Sunny Melody pisze:U mnie event wypadł beznadziejnie (jak większość eventów).
Event dla mnie skończony, czekam na jakąś kolekcję.
Liczyłam na koszyczek na IS (ostatni do szponów) i co? Dolce (na AM też) - zazdrościć po prostu Eventy są po to aby wygrywać fajne rzeczy... Wasz kolejny event nieudany (bynajmniej ja tak uważam)
Losowałam dwa razy za di i miałam 0,2 IQ i uwaga kolczyki!!! Już czwarte a są strasznie brzydkie. Nigdy ich nie założe bo do niczego mi nie pasują. Ja chcę sukienkę!!! Nie chce mi się wierzyć ze mam takiego pecha ze nic nie mogę trafić!!!
Zgadzam się z przedmówcą: event do bani!!!
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
Na IS - koszyczek (jeszcze 1 i mogę mieć torebeczkę za 20 jajek, ale mam tylko 4 diamenty).
Na AM - 2 szmaragdy. Zalosowałam jeszcze za diamenty i mam niebieską torebkę (podoba mi się czarna, ale nie będę wybredna)
Ja uzbierałam tylko bransoletkę i pierścionek za koszyczki (w pon zaczęłam losować, nie było mnie długo w grze), kupiłam trochę diam i co wylosowałam? Same IQ i dolary w porażającej ilości........
No cóż mam kupę sukienek i naszyjników, jedną torebkę (a najbardziej mi się podobała z kufrowego stroju). Z koszyków doszłam do 4 poziomu czyli do naszyjnika. Za te wszystkie sukienki i naszyjniki wolałabym koszyki ale mówi się trudno.
[glow=red]Żeby być kochanym trzeba najpierw pokochać siebie[/glow]
W ostatnim darmowym losowaniu miałam trzeci koszyczek. Szkoda mi było zrezygnować z paznokci, więc losowałam 4 razy za diamenty. Ku mojemu ogromnemu zdziwieniu, z tych czterech losowań miałam 3 potrzebne mi koszyczki.
Na IS mam:
sukienka - 1
naszyjnik - 1
kolczyki - 4
buty - 2
torebka - 4
Za jajeczka mam bransoletkę, kolczyki, naszyjnik, pierścionek i pazurki
Na AM mam:
sukienka - 4
naszyjnik - 4
kolczyki - 3
buty - 5