Wydarzenie "Magiczne Krainy" - do 1 grudnia

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Re: Wydarzenie "Magiczne Krainy" - do 1 grudnia

Post autor: Regelinda » 30 lis 2016, o 17:26

Nie powiedziałbym, że na każdym kroku w grze potrzeba diamentów. Ja wykorzystuję je głównie w eventach. Na codzień bardzo rzadko. Jeśli coś mogę zrobić lub mieć za dolary lub szmaragdy, nie wykorzystuję do tego diamentów. Niech podnoszę statystyk za diamenty ani nie używam zastępcze za szmaragdy. Bonusów używam głównie tych, które wpadną przy okazji przyjęć lub eventów lub biorę jako nagrody w konkursach. Energii nie kupuję w ogóle. Z talentów jedynie charyzmę. Tak więc jak widać do codziennej gry nie są one aż tak bardzo potrzebne.

Awatar użytkownika
monix23
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: monix23 » 30 lis 2016, o 18:11

Przecież nic by się nie stało gdyby np. jeden ruch w wydarzeniu był za 1 diament a nie za aż 3 :)
Przecież ruch jest za 1 diament. :D Dokładnie to za 1 różdżkę, która kosztuje 1 diament, a jeśli kupuje się w pakiecie po 10 to nawet mniej ;) Szczęśliwa kostka jest za 3 diamenty (oprócz pierwszej, która jest darmowa), ale przecież nie trzeba jej używać, a przynajmniej nie z każdym ruchem.

Awatar użytkownika
Katriel Tremaine
Miss Wakacji
Miss Wakacji

Post autor: Katriel Tremaine » 1 gru 2016, o 02:19

W podstawowym kontencie gry diamenty nie są wymagane nigdzie. A event, to jak sama nazwa wskazuje wydarzenie, czyli coś bez czego można grać w podstawę. Znam gry przy których arena mody nie kosztuje w zasadzie nic, bo tam ceny są naprawdę zawrotne i w przeliczeniu na naszą walutę trzeba płacić nie 3, nie 30, bo nawet nie 300 a 3000 a nawet 300000 i nie, to nie jest literówka ani nie są to ceny wymyślone z kapelusza. Tak więc to, że gdzieś zapłacę kilka lub kilkadziesiąt di a nawet kilkaset to niewielka cena za coś, co jest czymś dodatkowym. Jedyny event, którego szczerze nie znoszę to ten z atakami, bo to jedyny który ingeruje w strategię gry. A co do tego eventu, to zgodnie z zapowiedzią zostałam szczęśliwą posiadaczką fryzurki ;)
Obrazek
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...

Awatar użytkownika
Chintanika
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Chintanika » 1 gru 2016, o 14:20

Ja mam prawie cały pierwszy strój , koszuli mi brakuje , prawie cały 3 dwóch rzeczy mi brakuje.Cały 4 i 6 :) do tego ponad 300 szmaragdów zgarnęłam.Trochę sobie niebieskimi pomogłam po raz pierwszy od ponad pół roku. Jestem bardzo zadowolona.W zawsze lubiłam ten event ale teraz z 5 różdżkami i zdaje się że wreszcie można od razu można pominąć daną skrzynkę wcześniej chyba żeby wyjście trzeba było przejść całą.Teraz jest super jak dla mnie :).
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."

Zablokowany