzurach wskazywałaby na to, ze np. ta fryzura Obrazek powinna być przeniesiona, skoro nie ma ograniczeń, a była na AM za pokonanie królowej.

A jednak dalsze odpowiedzi w tym wątku wskazują na coś odwrotnego ;), więc chyba się nie zrozumieliśmy.
Czyli fryzury, które są na IS w standardzie nie zostaną przeniesione, tylko te które zostały kupione lub wygrane.

Awatar użytkownika
MisAdmin
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: MisAdmin » 28 paź 2014, o 17:58

Plynesia pisze:Odp. o fryzurach wskazywałaby na to, ze np. ta fryzura Obrazek powinna być przeniesiona, skoro nie ma ograniczeń, a była na AM za pokonanie królowej.

A jednak dalsze odpowiedzi w tym wątku wskazują na coś odwrotnego ;), więc chyba się nie zrozumieliśmy.
Czyli fryzury, które są na IS w standardzie nie zostaną przeniesione, tylko te które zostały kupione lub wygrane.
Jest tak jak napisano w komunikacie - fryzury kupione i wygrane w wydarzeniach. Tej fryzury nie ma wśród przenoszonych, ale zapytam o to jeszcze. Najwidoczniej była w "standardzie" IS :)

Awatar użytkownika
nati412
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: nati412 » 28 paź 2014, o 18:51

Chciałam się upewnić czy w momencie jeśli dany element garderoby przeniesiony z IS z kategorii "Business Woman" jest niezbędny do zdobycia nowej pracy w AM (w przypadku elementów które posiadają tylko jeden uniwersalny kolor) czy wówczas będzie trzeba go "kupić ponownie" (mimo iż występują np: tylko jedne białe rękawiczki pielęgniarki do wyboru), czy też zadanie to będzie automatycznie zaliczone gdy tylko pojawi się w "zadaniach" po uzyskaniu odpowiedniego poziomu?

Awatar użytkownika
MisAdmin
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: MisAdmin » 29 paź 2014, o 08:12

nati412 pisze:Chciałam się upewnić czy w momencie jeśli dany element garderoby przeniesiony z IS z kategorii "Business Woman" jest niezbędny do zdobycia nowej pracy w AM (w przypadku elementów które posiadają tylko jeden uniwersalny kolor) czy wówczas będzie trzeba go "kupić ponownie" (mimo iż występują np: tylko jedne białe rękawiczki pielęgniarki do wyboru), czy też zadanie to będzie automatycznie zaliczone gdy tylko pojawi się w "zadaniach" po uzyskaniu odpowiedniego poziomu?
Nie da się kupić danej rzeczy drugi raz, no chyba, że kolor. Najpewniej zadanie po prostu zostanie zaliczone od razu.

Katusia17
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Katusia17 » 29 paź 2014, o 13:14

A ja chciałam zadać pytanie odnośnie rzeczy, które na Arenie Mody można licytować, a niektóre z nich były do zdobycia w Imperium Stylu w MYSTERY-TAJEMNICZY BUTIK.
Mam kilkanaście takich rzeczy na IS, więc chciałabym wiedzieć, co sie z nimi stanie? czy też zostaną przeniesione? :)

Awatar użytkownika
RosaCanina
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: RosaCanina » 29 paź 2014, o 13:16

Jakie wydarzenia miały już miejsce na Arenie Mody? Czy była np. Gra O Tron i Gry w Ogniu? Szkoda by stracić ciuszki zdobyte w tych wydarzeniach, jeśli na AM ich nie mieli... Jak to sprawdzić? Pomóżcie!

Awatar użytkownika
arianka5
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: arianka5 » 29 paź 2014, o 13:29

To masz link do kolekcji i wydarzeń które były dodawane na AM http://forum.imperiumstylu.pl/viewforum.php?f=82

Post edytowano. Proszę nie cytować postów znajdujących się bezpośrednio powyżej. // daguś0207
Serdecznie zapraszam :)

Obrazek

Awatar użytkownika
MisAdmin
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: MisAdmin » 29 paź 2014, o 13:36

Katusia17 pisze:A ja chciałam zadać pytanie odnośnie rzeczy, które na Arenie Mody można licytować, a niektóre z nich były do zdobycia w Imperium Stylu w MYSTERY-TAJEMNICZY BUTIK.
Mam kilkanaście takich rzeczy na IS, więc chciałabym wiedzieć, co sie z nimi stanie? czy też zostaną przeniesione? :)
Było już takie pytanie. "Aukcje" nie są w wykluczonych, dlatego jeśli coś masz z nich na IS i taka rzecz jest na AM, to to otrzymasz.
RosaCanina pisze:Jakie wydarzenia miały już miejsce na Arenie Mody? Czy była np. Gra O Tron i Gry w Ogniu? Szkoda by stracić ciuszki zdobyte w tych wydarzeniach, jeśli na AM ich nie mieli... Jak to sprawdzić? Pomóżcie!
Jeśli się nie mylę, to od dwóch lat wszystkie wydarzenia, które były na IS, były też na AM (odwrotnie już tak być nie musiało i nie jest). Co więcej nawet jeśli wydarzenia nie było w AM (bo było przed startem gry), to większość rzeczy i tak jest w jakiejś formie dodana do tej gry. Przykładem jest ostatnia kolekcja na Halloween, która jest "zlepkiem" różnych wydarzeń/kolekcji z IS o ile mnie pamięć nie myli.

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 29 paź 2014, o 14:24

Czy jeśli w trakcie transferu kupię coś, to też zalicza się do przenoszonych? Chodzi o to odliczanie.

Awatar użytkownika
MisAdmin
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: MisAdmin » 29 paź 2014, o 14:25

Minniee123 pisze:Czy jeśli w trakcie transferu kupię coś, to też zalicza się do przenoszonych? Chodzi o to odliczanie.
Jak rozpoczniesz transfer, to już nic na koncie nie kupisz. Jest tylko odliczanie i przycisk do przerwania procesu.

Awatar użytkownika
Tuśka
Miss Wakacji
Miss Wakacji
Kontakt:

Post autor: Tuśka » 29 paź 2014, o 15:27

Co mogę powiedzieć o tej opcji?
Cóż...Mnie to za dużej różnicy nie robi, bo na IS tylko jedną ciekawą rzecz- tę sukienkę Obrazek :D Reszta mnie w ogóle nie interesuję, szkoda, że te diamenty z 100 dnia gry wydałam na psa, tak bym miała 40 diamentów na AM. Ale trudno- mnie się opcja podoba- choć jest to równoznaczne z usunięciem IS.
Obrazek

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 29 paź 2014, o 21:10

Jeżeli ktoś nie ma konta na IS, to mogę oddać ubrania z mojego starego konta. Gra na nim kuzynka (tzn. grała). Może nie ma ich super wiele ale lepsze to niż nic ;)
Są też fryzury ;)

AaNaA
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: AaNaA » 29 paź 2014, o 22:32

"Transfer z IS do AM - lista rzeczy!"-no i mamy jasność tematu:)

Ciasteczkowy Miś sie dla nas postarał :)

Co sądzicie is-owiczki?przenosicie się??

Awatar użytkownika
Kate
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Kate » 30 paź 2014, o 01:56

Podobno IS ma być do 15 marca 2015, wiec napisałam do nich z prośbą o potwierdzenie tej informacji. Jak tak będzie przeniosę rzeczy póki jest jeszcze czas. Nie lubię robić czegoś pochopnie wolę poczekać te parę dni.
My lady:
Kaja

„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

Obrazek
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.

-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.

Zablokowany