Wydarzenie "Magiczne Krainy" - do 1 grudnia
Re: Wydarzenie "Magiczne Krainy" - do 1 grudnia
Nie powiedziałbym, że na każdym kroku w grze potrzeba diamentów. Ja wykorzystuję je głównie w eventach. Na codzień bardzo rzadko. Jeśli coś mogę zrobić lub mieć za dolary lub szmaragdy, nie wykorzystuję do tego diamentów. Niech podnoszę statystyk za diamenty ani nie używam zastępcze za szmaragdy. Bonusów używam głównie tych, które wpadną przy okazji przyjęć lub eventów lub biorę jako nagrody w konkursach. Energii nie kupuję w ogóle. Z talentów jedynie charyzmę. Tak więc jak widać do codziennej gry nie są one aż tak bardzo potrzebne.
Przecież ruch jest za 1 diament.Przecież nic by się nie stało gdyby np. jeden ruch w wydarzeniu był za 1 diament a nie za aż 3![]()

- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
W podstawowym kontencie gry diamenty nie są wymagane nigdzie. A event, to jak sama nazwa wskazuje wydarzenie, czyli coś bez czego można grać w podstawę. Znam gry przy których arena mody nie kosztuje w zasadzie nic, bo tam ceny są naprawdę zawrotne i w przeliczeniu na naszą walutę trzeba płacić nie 3, nie 30, bo nawet nie 300 a 3000 a nawet 300000 i nie, to nie jest literówka ani nie są to ceny wymyślone z kapelusza. Tak więc to, że gdzieś zapłacę kilka lub kilkadziesiąt di a nawet kilkaset to niewielka cena za coś, co jest czymś dodatkowym. Jedyny event, którego szczerze nie znoszę to ten z atakami, bo to jedyny który ingeruje w strategię gry. A co do tego eventu, to zgodnie z zapowiedzią zostałam szczęśliwą posiadaczką fryzurki 

Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Ja mam prawie cały pierwszy strój , koszuli mi brakuje , prawie cały 3 dwóch rzeczy mi brakuje.Cały 4 i 6
do tego ponad 300 szmaragdów zgarnęłam.Trochę sobie niebieskimi pomogłam po raz pierwszy od ponad pół roku. Jestem bardzo zadowolona.W zawsze lubiłam ten event ale teraz z 5 różdżkami i zdaje się że wreszcie można od razu można pominąć daną skrzynkę wcześniej chyba żeby wyjście trzeba było przejść całą.Teraz jest super jak dla mnie
.

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."