Wydarzenie "Królowa" - do 19 stycznia.

Awatar użytkownika
Lady_Blair
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Re: Wydarzenie "Królowa" - do 19 stycznia.

Post autor: Lady_Blair » 5 sty 2017, o 21:31

Mnie się ciuszki z tego eventu baaaardzo podobają. Lekka narzutka na ramiona, welon, bukiet kwiatów, futrzasty szal i cała ta elegancka biżuteria to przecudne dodatki :love: Zauroczona jestem również fryzurką, bo mało w salonie piękności takich eleganckich upięć… i oczywiście tło :love:
Dawno nie poszalałam, więc postanowiłam, że wydam swoje uciułane diamenty na 3 albo 4 plansze.

I teraz co mnie denerwuje… człowiek decyduje się pograć o te ciuszki i o główne nagrody, a co za tym idzie musi wydać ogrom diamentów (no trudno... gra musi na siebie zarabiać – rozumiem to). Ale ja się pytam, dlaczego w tych pustych polach, gdzie nie ma elementów garderoby są takie słabe nagrody??? 2 szmaragdy? Serio? 100 $? Dlaczego nikt tam na górze się nad tym nie zastanowi?

Ja proponuję w jednym kwadraciku
- minimum od 10 do chociaż 20 szmaragdów
- od 5 tys do 10 tys $
- sensowne pakiety energii itp.

Ktoś wydaje di (czyli realną kasę) na całą planszę, kończy i myśli sobie: Ooo jak super! Mam wszystkie ciuszki, nagrodę główną, a oprócz tego obłowiłam/łem się w szmaragdy, wygrane $ starczą mi żeby podnieść 1-2 statystyki(a te tanie nie są), a paczki energii przydadzą się w evencie prezentowym.
O ile lżej byłoby wydać ten diament, jeśli uzyskalibyśmy większe korzyści…

Awatar użytkownika
Katriel Tremaine
Miss Wakacji
Miss Wakacji

Post autor: Katriel Tremaine » 5 sty 2017, o 21:40

@Lady_Blair i tu się z Tobą zgodzę, bo to jest konstruktywna krytyka, a te nagrody uderzają we wszystkich i każdemu by się przydało by w tych polach było lepiej, atrakcyjniej, opłacalniej. Pewnie, że te słabe nagrody bardziej uderzają w graczy wydających diamenty, ale nawet te osoby co ich nie wydaja mniej by ubolewały gdyby miały jakąś szansę na większą ilość szmaragdów lub gotówki.
Obrazek
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...

Dissia
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Dissia » 5 sty 2017, o 21:47

Ja to bym się akurat cieszyła, takie 20 sz za odkryte pole nawet raz dziennie byłoby lepsze niż te 100$ czy 3 szmaragdy jak to dziś zgarnełam... No na prawdę, postęp w wydawaniu diaxów umieją zrobić ale postęp w kasie czy sz na polach to niee, no przecież co to za głupi pomysł :p

Awatar użytkownika
zabeczka1948
Miss Żłobka
Miss Żłobka
Kontakt:

Post autor: zabeczka1948 » 5 sty 2017, o 21:48

I ja się zgodzę z Tobą LadyBlair :) załamują mnie czasami takie "ogromne" dolary, które się dostaje. Podobnie zresztą w szczęśliwych kartach :) poza tym ponarzekam trochę na diamenty, które od czasu do czasu i ja zakupię ... w evencie podoba mi się wszystko :love: prócz typu eventu :D niestety mąż zablokuje mi dostęp do konta jeśli doładuję kolejne diaxy 8|
matczysko
na arenie znajdziesz mnie jako JARECKA

Awatar użytkownika
teenshi
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: teenshi » 6 sty 2017, o 16:11

zuzanah pisze:[CIACH]
Oglądaj mój blog, jeśli chcesz wiedzieć, co można wygrać.

Linki blogów proszę umieszczać wyłącznie w sygnaturze. /monix23

Czy ktoś poda link do tego bloga ? Uciachała, a jednak chciałabym tam zajrzeć.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mary Jane
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Mary Jane » 6 sty 2017, o 17:22

[CIACH]

Linka do jej bloga nie mam, ale jak wejdziesz na blogspota klub4you są zdjęcia wszystkiego, co można zdobyć w tym evencie i w sumie każdym innym jaki się pojawia :)

Usunięto zbędny cytat. Proszę nie cytować posta bezpośrednio nad swoim. /monix23
"Gorąca herba, dobry kryminał, rap, grono najbliższych - dzięki temu żyję."

Awatar użytkownika
Alice266
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Alice266 » 6 sty 2017, o 18:56

Sukienki są śliczne :D dziś zdobyłam kolczyki. Zawsze coś :p

Awatar użytkownika
Kate
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Wydarzenie "Królowa" - do 19 stycznia.

Post autor: Kate » 6 sty 2017, o 19:12

Nie lubię tego typu eventu. :cursing:
To już kolejne wydarzenie typu kup diamenty wzbogacimy się na was, a jak nie zakupisz, to nic nie masz.
Do meritum... Będę szczera to już kolejne wydarzenie w ciągu kilku miesięcy, co dosłownie: NIC NIE TRAFIE.

Pewnie dużo osób ma podobnie, jak ja.
Nas IS się nachapali, pokradli ile się na uzależnionych od hazardu, gier i kupna walut to zakończyli grę z AM, będzie... to samo.
My lady:
Kaja

„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

Obrazek
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.

-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 6 sty 2017, o 19:23

Też tak sądę, że koniec kiedyś na pewno nastapi.

Co do eventu, okropny. Tylko i wyłącznie dla diamenciar,
Ja płakać nie będę, nie podobają mi się ciuchy :)

Awatar użytkownika
Bezgraniczny
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum
Kontakt:

Post autor: Bezgraniczny » 6 sty 2017, o 19:39

Kaja, według Ciebie kupowanie diamentów w AM to hazard?
Chyba nie znasz znaczenia słowa, którego używasz.
"Hazard – wszystkie gry pieniężne, w których o wygranej w mniejszym lub większym stopniu decyduje przypadek."
Od kiedy w AM można wygrać realne pieniądze?
Siejesz panikę, chcesz to zakończ grę. Tak tak, to jest twoje zdanie, ale gdzie nie patrze to narzekasz na AM, że nic nie masz. Chciałabyś, aby Ci za siedzenie w grze diaxy dawali itd. A jak to było na IS... Nie podoba Ci się? Zmień grę!
Twoje zachowanie jest już irytujące.
Klik

Awatar użytkownika
Katriel Tremaine
Miss Wakacji
Miss Wakacji

Post autor: Katriel Tremaine » 6 sty 2017, o 20:55

Nie rozumiem jak można nie rozumieć konieczności wprowadzenia waluty premium w tego typu grach. To jest gra free to play a nie gra typu "muszę grać, bo ten koleś co trzyma karabin przy mojej skroni zaraz strzeli". Prorokujecie upadek i inne tego typu dziwne wizje, ale jakoś nie widzę by było tak tragicznie. Słyszałam co nieco o IS i szczerze mówiąc nie dziwię się, że padła. Przy takim nędznym kontencie to cud, że działała tak długo. Myślę więc, że AM jeszcze sporo wytrzyma takich co to prorokują szybki koniec grze. Przeglądam profile i widzę niejednokrotnie, że dziewczyny wydają sporo i do tego spieszą się o wiele bardziej niż, dajmy na to... ja, więc są wpływy to jest i gra.

A co do planszy, pierwszą sobie zamknę może dziś wieczorem a może dopiero po północy, ale jestem pewna, że to zrobię i nie będę żałować ani kamyka.
Obrazek
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...

Awatar użytkownika
Kate
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Kate » 6 sty 2017, o 21:29

Bez do twojej informacji jestem realistką i nie musisz mi wklejać wzmianki z Wikipedii. Sprecyzuję to inaczej hazard to nie tylko granie np. w ruletkę w kasynie, ale też ma dużo wspólnego z grami wirtualnymi, bo wiadomo powszednie, że w jednym i drugim chodzi o wydawanie realnych pieniędzy. Zresztą nie zamierzam wchodzić w dysputy z kimś w twoim wieku i jak się domyślam, wydajesz nie własne pieniądze, tylko jesteś na utrzymaniu rodziców. Na domiar współczesne dzieci i młodzież wszystko przeliczają na waluty w grach i większość z nich nie ma pojęcia, ile kosztuję chleb, mleko, masło i inne produkty spożywcze. Smutne jest to, że nie znają innego życia poza grami i ważniejsza jest dla nich bluzka lub fryzura z gry niż realny świat. Przepraszam, że wybiegłam z tematu owego postu i tak dosłowne słowa, ale ktoś musi być szczery, aby wstrząsnąć innych. Może komuś pomogą moje słowa i dadzą do myślenia. Takie małe info:
Dla mnie gry to rozrywka, jeżeli miałabym komputer dostęp internetu, kiedy byłam dzieckiem lub nastolatką... to nie założyłabym konta w żadnej grze konta. W tamtym czasie nie miałabym, aż tylu czasu, jak teraz na bzdety, bo nauka była dla mnie najważniejszą sprawą. Zawsze powtarzam te słowa jak mantrę...gra i internet jest dla mnie tylko rozrywką. Pozdrawiam
.
My lady:
Kaja

„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

Obrazek
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.

-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 6 sty 2017, o 21:36

Kaja, ogarnij się proszę.
Może naprawdę powinnaś skończyć grać, bo tylko niepotrzebnie nakręcasz siebie i innych.
Jak widać, teraz masz czas na bzdety, w przeciwieństwie do osób, które mają swoje obowiązki.
Może przestałabyś się w końcu kompromitować.
Ostatnio zmieniony 7 sty 2017, o 10:56 przez Regelinda, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bezgraniczny
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum
Kontakt:

Post autor: Bezgraniczny » 6 sty 2017, o 21:42

Czuje się dyskryminowany ze względu na wiek. Co, że jestem nastolatkiem to nie mogę się wypowiedzieć i jestem głupszy? Nie moja droga.
A co do tych pieniędzy, jestem w takim wieku, że mogę legalnie pracować i w wolnej chwili oraz przy okazji robię to, więc mam pieniądze. Wiem ile kosztuję chleb, mleko, masło, jako osoba korzystająca z kuchni oraz potrafiąca sama sobie coś przygotować chodzę na zakupy i sam za swoje rzeczy płacę. Ale nie o to chodzi.
Co ty byś zrobiła to już Twoja sprawa. Żyję w innych czasach.

AyanoUsagi
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: AyanoUsagi » 7 sty 2017, o 15:53

ubrania są piękne już mam jedną planszę.

Zablokowany